Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що значить твій значок?

 Що значить твій значок?: Фото - ORNER

Часто, коли бачиш людину з купою значків, так і хочеться зупинити її і почати розпитувати «А цей звідки? А це що означає? А дай подивитись!». Добре, що в офісі чіплятись до людей можна безкарно. Тому ми попросили орнерят розповісти про улюблені значки.

Оля, PR-менеджер

Взагалі значки я купувала для дітей, але спочатку спробувала носити їх сама. В результаті діти їх навіть не побачили. А що? Щаслива мама — щасливі всі!

 Що значить твій значок?: Фото 1 - ORNER

Ілона, інтернет-маркетолог

Я привожу по значку з кожної подорожі. А іноді друзі мені привозять, і це як стимул якнайшвидше побувати в тому місті і купити новий самостійно. Барт Сімпсон приїхав до мене з Universal Studio, Мона Ліза з Лувру, а котика Pusheen я купила, бо він схожий на мого кота.

 Що значить твій значок?: Фото 2 - ORNER

Олена, арт-директор

Більшість значків в мене ORNER! Є навіть історія щасливого порятунку: собачку в окулярах я забрала з роботи, тому що пін був зламаний, але тато зміг все полагодити. Венеру привезли з Лувру, маленький будиночок з Кураж Базару, а ще один замовила в Насті Слєпцової, української ілюстраторки.

 Що значить твій значок?: Фото 3 - ORNER

Настя, SMM-менеджер

У мене про кожний значок є своя історія! Наприклад, пиріг асоціюється в мене з серіалом «Твін Пікс» і агентом Купером; пін зі шпагою та пером — це логотип берлінського бренду одягу, але для мене він означає fight and write; читаюча коала — це моя тотемна тварина; пін «Відчуй» мені подарували за участь в благодійному чемпіонаті з боулінгу. А ось з ракетою взагалі цікаво вийшло: я побачила цей пін в магазині, захотіла, але чомусь не купила. А потім отримала його в подарунок від ледь знайомої людини. Відтоді ми дружимо!

 Що значить твій значок?: Фото 4 - ORNER

Діма, видеомейкер

У мене мало значків, але вони дуже багато для мене значать. Це корпоративні піни MULTIPLEX, вони зі мною з часів моєї роботи там помічником SMM-менеджера. Зазвичай я чіпляю значок «Додивитесь у міліції», коли йду в кіно. Напевно, всі знають, звідки ця фраза і що вона означає.

 Що значить твій значок?: Фото 5 - ORNER

Загалом, якщо не знаєте як зав'язати розмову з людиною, просто запитайте про значки. І собі парочку обов'язково причепіть, щоб теж було що розповісти. Значки connecting people!



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?