Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Твори добро разом з ORNER

 Твори добро разом з ORNER: Фото - ORNER

Щорічно у другу неділю грудня в Україні відзначають день благодійності. Чим не привід розповісти вам, що можна купити в ORNER, одночасно отримавши і класну річ, і радість від того, що гроші підуть на добрі справи!


Допомагаємо дітям з вадами слуху разом з «Відчуй»

 Твори добро разом з ORNER: Фото 1 - ORNER

Наша історія з ГО «Відчуй» почалася зі значка. ORNER приєднався до благодійного проекту популяризації жестової мови разом з громадською організацією «Відчуй», що займається допомогою людям з вадами слуху та розвитком інклюзивного суспільства в Україні! 100 грн від покупки кожного благодійного значка ми передаємо на розвиток дитячого центру, де щотижня навчаються понад 85 дітей з порушеннями слуху! Реабілітація займає від 3 до 5 років, в окремих випадках — більш 7. Це інтенсивні заняття для дітей з корекційними педагогами з високим рівнем знань педагогіки, психології та новітніх методик навчання. Для надання безкоштовних послуг Дитячий Центр «Відчуй» потребує фінансової підтримки.

Тому, ми запустили додатковий продукт, частину від продажу якого передаємо на навчання дітей — шкарпетки! Теплі, красиві, зручні і створені творити добро!

Доречі, нещодавно в нашому офісі з'явилися книжкові полиці. Ми купуємо один у одного книги, а гроші складаємо в спеціальний ящик, який передамо організації, коли продамо все і ще трохи більше.

 

Допомагаємо бездомним тваринам разом з «Сіріус» і «Кото-Ярмарок»

 Твори добро разом з ORNER: Фото 2 - ORNER

У нас є дві тарілки, які не тільки можуть розділити з вами смачні сніданки, а й годують бездомних котиків і собак. З кожної проданої благодійної тарілки ми передаємо 129 грн для пухнастиків!


Тарілка з сузір'ям Сіріус допомагає притулку для бездомних тварин «Сіріус», в якому зараз лікують, годують і дуже люблять близько 2 500 тварин.

Друга тарілка допомагає благодійному проекту Кото-Ярмарок, де бездомним котам допомагають знайти дім.

Беріть тарілки в нас і домашніх улюбленців з притулку! Життя стане смачнішим і щасливішим, гарантуємо!


Допомагаємо ініціативам проекту «Кураж-Базар»

 Твори добро разом з ORNER: Фото 3 - ORNER

Нова, добра, на куражі! Купуючи чашку #ЯНАКУРАЖІ, 20% від продажу якої йдуть в благодійну скарбничку проекту Кураж-Базар, ти робиш так, що Святий Миколай і Дід Мороз прийдуть з подарунками в дитячі будинки та лікарні.


Допомагаємо дітям сиротам разом з «Клуб Добродіїв»

 Твори добро разом з ORNER: Фото 4 - ORNER

Цього року ми приєдналися до ініціативи благодійного клубу «Клуб Добродіїв» і 03.12 провели свій «Щедрий вівторок». Від всіх продажів в цей день ми передали 3% прибутку на потреби фонду, який допомагає дітям сиротам вчитися і знайти своє місце в житті. Так що, якщо ви купили у нас щось третього грудня, знайте, що ви частина великого і доброго діла!


Робити добрі справи легко, приємно і дуже круто!

Приєднуйтесь!


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?