Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Як підготуватися до весни?

 Як підготуватися до весни?: Фото - ORNER

Скоро, у всіх куточках країни. Зміна влади одягу на весняний. Посмішка навіть на обличчі кондуктора в тролейбусі на улюбленому маршруті. Вокальний батл березневих котів під вікнами. Від творців літа, зими й осені. Весна!

Не пропустіть прем'єру, а краще — готуйтеся до весни разом з ORNER.

 Як підготуватися до весни?: Фото 1 - ORNER

По-перше, це красиво

Погодьтеся, красиво жити — це приємно. Якщо насолоджуватися сніданком, то на інстаграмній тарілці ORNER. Якщо складати плани на тиждень, то з яскравими стікерами. Оточіть себе красою і попрощайтеся із зимовою нудьгою до наступного року.

Якщо за зиму у вас не було жодної фотки в соцмережах, пора змінити цю тенденцію. Можете навіть зважитися на радикальні зміни: змінити стрижку або колір волосся, зробити незвичайний манікюр, оновити одяг і підібрати найстильніший образ для сезону. Загалом, час сяяти і збирати компліменти!

 Як підготуватися до весни?: Фото 2 - ORNER

Зміна влади в шафі

Весна — час світлих і невагомих образів. Важкі светри краще заховати подалі, інший зимовий одяг віддайте в хімчистку, щоб перед новим зимовим сезоном все було гарне й чисте. Одягайтеся у ніжні кольорові гами, відчувайте себе щасливими та більше посміхайтеся — тоді всі навколо відчують, що весна точно прийшла, і ви разом з нею!

 Як підготуватися до весни?: Фото 3 - ORNER

Тренд на детокс

На старт! Увага! Детокс! Женіть геть негативні думки та вечірні чіпси. Замініть солодощі фруктами, хліб — крупами, ковбаску — м'ясом і птицею. А нічний перекус — овочевим смузі. Ранок починайте не з кави, а зі склянки води з лимоном. Так ви попрощаєтеся з токсинами і шлаками, поліпшите травлення, а шкіра засяє свіжістю.

Від сезонної нудьги врятує ментальний детокс. Завершіть усі справи, щоб вони вас не обтяжували. Не прокручуйте в голові старі помилки — час робити нові. Не порівнюйте себе з чужими фотографіями в Інстаграмі — якщо ви задоволені своїм життям, значить все робите правильно.

 Як підготуватися до весни?: Фото 4 - ORNER

Просто додай води

Весна — час позбутися не лише від новорічної ялинки, а й від шкідливих звичок. Так що, друзі, не баром єдиним. Алкоголь калорійний, підвищує апетит, затримує воду та наповнює токсинами. Дарує млявість і крапельку сорому від вчорашніх сторіз. Коротше, він такий собі товариш.

Замініть алкоголь на воду, вона очищає організм та оновлює клітини. Дієтологи радять пити не менше 2-х літрів звичайної води. Нова виставка, квест-кімната, прем'єра кіно або майстер-клас — нетиповий привід зустрітися з друзями по-здоровому.

 Як підготуватися до весни?: Фото 5 - ORNER

Крок назустріч весні

Скільки потрібно кроків для переходу від зими до весни? Фітнес-трекер рекомендує 10 000 кроків щодня. Для весняного настрою і бадьорості — більше жвавості. Збирайтеся на роботу в танці, забудьте про ліфт, малюйте сердечка траєкторією прогулянки, одна година в офісі — одне коло навколо кварталу. Запишіться на йогу, фітнес, танці або тайський бокс. Весняна легкість і стрункість вселяє впевненість. А в рум'янець і свіжий вітер у волоссі легко закохатися.

 Як підготуватися до весни?: Фото 6 - ORNER

Зміна декорацій

Весна не скоро порадує соковитою зеленню. Але вдома можна все! Оточіть себе кімнатними рослинами та вирощуйте соковиту зелень для салату на підвіконні. А керамічні горщики ORNER подбають, щоб ваші рослини були в комфорті та на стилі. Прикрасьте свій будинок і робочий стіл весняними букетами. Квіткові аромати зводять з розуму і це норма. А пастельні відтінки вази створять відчуття весни.

 Як підготуватися до весни?: Фото 7 - ORNER

Зупинись, натхнення, ти прекрасно!

Весна — час натхнення! Зробіть те, що завжди хотіли, але напади зимового тюленізму віддаляли від мети. Навчіться кататися на роликах, фотографуйте архітектуру та природу, пишіть вірші. Або зізнайтесь у коханні, нарешті! Сонця більше та день довший. Ви все зможете і встигнете більше. Вікна навстіж і вдихайте весну!


ORNER — celebrate the everyday.






Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?