Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів

 Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів: Фото - ORNER

Здивувалися, побачивши розділ «Косметика» на сайті ORNER? Не хвилюйтеся, зараз ми все розкажемо! Тепер між нами NoSecrets.

Що таке NoSecrets?

NoSecrets — це український бренд косметики для догляду за шкірою обличчя. А ще — наші друзі, партнери та гармонійне продовження бренду ORNER. Продукти бренду створені за унікальною рецептурою іспанської лабораторії, на основі міцелярної води, гіалуронової кислоти двох фракцій та з додаванням природних натуральних компонентів. Відповідають вимогам ЄС та виробляються в Україні.

Тримаючи у руках один з засобів від NoSecrets, легко помітити, що основний елемент на пляшечці — це пляма, що нагадує замкову щілину, у яку ми заглядаємо, бажаючи дізнатись щось потаємне. Але назва бренду розкриває просту істину — немає жодних секретів, просто щоденно дбай про свою шкіру і все буде добре! Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів: Фото 1 - ORNER Чим особлива косметика NoSecrets?

По-перше, всі засоби NoSecrets — універсальні. Містять комплекс природних пребіотиків та підходять для всіх типів шкіри. Призначені для очищення та щоденного догляду.

 Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів: Фото 2 - ORNER

По-друге, завдяки м'якій дії та якісному складу продуктів, можна використовувати зокрема для атопічної шкіри, схильної до подразнень, для чутливої шкіри, а також для людей у яких є псоріаз, акне, розацеа чи вугрова хвороба.

 Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів: Фото 3 - ORNER

По-третє, засоби NoSecrets не подразнюють очей, а отже роблять щоденні б’юті процедури максимально приємними та ніжними.

 Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів: Фото 4 - ORNER

Як обрати засоби від NoSecrets?

Всі продукти NoSecrets є універсальними, але кожен засіб має свої особливості:

  • Міцелярна вода з колагеном DETOX 7в1 не лише знімає макіяж та очищує шкіру від забруднень, але й має детокс ефект, завдяки екстрактам куркуми та кумквата у складі продукту. 

  • Пінка Micellar Foam Cleanser 7в1 для вмивання чудово справляється з чутливою, сухою, зневодненою шкірою обличчя. Вона ніжно змиває усе зайве, зволожує та не шкодить власному захисному шару шкіри. 

  • Гель Micellar Foaming Gel Cleanser 7в1 підходить для більш глибокого очищення, а отже це ідеальне рішення для жирної та комбінованої шкіри. Він добре очищає, видаляє надлишки себуму, залишає шкіру свіжою на весь день.

  • Пінна емульсія-молочко Honey Delicate Emulsion 7в1 ідеально очищує та допомагає позбавлятися подразнень. А разом зі зволоженням шкіри відновлює її захисні функції.

 Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів: Фото 5 - ORNER
  • Тонік Micellar Cleansing Tonic з вітамінами «Антипанда 7в1» закінчує процес очищення шкіри, відновлює pH-баланс, додатково зволожує та захищає шкіру від втрати вологи, а також готує шкіру до нанесення сироватки та крему. 


Як замовити?

Прямісінько на сайті ORNER, разом з новою чашкою чи декором для створення затишку вдома! Твоїй шкірі не буде чого приховувати, адже про неї піклуватиметься NoSecrets. 

 Косметика NoSecrets: особливості, дія та жодних секретів: Фото 6 - ORNER

Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?