Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей

Це чудовий і дуже непростий вік, коли дівчина перетинає межу між дитинством та підлітковим періодом. У цей момент вкрай важливо бути поряд із дитиною та всіляко підтримувати її. У 13 років інтереси дівчинки можуть бути доволі мінливими, або ж навпаки, сформованими та дуже індивідуальними, тож вибрати подарунок для неї може бути задачкою не на 1 хвилину. Але нічого, зараз ми вам розповімо усі наші ідеї.

Читайте статтю та дізнавайтеся, що подарувати дівчинці на 13 років такого, щоб вона прямо посеред свята телефонувала всім подружкам, щоб розповісти та поділитися радістю.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 1 - ORNER

Поради з вибору подарунка для 13 річної дівчинки

Коли мова йде про те, що подарувати дівчинці 13 років, важливо враховувати її інтереси, вік та індивідуальність. У цьому віці діти вже в пошуках своєї особистості, мають свої уподобання та бажання. Ось декілька порад, які допоможуть вибрати ідеальний подарунок:

  1. Зверніть увагу на її захоплення. Якщо дівчинка цікавиться мистецтвом, фотографією, музикою або іншими видами творчості, виберіть подарунок, що відповідає цим інтересам. Наприклад, картину за номерами «Півонії у променях».

  2. Враховуйте світ технологій. У сучасний час багато дівчат захоплюються новітніми технологіями. Подивіться на стильні аксесуари для її телефону, наприклад, навушники або купіть додаткові гаджети, які можуть бути корисними у її повсякденному житті.

  3. Можливо, емоції — понад усе? Іноді найкращим подарунком є спогади. Подаруйте їй відвідування майстер-класу чи концерту улюбленої групи. Але обережно, такий подарунок може не спрацювати для тривожної дівчинки, яка не дуже полюбляє новий досвід).

  1. Слухайте її. Подарунки, які демонструють вашу увагу до її особистості, завжди виграють. Це може бути прикраса, яку вона давно хотіла, персональний щоденник або набір для нового хобі. Слухайте уважно, можливо вона саме вчора щось щебетала про те, що мріє спробувати вишивати, зайнятися скрапбукінгом, пазлами тощо.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 2 - ORNER

Чого краще не дарувати дівчинці 13 років

Дарувати подарунки — завжди індивідуальна справа, і те, що одній дівчинці може сподобатися, іншій може не припасти до душі. Але декілька загальних рекомендацій стосовно того, чого краще уникати, коли думаєте, що подарувати дівчинці 13 років, таки є:

  1. Дитячі іграшки. У цьому віці багато дівчаток вважають себе вже дорослими, тому дитячі іграшки можуть здатися їм образливими.

  2. Одяг без попередньої консультації. Смаки в одязі можуть сильно варіюватися, і те, що вам здається модним, може їй не подобатися. Крім того, розмір може не підійти.

  3. Косметика для дорослих. Не всі батьки дозволяють своїм дітям користуватися декоративною косметикою у такому віці. Але ви можете попередньо порадитися із батьками щодо цього.

  4. Занадто дорогі подарунки. Це може створити незручність як для дівчинки, так і для її батьків.

  5. Подарунки, з вмістом для дорослих. Книги, фільми, музика або інші матеріали, які не призначені для її вікової категорії.

  6. Релігійні або політичні презенти. Якщо ви не знаєте її переконань або поглядів сім'ї, тоді не вручайте таких подарунків. А краще взагалі не дарувати нічого із політичним чи релігійним підтекстом.

  7. Подарункові картки до магазинів, які її не цікавлять. Наприклад, дарувати сертифікат магазину з інструментами, коли вона цікавиться модою — такий собі варіант.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 3 - ORNER

Що можна подарувати дівчинці на 13 років

Шукаєте, що подарувати дівчинці 13 років на різні свята? Ми вже підготували підбірки з крутих презентів на найвідоміші свята.

Що подарувати дівчині на День народження 13 років

Вибір подарунка для 13-річної дівчинки залежить від її інтересів, хобі та особистих уподобань. Ось декілька загальних ідей, що подарувати дівчинці на День народження 13 років:

  1. Книги. Любить читати? Виберіть їй книгу для підлітків або бестселер у її улюбленому жанрі.

  2. Картина за номерами «Карате коти» — прикольний подарунок творчій дівчинці.

  3. Плед «Кіт» — ідеальне доповнення затишної кімнати підлітка.

  4. Техніка. Навушники, планшет чи смарт-годинник — чудовий подарунок дівчинці, яка таким цікавиться.

  5. Спорядження для спорту. Якщо дівчина захоплюється якимось видом спорту, можна подарувати їй спортивний інвентар, одяг або аксесуари.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 4 - ORNER

Плед «Кіт»
1999 1799 грн
 Ідеальний розмір: Фото - ORNER

Ідеальний розмір

 Приємний на дотик: Фото - ORNER

Приємний на дотик

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Картина за номерами «‎Карате Коти»‎
375 299 грн
 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Кріплення до стіни для готової картини: Фото - ORNER

Кріплення до стіни для готової картини

 Пензлик та фарби в комплекті: Фото - ORNER

Пензлик та фарби в комплекті

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Який подарунок обрати для 13-річної дівчинки на Миколая

День святого Миколая традиційно асоціюється з маленькими та милими подарунками, солодощами. Враховуючи це, ось варіанти того, що подарувати дівчинці 13 років на Миколая:

  1. Солодощі. Цукерки, шоколад, печиво в особливому пакованні та милу чашку «Щасливий хаскі». 

  2. Різдвяні прикраси. Оригінальні прикраси для її кімнати, якими можна створити особливу атмосферу.

  3. Дитяча косметика. Бальзам для губ, мерехтливі тіні для повік чи інша декоративна косметика, призначена спеціально для підлітків.

  4. Пазл на 1000 елементів «Школа Мяугії та чародійства» — цікавий подарунок про пухнастих кото-чарівників.

  5. Прикольний блокнот «I HAVE A MAGIC NOTE» чорний та набір ручок із мерехтінням — те, що треба.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 5 - ORNER

Що подарувати 13 річній дівчинці на Різдво

Не знаєте, що подарувати дівчинці 13 років на Різдво? Ми знаємо:

  1. Набір посуду з символом року «Кіт-дракон» — це прикольний та практичний презент. 

  2. Картина за номерами «Пудрові півонії» — ТОП вибір для затишних, зимових вечорів. 

  3. Плед. Теплий і затишний плед «Акула» — це доволі прикольний подарунок дівчинці, яка полюбляє оформлювати свою кімнату.

  4. Набір для випічки. Наприклад, кулінарну книгу для запису рецептів, інгредієнти для виготовлення різдвяного печива та різні формочки, предмети декорування тощо.

  5. Теплі різдвяні шкарпетки. Комфортні шкарпетки із різдвяними мотивами — чудове доповнення до основного подарунка.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 6 - ORNER

Який подарунок презентувати на Новий рік 13-річній дівчинці

Вибираєте, що подарувати дівчинці 13 років на Новий рік? Вже принесли круті варіанти:

  1. Настільний календар із передбаченнями «Мій переможний 2024 рік». Такий календар додасть магії кожному дню і зробить його особливим.

  2. Пазли. Виберіть складні пазли з гарним зображенням — це чудовий спосіб розвивати логіку та увагу. Наприклад, пазл на 1000 елементів «Київ вечірній» чи на 500 «Котики у відкритому космосі».  

  3. Книги. Особливо популярні серії для підлітків, наприклад, «Гаррі Поттер».

  4. Прикольні аксесуари. Це можуть бути стильні браслети, сережки, закладки для книг у вигляді якихось цікавих фігурок, кольорові навушники, чохли для телефону з оригінальним дизайном тощо.

  5. Планер I HAVE A PLAN. Чому ні? У цьому віці дівчатка люблять здаватися старшими, тож можете подарувати планер, щоб вона планувала кожен свій день. А ще, у ньому в наборі 2 аркуші наліпок.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 7 - ORNER

Що подарувати на 13 років дочці: поради батькам

Коли ваша дочка досягає 13 років, це важливий момент у її житті — вона стає підлітком. Її інтереси, смаки та потреби починають змінюватися. Підбір подарунка в цьому віці може бути викликом, але ось декілька порад та ідей того, що подарувати дочці на 13 років:

  1. Подорож. Якщо ваша дитина завжди хотіла відвідати якусь країну чи місто, тоді квитки туди — чудовий подарунок. 

  2. Мрія. Згадайте про всі ті моменти, коли ваша донька розповідала про щось, а очі в цей час блищали наче зорі. Про що вона тоді говорила? Можливо, про концерт улюбленої групи чи про театральну виставку? Чи просто про «ідеальну сукню». Словом, постарайтеся згадати. Або цілий день поспостерігайте, вона точно ще не раз розкаже 😁 

  3. Техніка. Залежно від вашого бюджету, подумайте про технічні гаджети, такі як смартфон, планшет, навушники, електронна книга або навіть ноутбук.

  4. Курси та майстер-класи. Якщо ваша дочка хоче вивчити щось нове, наприклад, малювання, фотографія, танці, музика або будь-що інше, подумайте про відповідні курси.

  5. Набір улюблених приколів. Ви знаєте свою доньку як ніхто у цьому світі. Покажіть це, купіть їй красивий кошик та покладіть у нього все улюблене: чашку «Хрум», блокнотик «Квітни, живи, твори!», солодощі, розмальовку «Пригоди пухнастих бешкетників».  

Пам'ятайте, що найважливіше — це увага і любов, яку ви демонструєте своїм дітям. Ваш подарунок повинен відображати її особистість, інтереси та уподобання.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 8 - ORNER

Найкращі ідеї подарунків для 13-річної подруги

Вибрати, що подарувати подрузі, якій 13 років, може бути складно, але ми вже знайшли ідеї:

  1. Гра дженга «Хмарочос» Патріотичний. Класична гра на реакцію та увагу, яка забезпечить години розваг. А тепер і у рідних синьо-жовтих кольорах.

  2. Картина за номерами «Півонії» — чудовий вибір творчій подрузі. 

  3. Косметичні набори: маски для обличчя, бальзами для губ, лаки для нігтів або інші косметичні засоби, які підійдуть підліткам.

  4. Подарунковий сертифікат. Якщо ви не впевнені в її смаках, подарунковий сертифікат в ORNER — ТОП варіант.

  5. Книги. Якщо вона любить читати, виберіть книгу за її інтересами.

  6. Музичні подарунки. Навушники чи портативна колонка — класний подарунок.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 9 - ORNER

Варіанти подарунків за вподобаннями

Думаєте, що подарувати дівчинці 13 років та ще й маєте уявлення про те, що їй подобається? Ви майже в дамках, зараз ми розповімо про кілька ідей таких подарунків. 


Дівчинці-книгоманці:

  1. Книги. Це, безумовно, на першому місці. Виберіть актуальний бестселер або класику, якої у неї ще немає.

  2. Подарунковий сертифікат у книгарню. Щоб вона могла сама обрати собі книгу.

  3. Закладки для книг. Особливо якщо вони креативні або ручної роботи.

  4. Плед «Бабак» для затишного читання вдома.


Творчій дівчинці:

  1. Пазл «Київ вечірній» на 1000 елементів. 

  2. Картина за номерами «Котики у відкритому космосі». 

  3. Щоденник або альбом для скетчів. Наприклад, блокнотик «Ти — неймовірна», класні ручки та набір стікерів фан едішн. 

  4. Набір для створення власних прикрас.

  5. Набір для ліплення з полімерної глини.


Спортсменці:

  1. Спортивний одяг. Футболка, легінси, спортивний костюм.

  2. Спортивне обладнання. Залежно від виду спорту: м'яч, ракетка тощо.

  3. Cумка-шопер «Сумка спортивна» із кишенькою для дрібниць. 

  4. Пляшечка для води.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 10 - ORNER

Які є оригінальні подарунки для дівчини 13 років

Вибираєте, що подарувати дівчинці 13 років і шукаєте щось оригінальне? Як вам ці варіанти:

  1. Фотоальбом «Найтепліші моменти життя» — оригінальний подарунок дівчинці, яка полюбляє фоткати всіх і все. Або просто фотографуватися. 

  2. Квиток у квест-кімнату. Це відмінний спосіб перевірити свої розумові здібності та командний дух. Якщо вона не була у квест-кімнаті раніше, це буде дійсно захоплюючим досвідом!

  3. Індивідуальний воркшоп. Залежно від її інтересів це може бути майстер-клас з малювання, рукоділля, гончарства, кулінарії та інше.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 11 - ORNER

Чи можна для 13-ти річної дівчинки обрати бюджетний подарунок

Звісно, можна! Існує безліч чудових ідей бюджетних подарунків, які можуть сподобатися 13-річній дівчинці. Головне — дбайливий підхід та увага до її інтересів і вподобань. Ось декілька ідей:

  1. Книги. Виберіть цікаву книгу для підлітків.

  2. Зошит або щоденник з креативним дизайном. Щоб вона могла записувати свої думки або малювати. Наприклад, «Мої котячі справи» чи «Гав! Коргі».  

  3. Маска для сну. Щоб гарантувати їй комфортний сон чи просто для краси.

  4. Пазл ORNER x Inna Ruda «Котячий музей».

  5. Приколи для телефона, наприклад, креативний чохол.

  6. Постер. З її улюбленим героєм, групою або просто красивим малюнком.

Головне, пам'ятайте, що не вартість подарунка робить його особливим, а ваша увага, турбота і любов.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 12 - ORNER

ТОПчик подарунків для дівчини на 13 років від ORNER

Ми в ORNER точно знаємо, що можна подарувати дівчинці 13 років:

  1. Планер. У цьому віці дівчата починають планувати своє життя, робити записи, вести яскравий щоденник. Тож естетичний I HAVE A PLAN — ТОП помічник.

  2. Картина за номерами «Кіт у квітах». Це дозволить дівчинці розкрити свої творчі здібності, створити власний шедевр та отримати багато позитивних емоцій.

  3. Плед «Акула». Затишний плед завжди буде актуальним подарунком, особливо в холодну пору року. 

  4. Набір чашка + тарілка «Кіт дракон» — супер вибір для дівчинки, яка полюбляє чаювання з тортиком перед улюбленим серіалом.

  5. Пазл «Школа Мяугії та чародійства» — те, що треба.

  6. Дженга «Хмарочос» Патріотичний. Класична настільна гра, яка завжди популярна серед дітей та дорослих.

  7. Доміно. Ще одна популярна настільна гра, яка розвиває логіку й увагу.

  8. Гра для всієї сім'ї «Хто я in UA?» — це така гра, коли треба клеїти картки на лоба та вгадувати, кого наклеїли. 

  9. Фотоальбом. Дозволить зберігати найкращі моменти життя, особливо якщо дівчина любить фотографувати.

 Що подарувати дівчинці на 13 років: ТОПчик ідей: Фото 13 - ORNER

Настільна гра «Доміно»
499 249 грн
 28 шт дерев'яних кісточок: Фото - ORNER

28 шт дерев'яних кісточок

 Вік: 8+: Фото - ORNER

Вік: 8+

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Гра для компанії «Хто я in UA?»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Висновки

Вибирати подарунок — взагалі не проста справа, але відповісти на запитання що подарувати дівчинці 13 років — ще та задачка. Але, будьте впевнені, з урахуванням її інтересів та вподобань можна знайти ідеальний варіант. 

Від книг до творчих наборів, від спортивного обладнання до модних аксесуарів — варіантів безліч. Головне — подумати гарненько про отримувача та діяти, як підкаже душа (чи куди поведуть натяки від дівчинки).


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?