Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти

Вибрати ідеальний подарунок для 16-річного хлопця — складне та дуже цікаве завдання. Розуміємо, що може бути таке, що у цьому віці їхні захоплення та інтереси стрімко змінюються, а те, що цікавило півроку тому може не викликати радості зараз. Саме тому це доволі важлива місія — розвідати та придбати те, що змусить дорослого парубка радіти по-дитячому. І ми із задоволенням допоможемо вам та розкажемо, що подарувати хлопцю на 16 років. Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 1 - ORNER

Як обирати подарунки для 16 річного хлопця

16 років — перехідний момент у житті кожного. У цьому віці хлопці вже формують свою особистість, мають конкретні інтереси та уподобання. Придумати, що подарувати хлопцеві на 16 років може бути непросто, але якщо звертати увагу на декілька ключових моментів, процес вибору ідеального презента значно полегшиться:

  1. Інтереси. Перед тим, як вибрати подарунок, важливо розуміти, чим зараз захоплюється хлопець. Це може бути музика, спорт, техніка, мистецтво чи щось інше. Відправляйтеся на пошуки подарунка, враховуючи ці захоплення.

  2. Стиль. Зверніть увагу на те, як він одягається, яким аксесуари віддає перевагу. Це допоможе підібрати модний одяг, годинник або інший стильний аксесуар.

  3. Мода. 16-річні хлопці часто слідкують за модними тенденціями. Якщо ви виберете щось актуальне та трендове у світі хобі чи навіть ґаджетів, шанси на те, що він «пищатиме від радощів» будуть вище. 

  4. Практичність. Не завжди подарунок має бути екстравагантним. Часто практичні речі, які можна використовувати в повсякденному житті, стають найкращими подарунками. Але не варто «переборщувати» із практичністю. 

 Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 2 - ORNER

Яких подарунків 16-річному хлопцю краще уникати

Підлітковий вік — це час інтенсивних змін, пошуку себе та формування власного стилю та вподобань. Враховуючи це, важливо пам'ятати про деякі моменти, які слід уникати при виборі того, що подарувати хлопцю на 16 років:

  1. Дитячі іграшки. Якщо це не супер крута радіокерована машина або дорогий/колекційний набір LEGO з його улюбленими мотивами, такі подарунки можуть бути сприйняті як занадто дитячі.

  2. Одяг без урахування стилю. Важливо не купувати одяг, якщо ви не впевнені в розмірі чи в смаку. Хлопці у цьому віці можуть бути дуже вибагливими до свого зовнішнього вигляду (як і всі люди у майже будь-якому віці 🙃).

  3. Засоби для повсякденної гігієни. Подарунки типу наборів для гоління або дезодорантів можуть бути сприйняті як натяк на те, що у підлітка є проблеми з гігієною. Та і взагалі, такі подарунки — показник того, що ви не надто задумувалися над вибором.

  4. Незрозумілі гаджети. Техніка, яка може здаватися вам крутою, може бути абсолютно нецікава для 16-річного. Краще уточніть, чи дійсно він хоче цю конкретну річ.

  5. Нав'язливі подарунки для навчання. Наприклад, книги, які, на вашу думку, він повинен прочитати, але які не відповідають його інтересам. 

  6. Дуже дорогі подарунки без попереднього узгодження. Якщо ви збираєтеся витратити значну суму грошей, краще переконатися, що подарунок буде до душі, це по-перше. По-друге, краще обговорити цей момент із батьками, бо багато батьків проти того, щоб дитина отримувала занадто дорогі подарунки.

 Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 3 - ORNER

Що можна подарувати 16 річному хлопцеві

Шукаєте, що можна подарувати хлопцю на 16 років? Ми знаємо, що! Читайте наші варіанти:

  1. Геймерське обладнання. Якщо він захоплюється відеоіграми, професійна геймерська миша, клавіатура або навушники стануть чудовим подарунком.

  2. Стильний рюкзак або сумка кросбаді. Модний рюкзак не тільки виглядає класно, але й корисний для навчання, спорту або подорожей.

  3. Планер I HAVE A PLAN чорний — крутий подарунок хлопцю, у якого безліч справ.

  4. Книга за його інтересами. Якщо він цікавиться наукою, історією, фантастикою або детективами, виберіть актуальний бестселер або класику в жанрі, який йому до вподоби.

  5. Гра для компанії «Хто я in UA?» — 160 карток із різними предметами, об'єктами та явищами зі світу українських контекстів. Все, що треба — діставати картки, клеїти на лоба та вгадувати, хто що наклеїв.

 Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 4 - ORNER

Планер «I HAVE A PLAN» чорний
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше
Гра для компанії «Хто я in UA?»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Що подарувати хлопцю на День народження 16 років

Якщо ви саме знаходитесь у пошуку відповідей на запитання «Що подарувати хлопцю на День народження 16 років», тоді читайте наші круті варіанти:

  1. Електросамокат. Такий подарунок — ідеальне поєднання користі та розваги. Електросамокат (скейт/велосипед) дозволить хлопцю швидко пересуватися містом, а також отримувати задоволення від поїздок.

  2. Набір крутих товарів. Купіть кошик та киньте туди круті навушники з активним поглинанням шуму, «Просто чорний» блокнот, стікерпак «Патріотичний» чи набір наліпок для планерів. Також можна додати смішну чашку з улюбленою тваринкою, наприклад «Кіт-дракон».  

  3. Подорож до цікавого місця. Це може бути екскурсія в гори, на море чи просто у те місце, куди він завжди мріям потрапити. 

  4. Товари для хобі. Любить складати пазли? Подаруйте пазл на 1000 елементів «Школа Мяугії та чародійства». Полюбляє грати в настільні ігри? Тоді купуйте «Доміно» чи гру Дженга «Хмарочос» Патріотичний.

 Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 5 - ORNER

Який подарунок обрати другу на 16 років

Не знаєте, що подарувати другу на 16 років? Маємо декілька різних варіантів:

  1. Фотоальбом. Якщо ваш друг уже має свою пристрасть у вигляді фотографії, подаруйте йому стильний фотоальбом із чорними сторінками «Family and friends», білу ручку та набір стікерів для фотоальбомів.

  2. Стартовий набір для стрімінга. Якщо ваш друг хоче стати блогером або стрімером, набір освітлювальних приладів, мікрофон чи камера можуть бути чудовим стартом.

  3. Мерч улюбленого блогера, співака чи групи. Тут все просто: якщо друг є фанатом когось, він точно оцінить такий подарунок.

  4. Розмовна гра для друзів «Розкажи мені все! Friends edition» — супер гра для того, щоб пізнати своїх друзів ще краще. З нею ви поговорите про все: про минуле, майбутнє та теперішнє. 

  5. Ваучер на квест-кімнату — дуже прикольний подарунок другові, якщо він таке полюбляє.

 Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 6 - ORNER

Що оригінального подарувати хлопцю на 16 років

Що можна подарувати хлопцю на 16 років оригінального? Як вам таке:

  1. Майстер-клас з графіті або стріт-арту. Якщо юнак цікавиться мистецтвом і любить вуличний стиль, такий подарунок — ТОП вибір.

  2. Кросівки. Мабуть, усі люблять класні кросівки. Спробуйте розвідати, які саме він хоче та купіть йому якусь круту пару. 

  3. Прикольна клавіатура. Для геймерів і тих, хто проводить багато часу за комп'ютером, якісна клавіатура — незамінна річ.

  4. Сертифікат від ORNER — тут він точно зможе придбати для себе щось прикольне, наприклад, наліпки, блокноти, пазли, настільні ігри та смішний посуд із тваринками.

 Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 7 - ORNER

Чи можна дарувати корисні подарунки

Коли ви думаєте про те, що подарувати хлопцю на 16 років, то часто виникають думки, типу «може йому не сподобається», «а чи можна подарувати хлопцю на 16 років щось практичне?». Ми думаємо, що можна. Й насправді корисні подарунки часто стають найбільш цінними та запам'ятовуються на довгий час. Вони відображають увагу та турботу про потреби та інтереси отримувача. 

Але, не забувайте, що ви вибираєте подарунок хлопцю на 16 років, тож не варто  «перемудровувати» із корисністю. Ось приклади:

  1. Геймеру. Подарувати нову клавіатуру з підсвіткою — класно і корисно, а от книгу «Що таке ігри. Історія розвитку й створення ігор» — все-таки не варто.

  2. Любителю навчатися. Подарувати абонемент у книжковий магазин, кружку «Здивований кіт» та планер «I HAVE A PLAN» чорний — класний подарунок, а от контурна карта й олівці — не дуже.

До речі, класним та корисним подарунком будуть ігри про Україну, наприклад «Шевченко питає» — це гра, у якій є запитання про рідну країну: про мову, символи, постаті, регіони, історію та культуру. 

Або ж «Шевченко питає про Незалежну Україну» — теж супер гра про все, що відбулося в Україні за часи Незалежності.   

Тож якщо ви не впевнені у своєму виборі, краще попросити поради або звернути увагу на підказки, які людина могла вам дати, або ж просто відкинути ідею корисних презентів. Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 8 - ORNER

Все ще не знаєте, що подарувати 16 річному хлопцеві? ORNER допоможе!

  1. Планер I HAVE A PLAN. Ідеальний інструмент для організації свого часу. Допомагає не лише планувати, але й відстежувати особистий розвиток та досягнення. А ще, в ньому є 2 аркуші з фановими наліпками та різні прикольні сторінки всередині.

  2. Чашка з улюбленою тваринкою. Ранковий кавовий ритуал стане ще приємнішим з чашкою, на якій зображена улюблена тваринка. Наприклад, «Щасливий хаскі». Або ж набір чашка + тарілка «Кіт-дракон». 

  3. Блокнот. Нотатки, мрії, плани — все це може бути зафіксовано на сторінках стильного блокнота «Мої котячі справи». 

  4. Пазли «Школа мяугії та чародійства» — супер подарунок.  

  5. Класичні ігри, наприклад, гра дженга «Хмарочос» патріотичний і «Доміно».   

  6. Фотоальбом «Моменти щастя» — відмінний спосіб зберігати найкращі спогади та миті життя. 

  7. Календар з передбаченнями «Мій переможний 2024 рік» — 366 прикольних фраз на кожен день.

 Що подарувати хлопцю на 16 років: як обрати і які є варіанти: Фото 9 - ORNER

Тарілка та чашка «Кіт-дракон»
798 638 грн
 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Екологічно і безпечно: Фото - ORNER

Екологічно і безпечно

 Креативний набір: Фото - ORNER

Креативний набір

Дізнатися більше
Настільна гра «Доміно»
499 249 грн
 28 шт дерев'яних кісточок: Фото - ORNER

28 шт дерев'яних кісточок

 Вік: 8+: Фото - ORNER

Вік: 8+

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Дженга «Хмарочос» Патріотичний
799 399 грн
 54 шт дерев'яних брусочків: Фото - ORNER

54 шт дерев'яних брусочків

 Вік 3+: Фото - ORNER

Вік 3+

 Екологічні матеріали: Фото - ORNER

Екологічні матеріали

 Для 1-5 гравців: Фото - ORNER

Для 1-5 гравців

Дізнатися більше

Висновки

Вибирати подарунок для 16-річного хлопця — непросте завдання, але завдяки вашій увазі та зусиллям ви точно знайдете щось особливе. 

Пам'ятайте, що найкращі подарунки — ті, що відображають інтереси та потреби отримувача. Тож подумайте гарненько про те, якою людиною він є, чим цікавиться, та від чого очі блищать, й сміливо купуйте щось класне, дотичне до цієї теми!


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?