Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Як створити новорічний настрій?

 Як створити новорічний настрій?: Фото - ORNER

Як створити новорічний настрій, якщо грудень збожеволів і думає, що він — березень? ORNER не дасть тобі сумувати і допоможе створити казкову атмосферу, навіть якщо за вікном Сайлент Хілл. Уже чуєш сирену? Це не навчальна тривога! Видави скло, тримай чек-ліст новорічного настрою і насолоджуйся.


  1. Немає снігу — вирізай сніжинки з паперу, щоб хоча б десь він у тебе був. Малюй візерунки штучним снігом на склі або використовуй трафарет.

  2. Дістань гірлянду, розплутай її і прикрась ялинку, поличку, вікно і себе. Ситуація невідкладна, і тут всі засоби годяться.

  3. Увімкни новорічний плейлист. Не Френком Сінатрою єдиним, але можна і з ним. Це швидкодіючий засіб, тому вже вмикай. І читай далі.

  4. Зроби імбирне печиво. Прикрась кольоровою цукровою глазур'ю разом з усією родиною. Це не тільки красиво і смачно пахне, але і огорне всіх чарами єднання. Бери ці пряники з собою в гості і поділися святковим настроєм.

     Як створити новорічний настрій?: Фото 1 - ORNER

  1. Прикрась ялинку різнокольоровими блискучими іграшками, цукерками і дощиком. Залазь під ялинку, щоб показати своєму домашньому улюбленцю, що це твої скляні кулі і тільки тобі можна їх розбивати. Нехай краще їсть дощик.

  2. Якщо в квартирі вже пахне ялинкою, мандарини і шоколад посилять арома ефект. Так пахне Новий рік.

  3. Придбай кумедний новорічний светр з оленем або снеговиком й одягни його на роботу. Навіть якщо ти — строгий керівник і збираєшся на важливу ділову зустріч. ORNER запевняє: наповниш затишком і святом нудні наради.

  4. Новорічний напій — не лише шампанське. Гарячий шоколад, какао або глінтвейн в чашці ORNER — спонсор твого новорічного настрою.

 Як створити новорічний настрій?: Фото 2 - ORNER

  1. Клич друзів і влаштуй вечір переглядів улюблених новорічних фільмів. Можна навіть у кумедних светрах і з какао.

  2. Установи новорічні шпалери на робочий стіл комп'ютера та на екран смартфона. Можна поклеїти і фотошпалери в кімнаті, якщо не лінь заклеювати їх пальмами влітку.

  3. Пройдися по торговому центру, обирай прикраси, листівки та подарунки на Новий рік. Навіть якщо ти нічого не купиш, атмосфера магічної казки увірветься до твого серця. А купуй подарунки в ORNER з доставкою.

  4. Одягни шапку Діда Мороза або ріжки оленя. Якщо будеш журитися у цих штуках, будеш схожий на котика «Хрю!». Оточи себе посмішками.

 Як створити новорічний настрій?: Фото 3 - ORNER

  1. Новорічний манікюр зі сніжинками і візерунками точно підніме настрій дівчаткам. Навіть якщо ти хлопчик, ніхто не забороняє дивитися на новорічний манікюр дівчаток і робити компліменти.

  2. Склади плани на Новий рік: що вдягнути? що дарувати? що готувати? як розважати? де зустрічати? Передноворічна метушня нікого не залишить байдужим.

  3. Зроби прикраси на ялинку своїми руками. Навчальні відео з новорічною атмосферою або майстер на різдвяному ярмарку створять потрібний настрій, щоб перебирати блискітки в руках. Навіть якщо ти — чоловік, схожий на Двейна Джонсона з «Джуманджі».

  4. Підготуй ігри та конкурси з призами на Новий рік. Наприклад, таку: засервіруй стіл тарілками ORNER і виклади на них ласощі. Коли гості все з'їдять, побачать малюнок на дні тарілки. Кому попався котик «Пік!», той буде щасливий весь рік. Кожен гість миє свою тарілку і забирає собі в якості призу.

 Як створити новорічний настрій?: Фото 4 - ORNER

  1. Влаштуй новорічну фотосесію. У фотозоні з ялинкою, подарунками, каміном і Санта Клаусом навряд чи будеш сидіти сумний. Святкова сторінка в Instagram і атмосферні фотки піднімуть настрій. Чекай лайки від підписників!

  2. Подаруй шоколадні фігурки і мандарини своїм колегам і просто перехожим на вулиці. Створи новорічний настрій, і тобі будуть щиро посміхатися не лише з реклами.

  3. Подорожуй в зиму. Якщо сніг не йде, йди до нього сам. Тривалі вихідні дозволяють навіть оселитися в резиденції Санта Клауса в Лапландії.

  4. Напиши лист Дідові Морозу про свої мрії. Вжух! Тобі знову п'ять і казка навколо оживає. Рідні вже давно шпигують за тобою, щоб дізнатися, що тобі дарувати. Якщо до їхніх рук випадково потрапить цей лист, деякі твої мрії збудуться вже у Новорічну ніч.

  5. На ковзанці приємна прохолода нагадає тобі, що вже зима, а друзі та драйвові пісні створять свято. Поринь у казку на новорічній виставі і наповнись магією на різдвяному ярмарку. Подаруй собі новорічний настрій на фестивалі подарунків «Всі свої», там тебе вже чекає ORNER.

 Як створити новорічний настрій?: Фото 5 - ORNER

  1. Відвідай свято у дитячому садочку. Навіть якщо тобі не 5, і ти не вихователька, у тебе точно є знайомі з дітьми або племінники. Прийди разом з ними, і враження на все життя тобі гарантовані.

  2. Установи зворотний відлік у себе в сторіз або закреслюй дні календаря. Свято наближається!

  3. Не пропускай новорічний корпоратив. А краще, принеси із собою бенгальські вогні та хлопавки. Запали цей вечір! Щасливі обличчя колег створять казковий настрій. У разі незапланованої журби, тягни за нитку хлопавки!

  4. Надішли поштою листівки і невеликі подарунки своїм друзям. Або приймай участь у всесвітньому посткросингу. Реєструйся на сайті та відправляй новорічні листівки на випадкову адресу в різні країни. Чекай нових знайомств і прикольних привітань з усіх куточків світу.

  5. Наріж олів'є, виклади бутерброди з червоною ікрою на прикольну тарілку ORNER і не чекай Нового року. Пригощайся вже. Навіть якщо зараз третя година ночі. Свято потребує репетицій!

 Як створити новорічний настрій?: Фото 6 - ORNER

  1. Якщо «Блакитний вогник» по телеку не створює святковий настрій, подивися на нього з іншого боку. Бери участь у масовці новорічної телепередачі. Відчуй себе зіркою ТБ і VIP, особисто для якої популярні виконавці дарують свої пісні. Запасешся настроєм, автографами і селфі зі знаменитостями на весь рік.

  2. Почитай перед сном у ліжечку такі бестселери, як «Ніч перед Різдвом», «Полярний експрес», «Як Грінч вкрав Різдво». Вони допоможуть відчути ту саму новорічну атмосферу.

  3. Склади список планів на 2020. Стань тим, ким завжди хотів, зроби те, про що мрієш. Нехай з останнім боєм курантів, як за помахом чарівної палички, почнеться твоя казка.

  4. Подаруй свято сиротам у дитячих будинках і лікарнях. Прийди в костюмі Діда Мороза чи Снігуроньки і подаруй, нарешті, свої імбирні пряники та іграшки на ялинку ручної роботи. А зі шкарпетками і сумками «Відчуй» від ORNER, ти подаруєш нове життя дітям з вадами слуху, тому що 50% від вартості йде у благодійну скарбничку організації «Відчуй». Допомагати завжди приємно!

 Як створити новорічний настрій?: Фото 7 - ORNER










Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?