Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Свято весни та новинок від ORNER

 Свято весни та новинок від ORNER: Фото - ORNER

Святкуєте ви Міжнародний жіночий день чи святкуєте кожний день — зустрічати весну треба красиво. З першим теплим промінням у нас прокинулось натхнення змінити життя. А з пролісками з’явилися новинки від ORNER. Даруйте їх дівчатам, собі або просто надихайтеся. Сьогодні можна все!

 Свято весни та новинок від ORNER: Фото 1 - ORNER

Посуд Леді Йорк

Головне свято весни — найкращий привід подружитися з Леді Йорк. Вона завжди складе компанію по нічним перекусам, допоможе зібрати всі на планеті сердечка в Інстаграмі та влаштує свято весни навіть по будням. А ще ця красуня знає, чого хоче, та руйнує всі стереотипи про жіночу дружбу. 

 Свято весни та новинок від ORNER: Фото 2 - ORNER

Посуд Папужка

«Багато сонця не буває», — подумали ми та завели нового домашнього улюбленця — яскравого, життєрадісного та дуже комунікабельного папужку. У його меню велика порція компліментів на сніданок, обід та нічний перекус. Він — організатор зльоту на coffee-брейк та експерт у милих подарунках. Його пісня настільки гарна й нова, що хочеться почути її знову. 

 Свято весни та новинок від ORNER: Фото 3 - ORNER

Блокноти 

Знайоме відчуття «немає часу пояснювати, дай записати»? У нас так постійно! А ще й весна — час натхнення. Ідеї, влучні думки, вірші та враження приходять у моменти замріяності у транспорті, на прогулянці або під час миття посуду. Ми втомилися шукати папірець та створили яскраві блокноти EASY BUSY та «Мрій. Живи. Люби». У них безліч місця для несподіваних інсайтів та важливих фактів. Наради, лекції та майстер-класи перетворити на свято? Easy! 

 Свято весни та новинок від ORNER: Фото 4 - ORNER

Свічки

Весна тільки-но почалася, а вже хочеться відчувати аромат квітів та скошеної трави? Місія можлива! Ми випустили колекцію свічок, які наповнюють дім затишком літніх ароматів. Загадайте бажання та… ні, не задувайте свічки. Запаліть їх! Мрії обов’язково здійсняться із затишним мерехтінням вогню.

 Свято весни та новинок від ORNER: Фото 5 - ORNER

Чашка I am perfect

Час розквітати та прийняти себе справжніми. Дівчата — прекрасні з веснянками, коли морщать носик від сміху та затишно потягуються у піжамі суботнього ранку. Пам’ятайте про це. Знаємо, інколи складно полюбити себе, коли не вдається розвиватися без жодної помилки. Тому ми створили ідеальну рожеву чашку “I am perfect” як символ віри в себе, коли перед вами стоять сміливі виклики. Ми хочемо щодня нагадувати, що ви — особливі та з кожним днем стаєте ще кращими.

 Свято весни та новинок від ORNER: Фото 6 - ORNER

Фотоальбом «Найтепліші моменти життя»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Фотоальбом «Моменти щастя»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше

Фотоальбоми

Все ще тільки починається і попереду стільки моментів щастя! Цвітіння дерев, відпустка, море, кохання. Фотоальбоми створені спеціально, щоб зібрати цілу колекцію таких моментів. Створіть власну Lovestory, присвятіть кожну сторінку новій країні, відтворіть історію вагітності та зростання малюка. Візьміть емоційні фото та напишіть щирі історії під ними. Тепер «Моменти щастя» у вашій кишені.


Ще більше натхнення та весняних подарунків тут.





Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?