Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

ORNERскоп на серпень: що чекати після коридору затемнень?!

 ORNERскоп на серпень: що чекати після коридору затемнень?!: Фото - ORNER

Фууух, можна видихнути. Ретроградний Меркурій вже пройшов, коридор затемнень пережили, 33 щастя-нещастя забулись. Кажуть, після затемнень треба себе вести максимально спокійно, впевнено, обережно приймати будь-які рішення, якщо є проблеми, і бла-бла-бла.

ORNER каже: забийте на погане, вмикайте Монатіка і живіть в насолоду далі? Але поки ще не ввірвалися в жвавий денс, послухаємо уже традиційні настанови від наших тваринок в ORNERскопі. 

Овен

Поки одні турбуються, що не встигли з’їздити в Одесу чи Карпати, сова просебе крадівливо посміхається. Бо знає, що під подушкою вже лежать квиточки десь на Балі чи Тайланд в середині грудня. А поки на вихідних є тусовки з коктейлями, до зими якось можна дожити. 

Телець

А Тільцям байдуже на всілякі ретроградні Меркурії! Їм всі гори проблем по коліна, і практично завжди видно лише сонце. І взагалі, у них там на горизонті втілення своїх ідей в проекти, тому краще розступитися і не заважати. 

 ORNERскоп на серпень: що чекати після коридору затемнень?!: Фото 1 - ORNER

Близнюки

У Близнюків очікується спокійно-шалене роздвоєння особистості. Поки коргі-чортеня буде розробляти план побігу на море чи Європу, коргі з ангельською душею завантажуватиме черговий дуже важливий та супер мега корисний курс (але це не точно). Проте, як це часто буває у Близнюків, проблема їх об’єднає, адже завантаженим курсом виявиться «Як втекти в Туреччину на 2 тижні, щоб в офісі ніхто не помітив». 

Рак 

Квіти цвітуть навесні, а Хаскі розквітають на 1000% в серпні. Обережно! Передбачаються потужні силові тренування, багато пробіжок (може, навіть півмарафон?), нові знайомства (і не тільки ділові), зміна обстановки та прилив брутальності.  

Лев 

Кожен лев колись був незграбним левеням, і саме після коридору затемнень чиїсь короткі лапки стануть зовсім не короткими, а огого. Час для звершень, аміго! Погнали за коктейлем, а потім підкорювати світ амбіціями, красою, ідеями та натхненням. 

Діва 

Здається, хтось трохи забув про те, що вона по-королівськи прекрасна й найкотьовіша в світі? Тоді пора трохи розвіятись. ORNERскоп оголошує настрій цього місяця: «Всі кішки як кішки, а передімною всі встають навколішки». 

 ORNERскоп на серпень: що чекати після коридору затемнень?!: Фото 2 - ORNER

Терези

У Терезів буде місяць тусовок з елементами самоаналізу. Звучить трохи сумно, але головне — які питання собі задавати. Спочатку це буде: «Ох, в чому ж моє призначення?! Де муза?! Де цікаве життя?! АААААА». Закінчиться все як зазвичай — роздумами про найважливіше: «Ну що, мій маленький внутрішній пустун, сьогодні піцца чи замовимо солодкі суші?». Коротше, буде хеппіORNERівський end!

Скорпіон 

Літо? Ні, не чули. Але чули звук палаючих дедлайнів, спантеличених замовників та вибух у голові creative manager. Око ще не сіпається, але якщо не піти кудись у ліс чи басейн на вихідні, може з’явитися бажання всіх покусати-вжалити. Тому, у кого там є друзі-Скорпіони, киньте їм трохи обіймів і любові (перестрахуйтесь!). 

Стрілець

У Стрільців не завжди 7 смаколиків на тиждень й набиті щічки. Цього місяця вони будуть накопичувати в собі не черговий пончик, броколі чи м’яско, а...ідеї! Багато ідей! Дуже багато! Чи станеться ідейний вибух на фабриці креативу? Поговоримо через місяць)

Козеріг

У Козерогів все під контролем: животики нагодовані, справи завершені або в активно-енергійному стані, ідеї зібрані в акуратні архівні колекції, в навушниках музика задає ритм кожному дню. А що ще потрібно на завершення літа?

 ORNERскоп на серпень: що чекати після коридору затемнень?!: Фото 3 - ORNER

Водолій

Водоліїв накриє хвиля самовдоволення та самоцінності. Щось пішло не так? Водолій скаже: «І що? Я все одно крутий». Хтось хотів спустити з космосу в грязюку? «Фініта ля комедія, любий». Почув критику у бік нової зачіски? Чекайте фрази «I’m hot, you are not!» В цілому — оточуючі можуть робити, що хочуть, бо Водолії все одно залишаються positiv iron person (і їм взагалі не до оцих всіх людських проблем). 

Риби

Всім рибам-котикам ORNER рекомендує завантажити додатки для медитацій, навчитися сидіти в позі лотоса й більше прислухатися до своїх 24 (а, може, й усіх 30) особистостей. Інакше чекайте новин: «Злий котик ненавмисно подряпав колег тому, що випадково заплутався в собі!»



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?