Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Своє місце: як вибрати лежак для улюбленця?

 Своє місце: як вибрати лежак для улюбленця?: Фото 1 - ORNER



Наша команда дуже любить тварин. А шерсть на канапі — не дуже :) Тому ми створили гарні й зручні лежаки для кішок і собак.

Іноді улюбленці, як і ми, втомлюються від спілкування і потребують часу на одинці. Для відпочинку і відчуття безпеки їм потрібне власне місце, розташоване далеко від проходів, протягів та опалювальних приладів. Як вибрати краще місце для свого друга, розповідаємо нижче.

Розмір

Розмір — найголовніший параметр у виборі лежака для чотирилапого. Ми розробили широку сітку розмірів, щоб зручне ліжко дісталося всім: від йорків і сфінксів до вівчарок і мейн-кунів.

Розмір S (50x40 см) підійде для маленьких порід собак і кішок до 6 кг. Обирай для йоркширського тер'єра, чихуахуа, той-пуделя, карликового пінчера, ши-тцу, пекінеса, померанського шпіца, бішон фрізе, мініатюрної такси та інших невеликих порід.


 Своє місце: як вибрати лежак для улюбленця?: Фото 2 - ORNER


M (70x50 см) — для собак середніх порід і великих кішок до 12 кг. Наприклад, пекінеса, такси, джек-рассел-тер'єра, болонки, вест-хайленд тер'єра, бульдога, вельш коргі, французького бульдога, мейн-куна.


 Своє місце: як вибрати лежак для улюбленця?: Фото 3 - ORNER


Для середніх і великих порід собак до 20 кг обирай розмір L (90x60 см). У ньому комфортно буде біглям, далматинам, чау-чау, веймаранерам, стаффордширським тер'єрам, ірландським сетерам, сибірським лайкам, міттельшнауцерам, ягдтерьерам. 


 Своє місце: як вибрати лежак для улюбленця?: Фото 4 - ORNER


Для богатирів у нас є розмір XL (110х70 см). Такий лежак зацінять родезійський ріджбек, золотистий ретривер, лабрадор, німецька вівчарка, бульмастиф, чорний тер'єр, кане корсо, хаскі, акіта-іну.


 Своє місце: як вибрати лежак для улюбленця?: Фото 5 - ORNER


Зверни увагу на те, як спить твій улюбленець і зроби заміри від голови до крупу. Це число і буде мінімальною довжиною спального місця. Не забувай: чим крупніше вихованець, тим більше простору він потребує.

Форма

Лежаки ORNER можна вибрати серед двох моделей: класичний з бортиками або лежак-підстилку. Відштовхуйся від вподобань улюбленця: якщо він любить уткнутися носом, упертися лапами або ховати іграшки — лежак з бортиками для нього. Плюс цієї моделі — знімний чохол, який легко очистити від шерсті та залишків ласощів. Лежак-підстилку оцінять чотирилапі, які не люблять обмежень, а також власники, які планують часто переміщувати лежак.


 Своє місце: як вибрати лежак для улюбленця?: Фото 6 - ORNER


Матеріал

За це не хвилюйся. Ззовні та зсередини у лежаках ORNER — екологічні матеріали, безпечні для тварин. Класичні лежаки обшиті щільною тканиною (100% рогожка), лежаки-підстилки — більш м’якою Super Soft. Обидві моделі наповнені холлофайбером — синтетичним, повітропроникним, гіпоалергенним матеріалом.

Дизайн


Місця відпочинку для котів і собак виготовили у стильній палітрі та без зайвих деталей. По-перше, в моді мінімалізм :) По-друге, вони пасуватимуть будь-якій кімнаті та інтер’єру, тому їх можна сміливо дарувати друзям-власникам хвостатих.

Наче все розповіли. Залишилось обрати «своє» місце та приймати вдячність виляючих хвостів і муркотячих носів.

Гуд лак!



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?