Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Easy Busy: як повернутися в офiс?

 Easy Busy: як повернутися в офiс?: Фото 1 - ORNER

Ти тільки-но звик до ZOOM-ів у піжамі, а вже час повертатися в рідні офісні стіни.


На душі — сум'яття, у руках — санітайзер. Ось декілька порад, щоб швидше адаптуватися до роботи.

 Easy Busy: як повернутися в офiс?: Фото 2 - ORNER

Пам'ятай про святу трійцю безпеки: маску, дезінфектор та дистанцію.

Сидіти пліч-о-пліч з улюбленим колегою будемо трохи пізніше (річний звіт, це ми не про тебе!). А поки займи окреме місце, не забувай обробляти руки антисептиком і не ходи на зустрічі без маски.


 Easy Busy: як повернутися в офiс?: Фото 3 - ORNER

«Вибачте, а вже можна додому?». Такий муд, коли поруч із робочим столом більше немає холодильника, домашня футболка викликає напади сміху в колег, і кава тепер — тільки з паперових стаканчиків.


Наша відповідь: принеси затишок з собою, а футболку все-таки вдома залиш. Улюблена чашка або тарілка прикрасять твої перерви і піднімуть настрій. Краще, якщо вони будуть зберігатися окремо. Ми чули хоррор-історії про те, як найкрасивіші чашки зникали безслідно із загальних шафок.



 Easy Busy: як повернутися в офiс?: Фото 4 - ORNER

Удома робочі плани плавно переходили в «о, нова серія на Netflix!» і «давно не розставляла книги за алфавітом». Пора зібратися.

Планування робить життя простішим і рятує від овертаймів. Складні справи роби першими, великі завдання розбивай на кілька маленьких і обов'язково все нотуй. Для останнього на нашому сайті — цілий розділ.


 Easy Busy: як повернутися в офiс?: Фото 5 - ORNER
Пам'ятай, боятися змін — нормально. Навіть якщо це повернення в офіс, у якому ти вже працював. Мий руки, дотримуйся дедлайнів і посміхайся. Все буде добре!




Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?