Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Як вгадати з подарунком на Новий рік?

До Нового року ще купа часу, а значить треба уважніше придивитись до своїх близьких, щоб зрозуміти, що ж їм подарувати. Ось кілька простих та законних способів, як не помилитися з подарунком і подарувати дійсно те, що хочеться людині. Тобі знадобиться трохи часу, спостережливість і маскувальний плащ, як у лейтенанта Коломбо, щоб було веселіше.

Спостерігати за об'єктом в магазинах. Все, як завжди — ви ходите, роздивляєтесь і приміряєте все на світі, тільки тепер потрібно запам'ятати, яку саме річ людина не може випустити з рук. Можна і спеціально завести людину в конкретний магазин, під прикриттям «вибираю собі килим / парфуми / чашку» і поцікавитися його думкою. Розпитуй сміливо, оскільки до Нового року ще 2 місяці, ніхто нічого не запідозрить, а якщо і так — скоро забуде про цю розмову.

 Як вгадати з подарунком на Новий рік?: Фото 1 - ORNER

Подивитись, на що об'єкт підписаний в інстаграмі. Так, всі ці 456 підписок! Серед друзів, інфлюенсеров і колишніх однокласників обов'язково знайдуться милі серцю магазинчики, додані «щоб не забути». А якщо серед них ще й сторінка ORNER є — ти знаєш, що робити!

 Як вгадати з подарунком на Новий рік?: Фото 2 - ORNER

Допитати близьких. Тут, звичайно складно, тому що ти і сам близький. Але! Дівчина краще знає, що хоче її хлопець, і навпаки, а може просто хтось в курсі. Об'єднуйтесь для дарування подарунків і буде вам щастя!

 Як вгадати з подарунком на Новий рік?: Фото 3 - ORNER

Продовжувати хороші традиції. Якщо вже 4 роки поспіль ти купуєш татові його улюблений одеколон, як тільки він закінчиться, або робиш все, щоб у фаната Adventure Time було якомога більше улюбленої атрибутики — ти все робиш правильно! Подивись, що могло закінчитися за рік, або що новенького з’явилось в цікавій для людини сфері. Іноді передбачуваність — це круто.

 Як вгадати з подарунком на Новий рік?: Фото 4 - ORNER

Попросити whish-list. Whish-list звучить не так прямолінійно як «Що тобі подарувати?» і залишає простір для варіантів. А ще можна обмінюватися такими списками перед святами і перетворити це на милий ритуал.

 Як вгадати з подарунком на Новий рік?: Фото 5 - ORNER

Отже, тепер у тебе з'явилась мета, і водночас привід частіше гуляти з друзями і уважніше слухати своїх близьких. Не завжди подарунок це щось матеріальне, а значить, саме час поговорити про мрії і ось ці несміливі «давно хотілось». І найголовніше — якщо ти помітиш, що за тобою ведуть таке ж стеження, зроби вигляд, що не помічаєш! І не смійся з плаща, як у лейтенанта Коломбо.



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?