Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Подарунки 2020: під подушку, під ялинку і на робочий стіл

 Подарунки 2020: під подушку, під ялинку і на робочий стіл: Фото - ORNER

Скоро День святого Миколая! Що класти під подушку? Новорічний корпоратив: що дарувати колегам? Ялинка! Під ялинку щось потрібно! — і крутишся всю ніч. Не треба так.

Ми впевнені, що ти все встигнеш, а з ORNER твої подарунки будуть найкращими. 


День святого Миколая 19 грудня: що класти під подушку?

Треба готуватися до того, що у дитини бездоганна поведінка протягом тижня перед Днем святого Миколая. Так що різка — не варіант, а вже 18 грудня ввечері подарунок має пірнати під подушку.

Ласощі. Імбирне печиво та шоколадні фігурки — традиційні ласощі у цей день. Але під подушкою фігурки кришаться, а шоколад тане. Обирай корисні солодощі: фрукти, мармелад, зефір — і поклади їх біля подушки.

Подарунок під подушку. Якщо дитина поводиться крутіше сина маминої подруги, без подарунка не обійтися. На замовлення Святого Миколая, ORNER створив маленькі тарілки і чашки зі смішними звірятками. А щоб зручно класти подарунок під подушку, вибирай барвисті стікербукі, теплі шкарпетки з динозаврами та милі значки. Діти від 5 до 95 років будуть раді таким подарункам!

 Подарунки 2020: під подушку, під ялинку і на робочий стіл: Фото 1 - ORNER

Останній штрих. Посип підвіконня цукровою пудрою або кольоровим піском, щоб створити враження, що Святий Миколай залишив слід. Таку казку діти довіку не забудуть.


Новорічний корпоратив: що класти на робочий стіл?

Якщо ти витягнув із капелюха папірець з ім'ям колеги, то ти став частиною американської традиції — Таємний Санта. Вмикаємо сищика, запрягаємо оленів і полетіли!

Крок 1: помоніторити соцмережі. На своїх сторінках всі самі діляться своїми мріями, хобі, улюбленими серіалами, книгами та фільмами.

Можливі подарунки: фітнес-трекер для спортсмена, футболка з персонажами улюбленого серіалу, комікси, книга улюбленого автора або жанру, квитки в кіно для всієї родини.

Крок 2: анкета друзів. Пам'ятаєш, у дитинстві заповнювали зошит з питаннями: Коли день народження? Улюблений колір? Улюблена тварина? Сова або жайворонок? Про що мрієш? Найприємніший подарунок? Заповнюйте всім колективом, і нехай кожен ознайомиться з відповідями. Так і з колективом будеш дружніший, і дізнаєшся, в обгортковий папір якого кольору загортати подарунок.

Універсальний подарунок: Під час робочого дня твій колега п'є не менш 1,5 літрів не важливо чого: зеленого чаю без цукру або американо з лікером — йому потрібна крута чашка. Подаруй чашку ORNER з тваринами або яскраву з мотивуючим текстом. З анкети друзів ти вже знаєш, яка його улюблена тварина і улюблений колір. Залишилося тільки замовити.

 Подарунки 2020: під подушку, під ялинку і на робочий стіл: Фото 2 - ORNER

Крок 3: список бажань. Не треба прикидатися, що всі телепати, й одразу вгадають класний подарунок. Створи таблицю, де кожен напише кілька варіантів, що хоче отримати в подарунок. А ти обереш, щось одне. Подарунок точно буде приємним, і інтрига збережеться.

Останній штрих: Прикріпи листівку з ім'ям адресата, щоб не переплутати подарунки. Спеціально для колеги бери листівку «Ти заслуговуєш кращого» від ORNER і доповни привітаннями від себе: «Заслуговуєш найкращих подарунків, бо легко даруєш свою допомогу та підтримку». Ми впевнені, йому буде приємно.

 Подарунки 2020: під подушку, під ялинку і на робочий стіл: Фото 3 - ORNER


Новий рік 2020: що класти під ялинку?

Щастя у Новому 2020 році принесе його символ — милий Металевий Щур. Він вміє облаштовувати побут і затишок. Артистичний і товариський покровитель заходів. Щур дуже практичний, і не любить непотріб.

Найкращі подарунки у 2020 році: ювелірні прикраси, гаджети, товари для будинку, спорту та хобі, сертифікати на курси і абонементи в спортзал. Тільки користь — тільки хардкор!

Подарунки з символом року підходять усім і приносять удачу. Тільки не даруй м'які іграшки та статуетки — це не практично. Тим більше не треба живого щура: символу року не подобається бути в клітці, а сім'я може бути не готова прийняти у себе тварину.

Спеціально до Нового року, ORNER створив милий і практичний набір посуду «Мишеня». Подивися, який щасливий символ року! Той, кому він дістанеться, буде весь рік посміхатися.

 Подарунки 2020: під подушку, під ялинку і на робочий стіл: Фото 4 - ORNER

Остання і найгарячіша новинка цього року — фантастичний 100% український новий планер на 2020 рік JUST PLAN IT!

 Подарунки 2020: під подушку, під ялинку і на робочий стіл: Фото 5 - ORNER

Він допоможе не тільки в плануванні, а й краще пізнати себе і щодня вдосконалюватися. У ньому дві анкети з однаковими запитаннями на початку року і на початку 7-го місяця. Вони допоможуть оцінити, як ти змінилася.

JUST PLAN IT! — це атмосферні ілюстрації за мотивами улюблених серіалів, естетики 90-х, незвичайних пейзажів, улюблених місць на карті та інсайдерських жартів від нашої команди! 

JUST PLAN IT! — це 248 сторінок щастя в чотирьох яскравих обкладинках зі стікерами. Подаруй щастя тому, кого любиш. Зустрічай Новий рік з нової сторінки!







Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?