Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Подарунки з українською символікою. Що подарувати з України?


Зараз Україна одна з найпопулярніших країн світу. Рішучий опір наших громадян рашистським військам є зразком єдності та незламної боротьби за цілісність і недоторканність власної держави. Попри активні воєнні дії, сьогодні Україну відвідує багато іноземців, які бажають її громадянам мирного неба та процвітання. Вони відверто засуджують дії держави-терориста і бажають придбати на пам’ять яскраві патріотичні подарунки, які нагадували б їм незламну країну та її сміливу боротьбу з окупантом. 

У цій статті ми пропонуємо вам дізнатися про те, що подарувати іноземцю з України, які сувеніри найкраще підійдуть мешканцям інших країн.

 Подарунки з українською символікою. Що подарувати з України?: Фото 1 - ORNER

Тарілка ORNER «Киця-захисниця»
399 239 грн
 Виготовлено у Франції: Фото - ORNER

Виготовлено у Франції

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше
Картина за номерами ORNER Х SestryFeldman «Батьківщина-мати»
375 299 грн
 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Кріплення до стіни для готової картини: Фото - ORNER

Кріплення до стіни для готової картини

 Пензлик та фарби в комплекті: Фото - ORNER

Пензлик та фарби в комплекті

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Як вибрати сувеніри з українською символікою

Пропонуючи патріотичні подарунки іноземцям, ми бажаємо не тільки зробити їм приємне та підняти настрій, але й передати свої почуття та прагнення до перемоги. У сучасній Україні можна знайти багато унікальних творів видатних майстрів. Зокрема, сувеніри з українською символікою, серед яких звичайні предмети побуту та аксесуари, що мають оригінальне оформлення.

 Подарунки з українською символікою. Що подарувати з України?: Фото 2 - ORNER


Патріотичні подарунки для чоловіків

Одним з найбільш очевидних варіантів подарунків для іноземних чоловіків – шанувальників України, є вироби з зображенням її символіки. До таких предметів належать пивні келихи з написом: «Доброго вечора, ми з України», «Все буде Україна», тарілки та чашки з написом «Сміливі завжди мають щастя». Також неабияку увагу привертають до себе яскраво оформлені планери, на обкладинці яких написано: «I HAVE A BRAVE PLAN» або «I HAVE A PLAN». Висловлювання виконані у синьо-жовтих кольорах українського прапора.     

Всі ці подарунки дозволяють не тільки викликати позитивні емоції в отримувача, але й зробити все, щоб про проблеми України знало якомога більше людей з різних куточків світу.

 Подарунки з українською символікою. Що подарувати з України?: Фото 3 - ORNER


Найкращі подарунки з України

Таке питання ставлять собі дедалі більше жителів Європи та інших країн, які підтримують Україну. Як не загубитись та вибрати найцікавіші подарунки з українською символікою? У подібної продукції є наступні переваги:

  • унікальність оформлення, що дає можливість будь-яким представникам іноземних держав відчути наповненість та оригінальність планера «I HAVE A BRAVE PLAN»;

  • оригінальна тематика малюнків та гострих, зворушливих написів – патріотичні подарунки мають основу у вигляді найпопулярніших сьогодні мемів і побажань росіянам – дуже яскравим прикладом є свічка ORNER з написом: «Пожежа на болоті»;

  • користь для людей – сувеніри з соціально спрямованими висловами, серед яких тарілки та чашки «Зона комфорту», келих для вина «Домашній», здебільшого підходять для звичайного користування;

  • неповторне мистецтво – дизайн виробів та їхня патріотична складова мають приваблювати будь-якого іноземця, що відчуває любов до української нації, наприклад: картинка з номерами «Кіт Шевченко», пазл «Майбутнє України та картина за номерами «Українські краєвиди».  

Сувеніри з українською символікою не залишать нікого байдужим. Серед них слід виділити блокноти, келихи для вина, пазли, картинки за номерами з різними написами. Вироби відрізняються не тільки естетикою. Майже всі вони є корисними у господарстві, тому мають підвищений попит серед закордонних туристів.

 Подарунки з українською символікою. Що подарувати з України?: Фото 4 - ORNER


Що подарувати полякам з України 

Польща – країна, яка підтримує Україну та засуджує російське вторгнення. Тому поляки здебільшого не проти купити патріотичні подарунки з зображенням символіки України чи гострим, вірним висловом. Які ж є ідеї подарунків гостям з Польщі та інших дружніх до України держав? Сьогодні іноземці охоче купують або приймають у подарунок різноманітні сувеніри з українською символікою. Наприклад, дуже умісним подарунком для іноземця з Польщі буде:

  • блокнот в клітинку «Кольори сміливості» чи планер «I HAVE A PLAN» синьо-жовтий;

  • фотоальбом «Фото для онуків» з набором стікерів «Патріотичний»;

  • тарілки та чашки з оригінальними патріотичними написами чи малюнками;

  • сумки - шопери, зокрема рекомендуємо «Вдома все смачно: Борщ»;

  • пазли чи картини за номерами від українських художників;

  • серія настільних ігор «Шевченко питає» та «Шевченко питає про Незалежну Україну».

У нашому магазині ORNER завжди можна придбати подібні товари за найпривабливішими цінами. 

 Подарунки з українською символікою. Що подарувати з України?: Фото 5 - ORNER

Настільна гра «Шевченко питає про Незалежну Україну»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше
Настільна гра про Україну «Шевченко питає»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Наш ТОП 10 подарунків з українською символікою

Асортимент таких товарів є надзвичайно різноманітним. Ось приклади всього того, що привезти з України в подарунок було б доцільним. Це найкращі сувеніри з патріотичними гаслами та національною українською символікою, які подобаються полякам найбільше:

  1. Келих «Відбій тривоги» – чудовий келих для вина, який прикрашає український тризуб та яскравий напис у синьому та жовтому кольорах. Виріб з богемського скла має цікаве оформлення.

  2. Планер із написом «I HAVE A BRAVE PLAN» на обкладинці. Це дуже символічне твердження, яке відображає рішучість і непохитність у здійснення головної мети нашого народу  в остаточному звільненні своєї країни від ворожих військ. 

  3. Свічки з яскравим малюнком «Смерть катам». Нагадують про оптимізм і відмінне почуття гумору українців. Малюнок дуже вдало, у ненав'язливій саркастичній формі демонструє ненависть до рашистів, які вдерлися до України та нищать її мирне населення. 

  4. Керамічна чашка з зображенням кумедної киці та жартівливим написом, який кожний ранок буде веселити небайдужого до України іноземця.   

  5. Різноманітні блокнотипатріотичні подарунки чоловікам зі злободенними твердженнями та зображеннями. Вироби повною мірою відображають сучасний настрій українців. На додаток кожний з них має привабливий вигляд та є зручним у користуванні.

  6. Фотоальбом «Фото для онуків». Зараз, напевно, кожна людина розуміє, якими є справжні цінності, та бажає не втрачати найбільш важливих моментів життя. Великий синьо-жовтий напис на обкладинці альбому символізує незламність українців та нагадує усьому світові про їхню боротьбу із ворогом. 

  7. Настільні ігрипатріотичні подарунки з українською тематикою. За допомогою захоплюючих настільних розваг іноземці швидше пізнають культуру та звичаї нашої країни та більш засуджують російську агресію. Наприклад, настільна гра «Хто Я in UA?» включає 160 карток які потрібно клеїти на лоба і вгадувати хто я. Це може бути Козак, Борщ, Залужний чи будь-яка річ з гардеробу українця. Гра не тілька цікава, а й допомагає вивчити безліч нових корисних слів.

  8. Тарілки з написами. Красивий посуд виконаний з білої склокераміки. Патріотичний малюнок, нанесений безпечною краскою, нагадує про події, що зараз відбуваються в Україні. 

  9. Сумки-шопери – зручний та корисний виріб. Вони мають унікальний дизайн з приємними написами українською мовою: «Вдома все квітне: Чорнобривці», «Вдома все запашне: Вареники», «Все буде Україна» та ін.

  10. Картина за номерами з написом: «Мотанка з патроном». Згідно з уявленнями українців, мотанка надійно захищає дім і родину. А мотанка з патроном майже нікого не залишає байдужим. Тому такі привабливі сувеніри з українською символікою обов’язково принесуть удачу.    

Ці та багато інших корисних подарунків не залишають байдужими громадян інших країн.

 Подарунки з українською символікою. Що подарувати з України?: Фото 6 - ORNER


Висновки

Подарувати іноземцю можна будь-який предмет із малюнком або написом, що символізує українську незламність. Приємним презентом може стати звичайна річ, яку ми найчастіше використовуємо у повсякденному житті. Це може бути посуд, одяг, брелок або якась інша приваблива дрібниця. Головне, щоб вона не тільки підіймала настрій у громадянина іншої країни, але й допомагала йому зрозуміти усі обставини сучасної війни в Україні та прагнення українців раз і назавжди позбутися російських окупантів на своїй території. 

Подарунки з українською символікою, патріотичною тематикою дозволяють іноземцям перейнятися тими проблемами, які стоять сьогодні перед українцями, та розказати своїм родичам, друзям і знайомим правду про наш рішучий і незламний народ.   


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?