Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER

Міжнародний жіночий день, що відзначається 8 березня, є відмінною нагодою висловити свою повагу, любов та подяку жінкам. Вибір подарунка може стати викликом, але з нашими порадами ви знайдете ідеальний варіант того, що можна подарувати на 8 березня такого, щоб дівчина відчула весь спектр ваших почуттів.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 1 - ORNER

Чому на 8 березня варто дарувати жінкам подарунки

Дарування оригінальних подарунків жінкам на 8 березня має глибоке символічне значення та відіграє важливу роль у вираженні почуттів. Ось кілька причин, чому ця традиція має таке значення:

  1. Визнання історичного та соціального значення дня. 8 березня відзначається як Міжнародний жіночий день, що є символом боротьби за рівні права, визнання досягнень жінок у різних сферах життя та вшанування їхньої ролі в суспільстві. 

  2. Вираження особистої вдячності та любові. Даруючи подарунки, ми не тільки відзначаємо загальновизнані досягнення, але й виражаємо особисту вдячність, любов та повагу до жінок у нашому житті — матерів, коханих жінок, сестер, подруг, колег. Це спосіб показати, що ми цінуємо їх і вдячні за все, що вони роблять.

  3. Підтримка та мотивація. Подарунки можуть також слугувати формою підтримки та мотивації, що спонукатиме до нових досягнень і подолання викликів. 

  4. Створення позитивних емоцій та спогадів. Подарунки можуть принести радість, створити щасливі моменти та залишити позитивні спогади, які будуть зігрівати серця довгий час.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 2 - ORNER

Які подарунки зазвичай дарують на 8 березня

Ось декілька з найпопулярніших варіантів подарунків, які зазвичай обирають для цього свята:

  1. Квіти. Букети квітів є найпопулярнішим подарунком на 8 березня. Найчастіше дарують тюльпани, троянди та орхідеї.

  2. Солодощі. Коробки цукерок, шоколад або ексклюзивні десерти вважаються приємним доповненням до основного подарунка або ж самостійним презентом, особливо якщо вони виготовлені з урахуванням смакових переваг одержувача.

  3. Яскрава канцелярія. Наприклад, планер «I HAVE A PLAN». 

  4. Парфумерія. Вишукані аромати є класичним варіантом подарунка, який може бути особливо цінним, якщо ви знаєте уподобання жінки у парфумерії.

  5. Ювелірні вироби. Сережки, кольє, браслети або каблучки є гарним подарунком. Але тут є нюанс: варто знати, чи а) дівчина буде рада такому подарунку, б) її смаки. Ви ж не подаруєте абияку прикрасу, так?

  6. Косметика та засоби по догляду за собою. Високоякісна косметика, набори для догляду за шкірою, волоссям або спа-набори можуть стати чудовим подарунком.

  7. Подарункові сертифікати. Якщо ви не впевнені у виборі подарунка, сертифікат в улюблений магазин або на косметичні процедури може стати відмінним рішенням.

  8. Книги. Для любителів читання книга улюбленого автора або жанру — ТОП подарунок. Подумайте, можливо вона хотіла нову книгу, яка обговорюється у всіх соцмережах, чи, можливо, вона — фанатка якогось бестселера? Тоді можна придбати колекційне видання. Словом, треба трішки поспостерігати за людиною.

  9. Техніка та гаджети. Сучасні гаджети, такі як смартгодинники  або електронні книги, можуть стати корисними подарунками для активних та технологічних жінок. Або ж якась класна колонка чи інші прикольні аксесуари.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 3 - ORNER

Як обрати найвдаліший подарунок на 8 березня: дієві поради

Шукаєте поради, які допоможуть відповісти на запитання «що подарувати жінкам на 8 березня»? Тримайте:

  1. Зверніть увагу на її інтереси та захоплення.  Найкращий подарунок — це той, що відображає унікальність особистості одержувача. Чи захоплюється вона читанням, збиранням пазлів, спортом, чи має якесь хобі? Подарунок, пов'язаний з її улюбленою діяльністю — завжди виграшний варіант.

  2. А чи були натяки? Часто люди тонко чи не дуже натякають на те, що б їх хотілося отримати. Просто подумайте, продивіться ваші повідомлення в соцмережах тощо.

  3. Подумайте про її потреби. Чи є щось, що вона давно хотіла придбати або що їй дійсно потрібно? Подарунок, який вирішує певну потребу або полегшує життя, не тільки буде корисним, але й покаже вашу турботу та увагу до її бажань.

  4. Зробіть акцент на емоційній цінності. Не обов'язково витрачати велику суму грошей, щоб зробити подарунок цінним. Подарунки, які мають особливе емоційне значення (наприклад, фотоальбом «Моменти щастя») часто викликають найглибші почуття.

  5. Не забудьте про паковання. Навіть найпростіший подарунок може бути особливим завдяки пакуванню.

  6. Сплануйте момент вручення подарунка. Атмосфера, спосіб та слова, з яким ви подаруєте подарунок, також мають значення. Не забувайте, що цей день — символ боротьби за рівні права, тож старайтеся не випромінювати стереотипні наративи.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 4 - ORNER

Фотоальбом «Моменти щастя»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Пазл «Київ вечірній» 1000 елементів
499 грн
 Для дітей та дорослих: Фото - ORNER

Для дітей та дорослих

 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Ідеї подарунків на 8 березня

Шукаєте, що подарувати жінкам на 8 березня? Маємо багато ідей, але структурували все гарненько залежно від того, який саме подарунок ви хочете придбати. 

Оригінальні

Що подарувати на восьме березня такого, щоб воно було і класне і оригінальне», спитаєте ви. А ми скажемо «ну ось же, тримайте круті варіанти»:  

  1. Гра для закоханих «Розкажи мені все! Girl's edition» — ідеальний подарунок та класна можливість пізнати одна одну ще краще. У ній цілих 180 запитань, щоб ви могли поговорити про все-все. 

  2. Плед «Українські казки» — те, що треба для вечорів та ночей разом.

  3. Карти Таро. Це дуже нестандартний подарунок, але якщо вона полюбляє тему езотерики, тоді новенька колода — ТОП. Наприклад, «Starlight Tarot». 

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 5 - ORNER

Бюджетні

Бюджетні подарунки — далеко не «некласні». Забудьте про цю думку. Ми скасовуємо її. Натомість даруємо вам 3 ідеї того, що можна подарувати на 8 березня не за всі гроші світу:

  1. Чекові книжки бажань для пари «Романтика» чи «Пристрасть». Ці книжки — 32 особливих чеки на супер завдання, що покликані для того, щоб зробити ваші стосунки глибшими. Книжка «Романтика» — про романтичні вчинки та милі моментики, «Пристрасть» — про сексуальну різноманітність.

  2. Пляшка вина і келих для вина «Жити дивовижне життя» — чудовий подарунок.

  3. Книга улюбленого автора. Якщо вона любить читати, книга улюбленого автора або жанру буде відмінним вибором.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 6 - ORNER

Універсальні

Тримайте варіанти того, що подарувати жінкам на 8 березня універсального:

  1. Квіти та солодощі — топ варіант. Додатково пропонуємо подарувати набір парних чашок «Завжди разом». 

  2. Фотоальбом «Найтепліші моменти життя» — класний подарунок та доволі універсальний. Доповнити його можна стікерпаком та фотографіями зі спільними моментами разом.

  3. Враження. Наприклад, екскурсія таємними двориками міста.

  4. Товари для хобі. Пазл «Київ вечірній» може стати гарним доповненням до подарунка-враження.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 7 - ORNER

Практичні

Ми знаємо, що подарувати на 8 березня практичного і зараз поділимося своїми варіантами:

  1. Планер. Стильний планер «I HAVE A MAGIC PLAN» чи «Мої щоденні плани» — чудовий подарунок, яким вона буде користуватися щодня. 

  2. Аксесуари для дому. Наприклад, плед «Птахи» чи чашка «Капібара в халаті».  

  3. Майстер-клас з улюбленого хобі. Подаруйте сертифікат на майстер-клас, що дозволить розвинути навички або спробувати щось нове.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 8 - ORNER

Які подарунки краще не дарувати на восьме березня

  1. Гроші. Вручення грошей може сприйматися як відсутність особистого підходу та бажання витратити час на вибір подарунка.

  2. Стереотипні подарунки зі стереотипним привітанням. Не треба говорити про красу, ніжність, жіночність тощо. Цей день — символ боротьби за рівні права. 

  3. Побутова техніка для кухні (наприклад, мікрохвильова піч або блендер) — не дуже гарний подарунок. Але якщо тільки цього не було у вішлісті дівчини. 

  4. Предмети особистої гігієни (наприклад, антиперспіранти, шампуні). Такі подарунки не несуть жодної емоційної цінності.

  5. Дієтичні добавки або продукти для схуднення. 

  6. Книги про самовдосконалення або психологію стосунків.

  7. Одяг або взуття без точного знання розміру та смаку. Ризик невдалого вибору досить високий, а процес обміну може стати незручним моментом.

  8. Жартівливі подарунки, які можуть образити. Що здається вам смішним, може не сподобатися іншій людині.

  9. Товари для дому, як-от посудомийні засоби або набори для прибирання. Краще дарувати щось для затишку та прикрашання дому. 

  10. Косметика або парфумерія, вибрані без урахування смаків та переваг одержувача. Ризик вибору невідповідного аромату або продукту занадто високий.

  11. Подарункові сертифікати в магазини, які їй не подобаються або де вона ніколи не купує. Це може виглядати як відсутність уваги до її інтересів.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 9 - ORNER

ТОП подарунків від ORNER

Ми підібрали топ 10 товарів, що можна подарувати що подарувати на 8 березня. Знайомтеся:

  1. Фотоальбом «Моменти щастя» — ідеальний вибір. Такий презент дозволяє зберегти найцінніші спогади та моменти щастя в одному місці, створюючи історію, яку можна переглядати знову та знову.

  2. Планер «I Have a Brave Plan» — ТОП подарунок для організованих та цілеспрямованих жінок, які цінують планування та мріють про великі звершення. Факт про нього: у комплекті йде 2 аркуші стікерів з фановими фразами та елементами. 

  3. Картина за номерами «Весняний пейзаж» — чудовий подарунок для людей, що цінують подібні товари.

  4. Плед «Дерево роду». Крутий подарунок, який не тільки зігріє в холодні вечори, але й стане символом затишку та тепла родинного вогнища.

  5. Пазл «Львів Затишний» — ідеальний презент для любителів збирати пазли та водночас захоплюються красою Львова. 

  6. Настільна гра «Розкажи мені все! Party edition». Чудова гра, що створена для гучних вечірок.

  7. Келих «Щасливої людини» — класний подарунок, який ідеально підійде для святкових тостів. Фан-факт про нього: цей келих виготовлений із богемського скла, а це означає, що кожен тост буде супроводжуватися дуже дзвінким «Дзиииинььь». 

  8. Чекові книжки бажань для пари. «Романтика» — це 32 чудових способи додати іскру у стосунки (а «Пристрасть» — у сексуальне життя).

  9. Карти Таро ORNER x Wyspell «Незалежні» — унікальний подарунок для тих, хто цікавиться містичними темами та хоче досліджувати своє майбутнє.

  10. Кулінарна книга ORNER для запису рецептів — топ подарунок людям, для яких приготування їжі — улюблене хобі. У комплекті до книги також йдуть 3 аркуші наліпок для зручної систематизації.

 Що подарувати на 8 березня? Найкращі ідеї подарунків на 8 березня від ORNER: Фото 10 - ORNER

Пазл «Львів затишний» 1000 елементів
499 грн
 Для дітей та дорослих: Фото - ORNER

Для дітей та дорослих

 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Гра для вечірок «Розкажи мені все! Party edition»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 18+: Фото - ORNER

18+

Дізнатися більше
Карти ТАРО ORNER x WYSPELL «НЕЗАЛЕЖНІ»
649 584 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 78 карт в колоді: Фото - ORNER

78 карт в колоді

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Матова ламінація: Фото - ORNER

Матова ламінація

Дізнатися більше


Висновки

Вибір подарунка на 8 березня — можливість висловити свою увагу, повагу та любов до важливих жінок у нашому житті. 

Через подарунки ми можемо показати вдячність за їхній внесок у життя та підкреслити їхню унікальність. 

Оригінальні, практичні, бюджетні або універсальні — кожен подарунок може нести в собі особливе значення, якщо він вибраний з думкою про людину та з турботою про почуття. Впевнені, з нашими порадами й вашими знаннями про людину, у вас обов'язково вийде знайти, що подарувати жінкам на 8 березня.


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?