Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих

День Святого Миколая — одне з найчарівніших свят в зимовому календарі, особливо в мальовничій Україні. Це день, коли ми відзначаємо маленькі моменти магії, вдаючи, що не чуємо, як «хтось» підкладає подарунок та самі ставимо будильник на 3:00, щоб покласти щось приємне рідним людям. 

Це свято — спосіб висловити любов та виявити турботу. Тож ми тут, щоб допомогти вам вибрати, що можна подарувати на Миколая.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 1 - ORNER

Чому варто дарувати подарунки на Миколая

Насправді є багато причин, чому варто дарувати подарунки на Миколая і часто для кожного вони свої, але все ж є універсальні причини, наприклад:

  1. Зміцнення зв'язків. Подарунки на Миколая стають символом теплих відносин і уваги одне до одного, поглиблюючи зв'язок між людьми.

  2. Підтримання традицій. Обмін подарунками — це чудова нагода зберегти сімейні традиції та передавати їх з покоління в покоління.

  3. Радість та очікування. Підготовка та отримання подарунка вносять радість та відчуття свята в кожен дім. А особливо цінно — бачити емоцію людинки, яка отримала саме те, що хотіла.

  4. Вираження турботи. Подарунки на Миколая можуть стати формою вираження турботи та чудовою нагодою подарувати щось приємне.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 2 - ORNER

Які подарунки зазвичай дарують на День святого Микола

Не знаєте, що подарувати на День святого Миколая? Ось які подарунки дарують зазвичай на це свято:

  1. Подарунки із різдвяним настроєм. Наприклад, відривний календар із передбаченнями на кожен день «Мій переможний 2024 рік» або прикольний набір посуду «Кіт-дракон» із Дракончиком — символом 2024 року. 

  2. Настінні календарі на наступний рік. Наприклад, календар-планер зі смішними зображеннями «Рік вогонь і я теж» чи цікавий календар «Як ми еволюціонували 2024 рік». Виберіть той, що прийде отримувачу до смаку та сміливо даруйте.

  3. Солодкі подарунки. Цукерки, шоколадки, та інші ласощі — традиційний та улюблений варіант, який дарує солодкі моменти радості.

  4. Теплі аксесуари. Шарфи, рукавички, шапки — приємні презенти, що зігріють у холодну пору.

  5. Книги. Нова книга — топ подарунок книголюбу.

  6. Товари для хобі. Картина за номерами «Півонії» чи «Кімната художників» — чудовий вибір.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 3 - ORNER

Тарілка «Кіт-дракон»
399 359 грн
 Виготовлено у Франції: Фото - ORNER

Виготовлено у Франції

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше
Настінний календар-планер на 2024 рік ORNER x MALIUNOK «Рік вогонь і я теж»
399 119 грн
 Обмежена серія: Фото - ORNER

Обмежена серія

 Авторські ілюстрації: Фото - ORNER

Авторські ілюстрації

 Універсальний подарунок: Фото - ORNER

Універсальний подарунок

 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

Дізнатися більше
Календар з передбаченнями «Мій переможний 2024 рік»
399 99 грн
 Передбачення та жарти на кожен день: Фото - ORNER

Передбачення та жарти на кожен день

 Універсальний подарунок: Фото - ORNER

Універсальний подарунок

 Яскраві ілюстрації: Фото - ORNER

Яскраві ілюстрації

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

Дізнатися більше

Що на Миколая краще не дарувати

  1. Побутова техніка та господарські предмети. Такі речі, як міксери, праски або електричні швабри, часто асоціюються з домашніми обов’язками і можуть бути сприйняті не як знак уваги, а як натяк на побутову рутину.

  2. Дієтичні добавки та спортивне обладнання. Подарунки, що натякають на необхідність покращення фізичної форми, можуть образити або викликати невпевненість у одержувача. Але якщо людина обожнює спортзал і спорт зокрема, то такий подарунок може сподобатися, тож тут все індивідуально.

  3. Гігієнічні засоби та косметика для особистого користування. Якщо це не щось класне, колекційне, святкове. Наприклад, гель для душу — не ок, а от косметичний адвент-календар — крутий подарунок поціновувачу!

  4. Гроші. Хоча грошові подарунки можуть бути практичними, вони не несуть особливої емоційної цінності і можуть виглядати як відсутність бажання витратити час на пошук особливого виробу. Даруйте гроші тільки якщо знаєте, що отримувач зацінить (наприклад, Рейчел Грін точно зацінила б).

  5. Алкоголь та продукти швидкого псування. Якщо ви не впевнені у смаках особи, краще уникати таких подарунків, оскільки вони можуть не відповідати дієті або переконанням одержувача.

  6. Предмети особистої гігієни, наприклад, спідня білизна чи масочки для ніг. Такі подарунки можуть поставити одержувача у незручне становище і вважаються досить інтимними.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 4 - ORNER

Що подарувати дітям на Миколая

Не знаєте, що можна подарувати на Миколая дитині? Ми маємо круті ідеї:

  1. Настільні ігри. Зимові свята — час для того, щоб зібратись у родинному колі та зіграти у щось цікаве. Наприклад, в дженгу «Хмарочос» чи в гру «Доміно».   

  2. Пазл про котиків чарівників «Школа Мяугії та чародійства». Це чудовий варіант для дітей, які захоплюються таємничим світом магії та люблять тваринок. Збираючи такий пазл, дитина розвиватиме свою дрібну моторику, увагу та терпіння, а завершене зображення може стати гордістю і прикрасою їхньої кімнати.

  3. Солодощі. Набір улюблених цукерок, шоколадок чи інших смаколиків — топ подарунок. Можна обрати солодощі у формі святкових фігурок або навіть створити персоналізований набір.

  4. Картину за номерами «Мальтіпу у квітах». Це подарунок, який не лише розважає, а й допомагає розвинути художні навички. Вибираючи зображення, яке сподобається дитині, ви даруєте їй можливість створити щось унікальне власноруч, а також можливість гордо вішати свою роботу на стіну.

  5. Блокнот та яскрава канцелярія. Якщо дитина любить малювати, писати історії або просто записувати свої щоденні пригоди, стильний блокнот «Мої котячі справи» у комплекті з кольоровими ручками, олівцями чи маркерами стане для неї джерелом натхнення.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 5 - ORNER

Ідеї подарунків дорослим на Миколая

Шукаєте, що подарувати на Миколая дорослим? Як вам такі варіанти:

  1. Плед «Кіт». Затишний плед з приємним принтом додасть комфорту холодними зимовими вечорами та стане вишуканим акцентом інтер'єру.

  2. Календар з передбаченнями «Мій переможний 2024 рік». Такий календар приноситиме щодня трохи магії та інтриги, пропонуючи невеличкі передбачення чи мудрі вислови.

  3. Улюблені солодощі чи інші смаколики. Якщо він/вона любить ласощі, тоді подарунок з вишуканої колекції шоколаду, екзотичних цукерок чи навіть солодощів ручної роботи з місцевої кондитерської може стати справжньою радістю для гурманів. Але не забувайте й про любителів ковбасок — таким людям краще зібрати набір крутих солоностей, джерків, сирів тощо.

  4. Новий планер. У нашому швидкому світі планування є ключем до успіху. Планер «I HAVE A PLAN» з місцем для заміток та цілями на рік стане незамінним помічником в досягненні особистих чи професійних цілей.

  5. Гірлянди та прикраси для дому. Святкові декоративні елементи створюють затишок і додають відчуття чарівності до домашнього інтер'єру. Такий додаток до подарунка може підкреслити радісний настрій та зробити атмосферу будинку більш урочистою.

  6. Естетичний фотоальбом «Найтепліші моменти життя» чи «Старі фотографії». Вибір такого подарунка — це чудовий спосіб зберегти спогади у фізичній формі. Можна подарувати порожній альбом з красивим дизайном, щоб одержувач міг вкласти туди свої найкращі моменти, або ж вже заповнити його спільними фотографіями.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 6 - ORNER

Що оригінального можна подарувати на День святого Миколая

Тримайте наші ідеї того, що подарувати на День святого Миколая оригінального:

  1. Гра для вечірок «Хто тут Хто?» або ж розмовна гра для друзів «Розкажи мені все! Friends edition». Настільна гра з нестандартними правилами стане класним приводом для зборів друзів. Вибір такої гри як подарунок свідчить про те, що ви цінуєте радість спілкування та добре проведений час разом.

  2. Посуд «Кіт-дракон». Чашка, тарілка чи набір зі смішним написом додасть гумору та оригінальності до щоденного життя.

  3. Подарунковий сертифікат: від кулінарних курсів до уроків гончарства. Такий подарунок пропонує не просто новий досвід, а й можливість розвинути таланти та вміння.

  4. Подарунки для атмосфери. Свічки, аромадифузори та декоративні подушки створять додатковий затишок.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 7 - ORNER

Гра для вечірок «Хто тут Хто?»
749 674 грн
 Для трьох та більше гравців: Фото - ORNER

Для трьох та більше гравців

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 18+: Фото - ORNER

18+

Дізнатися більше
Гра для компанії «Розкажи мені все! Friends edition»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Варіанти подарунків на Миколая з невеликим бюджетом

Маєте дещо обмежений бюджет і не знаєте, що подарувати на Миколая? Це не проблема, ми вам допоможемо, адже найголовніше у виборі подарунка — увага. 

  1. Настінний календар-планер «Україна неймовірна!» — 12 чудових ілюстрацій про те, чим кожен місяць в Україні особливий.

  2. Смаколики. Коробочка домашнього печива, невеликий набір екзотичних чаїв або шоколад ручної роботи — недорогий, але приємний подарунок, який додасть тепла у зимові дні.

  3. Настінний календар «Як ми еволюціонували 2024 рік» — 12 прикольних ілюстрацій про те, що кожен із нас увійде в новий рік із новою здібністю. 

  4. Прикольна чашка «Хом'як» — чудовий презент до солодощів. 

  5. Рукавички або шапка. Теплі аксесуари завжди актуальні взимку. Виберіть симпатичні рукавички або шапку, які не лише зігріють, а й стануть стильним доповненням до зимового гардероба.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 8 - ORNER

Ідеї небанальних подарунків на святого Миколая від ORNER

  1. Набір посуду із символом 2024 року «Кіт-дракон». 

  2. Авторський календар. В ORNER є великий вибір календарів, наприклад, настінні календарі-планери «Україна неймовірна!» та «Рік вогонь і я теж», або настінний календар «Як ми еволюціонували 2024». Чи настільний відривний календар із передбаченнями «Мій переможний 2024 рік».    

  3. Пазл з авторським дизайном «Майбутнє України». Це чудовий подарунок, що поєднує інтелектуальне хобі з елементами декору.

  4. Картина за номерами з унікальними мотивами. ORNER пропонує набори для творчості, які дозволяють кожному відчути себе художником. Така картина може стати яскравим акцентом в інтер'єрі та приємним способом проведення часу.

  5. Оригінальна настільна гра. ORNER пропонує ігри, які стануть відкриттям для друзів та сім'ї. Наприклад, «Хто я in UA?» чи «Доміно» та дженга «Хмарочос» у патріотичних кольорах.   

  6. Блокнот «Квітни, живи, твори!» чи «Просто лаймовий» — чудовий вибір небанального подарунка.  

  7. Плед «Бабак» чи «Акула». Такий плед не тільки зігріє в холодні вечори, але й стане стильним доповненням до інтер'єру. ORNER пропонує варіанти з різноманітними мотивами, що підходять під будь-які уподобання.

  8. Планер I HAVE A PLAN. Це не просто щоденник, а інструмент для планування великих справ, який також містить розділи для цілей, досягнень та роздумів.

 Що подарувати на Миколая: актуальні ідеї для дітей та дорослих: Фото 9 - ORNER


Висновки

Вибір подарунка на Миколая є чудовою нагодою поділитись теплом вашого серця і показати близьким, наскільки вони для вас важливі. 

Незалежно від бюджету чи віку, існує безліч оригінальних ідей, які можуть зробити це свято незабутнім. Тож ми впевнені, що прочитавши нашу статтю ви знайдете відповіді на запитання «що подарувати на Миколая».

І нехай ваш подарунок буде наповнений любов'ю, стане символом радості та затишку в вашому домі.


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?