Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото - ORNER

Поки ми сміємося, інші щосили готують подарунки своїм рідним. ORNER  у цьому кращий, і зробить тебе Майстром спорту з приємних подарунків. Тренування вже стартує! Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 1 - ORNER


Подарунки мамі й татові


ORNER радить обирати подарунки батькам обов'язково з любов'ю і турботою. А Металевий Щур шепоче, що і з користю.

У 2020 році найкращі подарунки для дому: мультиварка, хлібопічка, робот-пилосос, теплу ковдру, набір посуду. Подивися набори ORNER з милими звірятами. Кому з них зрадіє твоя мама?

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 2 - ORNER

Мамі зроби особистий подарунок: книгу улюбленого автора, набір косметики, квитки на концерт Олега Винника, абонемент на уроки танців або сертифікат в SPA-салон. А щоб розчулити, подаруй сімейний фотоальбом з освідченням у коханні.

Папі сподобається подарунок, пов'язаний з його хобі: спінінг для риболовлі, похідний набір, сертифікат до сауни або курс екстремального водіння. Якщо з цим складно, подаруй теплий м'який светр. Він точно оцінить турботу і сховає сльози розчулення.

Сенсей ORNER вчить, щоб досягти високого мистецтва у даруванні, потрібно відпрацювати техніку вручення і накачати м’язи рук. Обійми маму і тата перед врученням подарунка і після. А краще  весь час, коли ви разом. Покажи свої почуття!


Подарунки коханому


Практичний Щур радить забути про подушки у вигляді серця у подарунок чоловікові. ORNER просить зосередитися на захопленнях коханого.

Подарунки, пов'язані з хобі: комікс «Рік і Морті», квиток на Atlas Weekend, відеогру або приставку (запитай у його друзів, яку обрати), товари для спорту, bluetooth-навушники, стабілізатор для зйомки на смартфон, книги улюбленого автора.

Мало часу проводите разом? Подаруй сертифікат у квест-кімнату, зону VR-ігор, вечір у ресторані або SPA-готелі. Здивуй його польотом на маленькому літаку або поїздкою на квадроциклі.

Турботи багато не буває, тому термобілизна, теплий светр і рукавички для смартфона чудові подарунки для коханого.

Любителю прикольних подарунків  чашка ORNER. Обери тварину, яка найбільше схожа на коханого за характером, і чекай його реакцію. Тільки обережно з оленем! Тебе можуть неправильно зрозуміти.

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 3 - ORNER


Найкращі подарунки найкращій подрузі


Найкраща подруга заслуговує найкращих подарунків. Це вона давала свої сукні, коли тобі було нічого одягти. Це вона бігла з вином втішити тебе навіть серед ночі. Це вона весь час фотографувала тебе для Інстаграму, навіть коли бісилася з цього. Її ніхто не знає краще за тебе. Тут ти експерт у виборі подарунків! А ORNER підкаже, куди дивитися.

Якщо вона бунтарка і обожнює легендарні музичні гурти, дивись на чашку “Rock star”

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 4 - ORNER

Тусовниця, яка нестримно танцює на вечірках — келихи «Танцюй зі мною» їй сподобаються. Тільки тобі доведеться з нею не лише танцювати, а і робити селфі з нею та келихом для соцмереж.

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 5 - ORNER

Мандрівниця точно оцінить travel book у подарунок. З ним вона запам’ятає кожне враження. На карті світу можна відзначати країни і міста, в яких вже побувала. Є розділ планування, де можна відзначати цікаві місця, складати карту маршрутів і записувати витрати. Є авторські ілюстрації та кодекс мандрівника для натхнення. З ним подруга запише свої спостереження і враження, а барвисті стікери допоможуть передати емоції, для яких не вистачає слів.

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 6 - ORNER

Любителька мистецтва буде в захваті від набору тарілок “Born to be genius”. З ними вона кожний вечір проведе у хорошій компанії, яка нагадає, що геній є у кожному з нас.

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 7 - ORNER

Бізнес-леді подаруй новий планер JUST PLAN IT. З таким подарунком вона точно не буде скасовувати тусовки через купу справ, тому що всюди встигне. Запиши «зустріч з подругою» на кожний тиждень протягом року, щоб вона запланувала заздалегідь. До речі, в планері є яскраві авторські ілюстрації, дошка візуалізації бажань і барвисті стікери, що піднімають настрій.

 Новий рік 2020: що дарувати батькам, коханому і подрузі: Фото 8 - ORNER

Якщо сумка твоєї подруги завжди в колір взуття, подаруй їй чашку в колір планера. ORNER вже склав такі подарункові набори для тебе: планер+чашка, планер+стікербук, планер+тревелбук. У наборі дешевше!

Не забудь яскраву обгортку і підписати листівку.

Подруга скаже тобі спасибі, а ORNER скромно порадіє за вас двох!


Головний секрет: твій подарунок має бути практичним, цікавим і милим, з любов'ю та увагою до бажань близьких.

Подаруй ORNER, і всі будуть щасливі, а ти будеш розливати шампанське на честь Нового року і заслуженого звання Майстра спорту з приємних подарунків.





Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?