Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків


День народження є одним з найважливіших свят у житті кожної людини, коли хочеться здивувати іменинника чимось цікавим, особливим і незабутнім. Іноді це дуже не просто, оскільки потрібно враховувати багато різних факторів, зокрема спосіб життя, інтереси, захоплення, темперамент тощо. 

Розглянемо особливості подарунків для хлопців різного віку, а також варіанти, які не слід дарувати. І зробимо висновки, що подарувати хлопцю на День народження, щоб бути готовими до свята і вибрати найкращий презент, який буде корисний й даруватиме радість. Адже це є головним призначенням подарунка.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 1 - ORNER


Можна прямо запитати іменинника, що він хоче отримати у свій особливий день, можна поцікавитися у його рідних або близьких друзів. Також можна поспостерігати за його звичками, інтересами, захопленнями та зробити висновки про те, що принесло б йому задоволення. Також подарунок залежить від того, одна людина його дарує чи кілька друзів об’єднують зусилля, щоб придбати більш дорогу річ.

І, звичайно ж, потрібно продумати оформлення навіть невеликого презенту. Це може бути спеціальна коробка зі стрічкою та бантом або святковий пакет. Якщо придбана річ вже у коробці, можна замовити пакування у красивий декоративний папір. Часто дорослим чоловікам презентують елітний алкоголь.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 2 - ORNER


Як вибрати, що подарувати хлопцю на День народження: поради та рекомендації

Перш ніж йти на сайт інтернет-магазину подарунків і щось шукати, потрібно зрозуміти, як саме вибирати ту чи іншу річ для іменинника. При виборі подарунка слід дотримуватися таких критеріїв як:

  • практична користь;

  • задоволення від володіння, користування;

  • цінність та унікальність;

  • знак уваги саме цій людині;

  • вартість в межах розумного.

Подарунки не завжди можуть бути корисними і нести практичну функцію, але дарувати радість і позитивні емоції мають обов’язково. Також важливо, щоб хлопець побачив, що презент вибирався саме для нього, з думкою про нього, тобто помітив цінність дару. Що стосується грошової вартості, то тут правило етикету говорить про розумні межі, щоб не поставити іменинника у незручне становище. Виключення можуть становити ювілеї, коли з винуватцем урочистостей узгоджений певний коштовний подарунок, такий як автомобіль, квартира або сертифікат на навчання за кордоном. 

Цікаві ідеї подарунків на День народження хлопцеві розглянемо далі. Залежно від віку іменинника, презенти будуть суттєво відрізнятися. Так, школяр зрадіє цікавій настільній грі, а чоловік тридцятирічного віку буде задоволений стильним шкіряним аксесуаром.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 3 - ORNER


Що презентувати хлопчикам на День народження у 10-15 років

У цьому віці маленькі чоловіки ще не можуть повною мірою оцінити вартість презенту, і більше звертають увагу на популярні та модні речі. Щоб не гірше, ніж у друзів та однокласників. Ви можете вибрати оригінальну флешку, стильні навушники, електронний девайс, пазли, набори посуду, настільні ігри, блокноти, зокрема благодійний планер «STRESSLESS PLANNER» для підлітків: 12+. British Camp x ORNER. 

Також гарним варіантом стане щось за інтересами іменинника. Спершу рекомендовано скласти список того, що він любить, чим цікавиться, а після того остаточно визначитися і придбати презент. Якщо на свято йдуть кілька друзів, вони часто домовляються і разом купують більш дорогу річ, про яку мріє іменинник.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 4 - ORNER


Варіанти подарунків хлопцям на День народження у 16-18 років

Хлопці дорослішають і поступово перетворюються на дорослих чоловіків, які приділяють більшу увагу своїй зовнішності, цінують оригінальні предмети гардеробу, починають розуміти вартість речей. З повнолітнього віку дозволяється використовувати подарунки-враження на екстремальні види відпочинку. Зверніть увагу, що до повноліття такі види розваг допустимі тільки з дозволу батьків. Якщо ви все одно сумніваєтеся, що подарувати хлопцеві підлітку на День народження, порадьтеся з його батьком чи матір'ю. Вони точно знають, чим здивувати іменинника і підкажуть вам цікаву ідею, а ви лише реалізуєте її для всебічного задоволення.

Це може бути, наприклад, настільна гра про Україну «Шевченко питає» або мотивуючий планер “I HAVE A PLAN”, куди потрібно записувати сміливі справи хлопчика.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 5 - ORNER

Планер «I HAVE A PLAN» чорний
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше
Настільна гра про Україну «Шевченко питає»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше
Настільна гра «Шевченко питає про Незалежну Україну»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Що подарувати хлопцю на День народження у 19-21 рік

Хлопцеві такого віку припаде до душі нестандартний подарунок, який дійсно буде з ним тривалий час. Він може не бути дорогим, але бути оригінальним, емоційним, пам’ятним і гарним – неодмінно. Наприклад, ексклюзивна ручка або ювелірна прикраса, доповнена блокнотом чи келихом з патріотичним написом точно зробить щасливим іменинника не на одну хвилину.

Творчий подарунок – також непогана ідея, якщо він збігається із захопленнями хлопця і може претендувати на тривале використання. Також можна замовити великий оригінальний торт з зображенням захоплень хлопця або креативними прикрасами і справити на іменинника приємне враження.

Подарунок-емоція може стати чудовим варіантом до ювілею, і до нього бажано прикласти щось матеріальне, можливо, настільну гру для компанії «Розкажи мені все! Friends edition», келих пивний «Здивований кіт» або тарілку «Здивований кіт».  Але це варіант можна вибирати лише в тому випадку, якщо хлопець оцінить такий презент.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 6 - ORNER


Оригінальні ідеї хлопцям на День народження у 25-30 років

Постійні звички та круг спілкування, статусна робота і визначений відпочинок – ось те, що притаманне для молодих чоловіків такого віку. Їм можна дарувати більш цікаві подарунки. Дорогі якісні речі, предмети одягу, аксесуари, ювелірні вироби, канцелярію преміум-класу, набори для відпочинку та хобі, полювання, риболовлі, девайси для авто, якщо іменник є водієм. Тут важлива не лише увага і гарне пакування – на першому місці стоїть практичність і потрібність презенту. 

Вибирайте ретельно, враховуючи всі вищевказані критерії, щоб купити саме те, що буде потрібно чоловікові. Ви все побачите по виразу його обличчя. Радість та захоплення важко втримати, якщо подарована річ є тим, про що він мріяв. 

Також можна подарувати сертифікат від ORNER, який дає можливість придбати те, що захоче іменинник.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 7 - ORNER


Що подарувати хлопцю-військовому на День народження

Знайти і купити гідний подарунок військовому може виявитися задачею із зірочкою, оскільки життя цих чоловіків у більшості випадків дуже відрізняються від життя цивільних. Універсальним варіантом буде віддати перевагу багатофункціональним та практичним презентам, які стануть у нагоді як на службі, так і в повсякденному житті. Робимо акцент на практичність та довговічність. Якщо іменинник знаходиться в умовах бойових дій, то зрадіє будь-якому подарунку, що стане в нагоді у побуті. Також варто купувати речі на військову тематику, і ті, що підкреслюватимуть його силу, мужність та хоробрість. 

Якщо ви знаєте, про що він мріяв або розумієте його захоплення, можна сміливо замовляти подарунок в інтернет-магазині з доставкою і не переживати про те, що потрібно десь їхати і шукати потрібний варіант. А якщо є сумніви, просто спитайте. Можливо, він давно мріє про певний важливий гаджет, але не може його собі дозволити. І, звісно, невеликі речі з національною символікою як додаток будуть дуже цінними, адже продемонструють йому вашу підтримку.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 8 - ORNER

Тарілка та чашка ORNER «Кіт-захисник»
798 638 грн
 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Екологічно і безпечно: Фото - ORNER

Екологічно і безпечно

 Креативний набір: Фото - ORNER

Креативний набір

Дізнатися більше
Блокнот у клітинку ORNER «Кольори сміливості»
250 100 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Сторінки у клітинку: Фото - ORNER

Сторінки у клітинку

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Формат А5: Фото - ORNER

Формат А5

Дізнатися більше
Блокнот у клiтинку Think Different чорний
250 200 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Сторінки у клітинку: Фото - ORNER

Сторінки у клітинку

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Формат А5: Фото - ORNER

Формат А5

Дізнатися більше

Що можна подарувати другу-хлопцю на День народження

Дуже цікавим варіантом подарунка для хлопця може стати подарунковий бокс. Це креативний варіант, який буде не просто презентом, але й цікавим сюрпризом. Для цього до великої красивої коробки можна покласти кілька корисних речей. Можливо, з різних категорій: 

Можна доповнити бокс і дрібними сувенірами. Іменинник точно буде задоволений таким підходом, адже подарунків забагато не буває. І сюрпризи, якщо вони приємні, принесуть позитивні емоції кожному.

Також друга порадує будь-який презент, зроблений від душі. Часто гості приносять з собою великі, гарні повітряні кульки, святкові написи, співають веселу пісню або читають вірші. Потім стріляють з хлопавки та вітають з Днем народження. А потім всі рушають на природу чи у кав’ярню, щоб разом відсвяткувати цю урочисту подію.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 9 - ORNER


Ідеї подарунків коханому хлопцю на День народження

Коли ми закохані, хочемо буквально задарювати кохану людину подарунками. Але часто просто не розуміємо, на чому саме зупинити свій вибір. Здається, у нього все є. А він ніяк не зізнається, що хотів би мати. Віджартовується, що вона є найкращим подарунком.

Для тих дівчат, які постійно ніяковіють від питання: що подарувати коханому хлопцеві на День народження, дамо декілька підказок. Вони точно допоможуть і зроблять пошуки більш простими. Є варіанти різних типів презентів, зокрема:

  • інтелектуальний – речі для навчання, підвищення свого професійного рівня або отримання нових знань та навичок тощо;

  • практичний – служить для практичного використання, слугує для якоїсь справи;

  • емоційний – дарує сильні та незабутні емоції та враження;

  • оригінальний – має викликати приємне здивування чи захоплення, адже відрізняється ексклюзивністю.

Тож визначайтеся, чим цікавиться коханий, які у нього хобі, про що таємно мріє, і купуйте річ, яка буде йому і приємна, і потрібна. Та не забудьте про гарне пакування і якісь невеличкий сюрприз, наприклад, гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition» або чашку з цікавим написом. Також буде доречною палка, емоційна промова. Нагадайте коханому про свої почуття і про те, наскільки цінуєте ваші стосунки.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 10 - ORNER


ТОП - 5 подарунків для хлопця у День народження

Є відносно недорогі та універсальні подарунки, які будуть доречні хлопцям різного віку і захоплень. Мова йде про:

  • настільні ігри: «Розкажи мені все! Friends edition», «Шевченко питає про Незалежну Україну», «Хто я in UA?»;

  • блокноти: зі знаком зодіаку отримувача, «Все буде Україна», «DREAM»;

  • посуд: набори, чашки, келихи на патріотичну тему або з котами чи собаками;

  • подушки з принтами: «Кіт у короні», «Шпіц», «Мопс»;

  • планери: «I HAVE A PLAN» в улюбленому кольорі чи барвисті.

Пограти з друзями у інтелектуальну гру завжди цікаво і корисно. Це може бути чудова альтернатива електронним гаджетам. Блокноти доречні під час навчання або для різних особистих записів, в тому числі і приватних щоденників. Посуд ніколи не буде зайвим, але індивідуальна чашка або келих сприймається по-іншому. Так само як і подушка з принтом буде слугувати для відпочинку і нагадувати про людину, яка презентувала корисну річ.

У вас ймовірно є власний топ-5 подарунків, які ви жадали б отримати у свій день. Усі ці ідеї подарунків хлопцю на День народження можуть бути самодостатніми або як доповнення до більш дорогого презенту. Замовляти їх краще в інтернет-магазині з доставкою на вказану адресу та оформлювати відповідно до смаків іменинника.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 11 - ORNER


Які подарунки не бажано дарувати для хлопця на День народження

Ми багато говорили про те, що варто і потрібно дарувати, про речі, які приноситимуть імениннику радість від використання. Але є ряд презентів, які не слід дарувати людині, бо можна поставити у незручне становище і її, і себе. Розглянемо детальніше варіанти,  якщо, наприклад, подарунок хлопцеві готує дівчина:

  • презенти для себе, на зразок нижньої білизни або нового манікюру;

  • дуже особисті подарунки, хоча все залежить від близькості ваших стосунків;

  • надто коштовні речі;

  • банальні набори з супермаркетів, що продаються по акції;

  • продукти харчування (хіба що як доповнення до основного подарунка).

Також не варто дарувати щось “для дому” або речі для хобі, яким хлопець не займається та вам хотілося б, щоб займався. Це точно не принесе йому задоволення. Вибирайте те, від чого у нього радісно засвітяться очі і з’явиться щаслива посмішка.

Якщо ви вірите у народні прикмети та всілякі забобони, краще не дарувати чоловікові ножі та ножиці, годинники, книги, шкарпетки, дзеркала, порожні гаманці та багато всього іншого. Тож про всяк випадок ознайомтеся з повним списком і виберіть щось інше, адже у магазинах наразі є купа товарів, один з яких точно сподобається вашому імениннику.

 Що подарувати хлопцю на День народження: найкращі ідеї подарунків: Фото 12 - ORNER


Тепер ви знаєте, що можна подарувати хлопцю на День народження для емоційного задоволення, а від чого краще відмовитися. Враховуйте його вік, захоплення, звички, спосіб життя та статус, і він точно зрадіє вашому подарунку. Та буде використовувати його, згадуючи вас з теплом і щирою подякою. Вибирайте предмети чи емоційні презенти уважно, з думкою про іменинника, і точно вгадаєте. А отже, подаруєте йому відчуття щастя. Важливо створити особливий настрій, щоб хлопець справді відчув своє свято, і саме подарунок може в цьому допомогти.


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?