Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Собі, мамі, подрузі — ідеї подарунків для дівчат


В ORNER придумали подарунки, які піднімають настрій, прикрашають фото і нагадують про те, що свято — кожен день. Ми знаємо, як важливо оточувати себе красою і піклуватися про себе навіть у дрібницях. Наша весняна добірка якраз про це.


Подушки для подружки

Леді-бос, мама, студентка або кандидат наук. Ким би не була твоя подруга, вона точно оцінить гарну декоративну подушку. Адже ще жодна дівчина не відмовилася повалятися вдома і подивитися улюблений серіал після насиченого тижня або бурхливих вихідних.


 Собі, мамі, подрузі — ідеї подарунків для дівчат: Фото 1 - ORNER



Happy days з сестрою

Хто як не сестра була головною співучасницею пустощів, коучем по відносинам і фешн-експертом в одній особі? Знайди ваші кумедні фото в домашніх архівах і подаруй разом з альбомами вiд ORNER. Впевнені, вона розчулиться і захоче повернути ту сукню, яку «позичила» рік тому.


 Собі, мамі, подрузі — ідеї подарунків для дівчат: Фото 2 - ORNER


Для геніїв кулінарного мистецтва і «Наполеона», який підкорив не одне серце, ми створили зручні фартухи. Мама точно оцінить такий з Кішкою в короні і написом: «Кожна страва — моя коронна». Зізнаємося в любові та агітуємо на нові кулінарні експерименти красиво!


 Собі, мамі, подрузі — ідеї подарунків для дівчат: Фото 3 - ORNER


Колезі, з якою перерви на каву тривають годину

Ну що поробиш, якщо вона знає останні новини про все і про всіх, вміє розсмішити і пригощає шоколадом. Подякуй напарниці по кава-брейкам красивезні стакани із золотої колекції. Додай робочим будням розкоші!


 Собі, мамі, подрузі — ідеї подарунків для дівчат: Фото 4 - ORNER



Мені потрібен план!

Піклуватися про себе — це розставляти пріоритети правильно. Тобі не потрібно на ще одну зустріч, якщо ти не встигаєш навіть поїсти. Так само як планувати чергову подорож, позбавляючи себе візиту до стоматолога. Записуй, мрій і плануй в яскравому планері, який перетворює серйозний процес в фан, зі стікерами, ілюстраціями і листівками.


 Собі, мамі, подрузі — ідеї подарунків для дівчат: Фото 5 - ORNER


Пухнастій любові

Улюбленці теж заслуговують презент. Сміливо даруй стильний лежак! Він не врятує твоє плаття від шерсті після зустрічі з хвостатим, але скоротить її кількість на дивані та килимі. При цьому забезпечивши кішці або собаці затишок і комфорт, як на курортах Spa Relax Resort.



Даруй класні подарунки і люби себе! З приводу і без. Зі святом 💖



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?