Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

День тварин: історії про тих, хто надихає команду ORNER

 День тварин: історії про тих, хто надихає команду ORNER: Фото - ORNER

Для когось п'ятниця 4 жовтня проходить в передчутті вихідних, а ми святкуємо всесвітній день тварин! І хочемо, щоб ви розділили це свято (майже професійне для компанії) з нами.
Знаєте, але ж ORNER, як і будь-який бізнес-проект, щорічно розвивається, промацує новий грунт для реалізації всіх цілей, бо занадто багато прекрасного хочеться подарувати цьому світу! Тому ми завжди в пошуках цікавих ідей, і кращі наші натхненники — це не тільки смішні відео з котиками або вихованці співробітників, але і душевні, смішні, милі історії з життя наших клієнтів. Ви навіть не уявляєте, в якому екстазі перебувають наші менеджери від перлів, що надсилають в дірект або розповідають в шоурумі! І ми більше не можемо більше тримати це в стінах офісу ♥
Тому заварюйте чай, беріть смаколики, і сідайте зручніше — оголошуємо засідання милих історій відкритим!

 День тварин: історії про тих, хто надихає команду ORNER: Фото 1 - ORNER


#1 Компот і Карамелька, в яких людського більше, ніж в деяких людях

Автор: @mafka_kim

Отримати порцію мімі тут: @kompot_n_karamelka

Ця історія почалася в березні, коли під ґанком під'їзду з'явилася парочка білих котів — побільше і поменше. Картина була сумною — вони постійно сиділи на ганчірці й тулилися одне до одного. І коли ми намагалися їх погодувати, вони перший час не виходили, а потім зрозуміли, що ми не є небезпечними і перестали боятися їсти при нас. І в цей момент їх можна було акуратно погладити, що відразу додавало +100 до настрою☺️ Ще через декілька днів вони почали впізнавати нас і характерний шелест пакетика. Їх навіть не треба було кликати — прибігали на звук з будь-якої точки двору протягом 2-5 хвилин.

 День тварин: історії про тих, хто надихає команду ORNER: Фото 2 - ORNER

Там ми ходили декілька тижнів, поки не вирішили прихистити малих у себе. Погодували їх востаннє в звичному місці, потім взяли по котику й пішли в свою квартиру. «Ви більше не бездомні. Ходімо додому ».
Тепер наші Компот і Карамелька, напевно, найнезвичайніші котики в світі. Крім них у нас вже було 2 кота, тому в кінці серпня хлопчика забрала моя мама, а Карамельку залишили собі. Дівчинка швидко знайшла спільну мову з побратимами, які вже жили в нашому будинку, а хлопчик освоївся на новому місці за дві секунди. Він знайшов собі кращого друга в особі бабусі і змусив всіх домашніх задуматися про реальність переселення душ. Тому що в Компоті людського явно більше, ніж котячого, і це видно навіть по погляду.


#2 Вальтер, який приніс в дім щастя

Автор: @anastasiak_6

Це історія про простого дворового пса, якого ми випадково знайшли серед гаражів біля будинку. Цуценят було 4, але один привернув увагу відразу своєю «харизмою» і гучним гавкотом. І в один з днів ми випадково помітили, що у нього проблеми із задніми лапами — вони неправильно розвивалися. Він не міг нормально бігати, ходити, переміщався тільки перестрибуванням.
Залишитися байдужими не змогли, і завезли малого до ветеринара, до якого повинні були приїхати ще раз наступного дня. Забирати пса додому не планували абсолютно, але, коли повернулися від ветеринара, він просто сів під машиною і не хотів шкутильгати до своїх побратимів. А ще цей жалісний погляд, як у кота зі Шрека! Хіба тут можна встояти?! Ось так ми посиділи біля нього ще кілька годин і прийняли рішення: в нашій родині стане на одного більше.

 День тварин: історії про тих, хто надихає команду ORNER: Фото 3 - ORNER

Малюка назвали Вальтером — на честь німецького пістолета. Бо кращого охоронця, ніж він, безумовно немає! Нещодавно йому виповнилося півроку, а він так і не виріс до розмірів великого пса, і чимось нагадує коргі і вовка одночасно. Але хіба це важливо, коли в нашому будинку живе щастя? ♥


#3 Пес, який в душі лінивець

Автор: @lili_ana1111

Мій пес — повний руйнівник міфів про те, що всі собаки дуже енергійні, жваві й рідко сидять на місці! Тому що він у мене такий ледачий, що навіть панди в порівняння не йдуть. Його змусить піднятися з лежанки тільки голод. Але після того, як корм буде в мисці, треба вийти з кімнати, тому що мій пес соромиться їсти при інших. Своєю трохи нахабною мордою в цей момент він ніби каже: «Дайте мені спокій, старенькі, я тут сумую взагалі-то!» Але я його так люблю, що все прощаю!


#4 Розетка, яка вже 10 років замінює психолога

Автор: @kristina_bevza

А я б хотіла розповісти про свою напарницю — кобилу Розетку ♥ Назвала її так не тому що подобається назва відомого інтернет-магазину, а в честь стрічки, якою нагороджують на змаганнях коней і вершника за призове місце. Ніжно кличу її Розі, а вона у відповідь, немов кошеня, підставляє гриву, щоб її швидше погладили або приголубили♥
Ми разом вже 10 років, 10! Знаєте через що пройшли? І через нелюбов один до одного, і через сварки, і через непорозуміння, але в кінці кінців вийшло як в історіях: «стерпиться-злюбиться».

 День тварин: історії про тих, хто надихає команду ORNER: Фото 4 - ORNER

Розі завжди дуже тонко відчуває мій внутрішній стан. Якщо бачить, що я втомилася або не в настрої тренуватися, починає вередувати і таким чином показує, що сьогодні краще не проводити заняття. Якщо бачить, що я дуже хвилююся, але настрій хороший, поводиться дуже чемно і піддається будь-яким махінаціях. А коли мені морально погано, кладе свою мордочку на мене, ніби співчуваючи.

Дуже вірю, що кожен знайде в житті таку Розі ♥


#5 Сіра, яка руйнує міфи про спокійних кішок

Автор: @nastiaa_t
Все почалося з того, що одного разу моїм батькам пощастило і в їхньому житті, крім мене, з'явилася ще 1 «дитина» — кішка Сіра. Здавалося, що це звичайна, мила домашня тварина, якій тільки дай поїсти і почухай животик, але ж ні!
У Сіри, як у справжньої жінки, бувають перепади настрою: сьогодні ніжно муркоче на вушко перед сном, а завтра шипить! До речі, вона ще й дуже розумна — декілька днів тому зрозуміла, що це вже почалася справжня осінь, на вулиці холодно, і останній тиждень поводиться дуже ввічливо. Перестала робити «тигидик» ночами і будити батьків о 6 ранку.
Тому не знаю, хто там каже, що кішки — дуже спокійні і тихі тварини! У нас вона 100% замінює кількох собак!

 День тварин: історії про тих, хто надихає команду ORNER: Фото 5 - ORNER

І на завершення сюрприз!

Як вам такі історії? Впевнені, що ви посміялися, майже розплакалися і захотіли завести ще декілька домашніх тварин♥ Але це ще не все!
Розповідаємо маленький секрет, прямо з офісу: ми в команді любимо жартувати з приводу того, хто в яких тваринах з колекції ORNER бачить себе або інших. Ось один з sales менеджерів вважає, що Хом'як — повне відображення його життєвої філософії, а SMM-менеджер знаходить себе в леді Мопс.
Знаємо, що вам теж хочеться дізнатися свою тотемну тварину з колекції ORNER. І для цього ми спеціально розробили крутий тест! Клікайте нижче. Давайте розважатися, п'ятниця ж!





Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?