Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Як доглядати за лежаком улюбленця?


 Як доглядати за лежаком улюбленця?: Фото 1 - ORNER



Якщо твій чотирилапий друг уже переїхав у свої просторі апартаменти від ORNER, тобі знадобиться міні-гайд по догляду за ними. Наші лежаки для собак і кішок зшиті з матеріалів, які легко чистити і прати. Читай далі, щоб дізнатися, як це робити правильно.


 Як доглядати за лежаком улюбленця?: Фото 2 - ORNER


1. Намагайся пилососити місце друга і робити вологе прибирання навколо нього раз на тиждень. Краще, якщо в цей час пес чи кіт будуть зайняті прогулянкою або грою. Їм може не сподобатись, що хтось «захоплює» їх територію пилососом.


 Як доглядати за лежаком улюбленця?: Фото 3 - ORNER


2. Раз на місяць обробляй лежак собаки або кота спеціальним гігієнічним спреєм. Цей простий маневр захистить улюбленця від паразитарних і шкірних захворювань. А ще сучасні засоби догляду усувають неприємний запах і мають антибактеріальну дію.


 Як доглядати за лежаком улюбленця?: Фото 4 - ORNER


3. Хвостаті люблять жувати іграшки або ласощі там же, де сплять. Важливо прати чохли ліжка не рідше ніж раз на місяць або в міру забруднення.

Зовні та всередині лежаки ORNER — екологічні матеріали, безпечні для тварин. Класичні лежаки обшиті щільною тканиною (100% рогожка), лежаки-підстилки — м'якою Super Soft. Обидві тканини добре переносять прання.

У лежака ORNER з бортиками чохол знімний, його можна прати в делікатному режимі при температурі до 30°. Лежаки-підстилки пери повністю вручну або в пральній машині, але обов'язково дай їм повністю висохнути. Не забувай періодично вибивати наповнювач лежака від пилу.


Тепер ти знаєш, як стати Містером Чистюлею в очах свого вихованця. Впевнені, він оцінить твою турботу і постарається линяти трішки менше :)



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?