Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати мамі: 5 ідей подарунків від ORNER

 Що подарувати мамі: 5 ідей подарунків від ORNER: Фото 1 - ORNER


Кожну другу неділю травня ми робимо сюрпризи, їмо тортики та багато обіймаємось з мамами. Так ми святкуємо День матері, найтепліше весняне свято. Давай з нами?

Цього року ми підготувались серйозно: зібрали святкові набори за спеціальними цінами. Щоб потішити найріднішу людину, тобі потрібно лише вибрати подарунок. Із цим ми зараз і допоможемо!


 Що подарувати мамі: 5 ідей подарунків від ORNER: Фото 2 - ORNER


Якщо мама королева кухні

Про її «Наполеон» мріють на всіх родинних святах, а від її голубців неможливо відірватися. Знайомо? Тоді набір з кицею в короні — те що треба на День матері. Фартух з надписом «Кожна страва — моя коронна!», тарілка та чашка з милою ілюстрацією як мінімум викличуть теплу мамину усмішку, а як максимум забезпечать тебе додатковою порцією смаколиків.


 Що подарувати мамі: 5 ідей подарунків від ORNER: Фото 3 - ORNER


Якщо мама обожнює мистецтво

Подякуй їй за дитинство в музеях і те, що вмієш відрізнити Моне від Мане. А ще подаруй набір з подушкою «Поцілунок» і стаканами із золотої колекції. Подушку прикрашає кумедна версія легендарної роботи Клімта від ілюстратора Інни Рудої. Керамічні стакани — золоті лінії ручної роботи українських майстрів. Такі витвори мистецтва вона точно оцінить.

 Що подарувати мамі: 5 ідей подарунків від ORNER: Фото 4 - ORNER
Якщо мама завжди бізі
Спіймай її десь між нарадою та бізнес-ланчем, міцно обійми і скажи, як ти нею пишаєшся. Подаруй яскравий планер зі стікерами або набір блокнотів, такий подарунок точно стане їй у нагоді. З цими помічниками мамин робочий стіл буде найстильнішим в офісі, а її день — ще більш структурованим і продуктивним.


 Що подарувати мамі: 5 ідей подарунків від ORNER: Фото 5 - ORNER


Якщо мама невиправна оптимістка

Твою маму легко впізнати. Вона постійно усміхається, знаходить позитивні сторони навіть там, де ніхто не наважився б їх шукати. Її обожнюють всі навколо, а ти більше всіх. У нас для неї є дещо особливе: набір з альбомом «Моменти щастя» та яскравий календар. Перше — для зберігання радісних моментів, а друге — для свята кожен день.

 Що подарувати мамі: 5 ідей подарунків від ORNER: Фото 6 - ORNER
Якщо мама досі любить вечірки
Це ж супер, якщо мама душа своєї і навіть твоєї компанії. З нею завжди весело та цікаво. Щоб подякувати за це, влаштуй невелику вечірку-сюрприз і подаруй набір з кицею вихідного дня. Такою ж елегантною, легкою і веселою, як вона.

Який би ти подарунок не вибрав_ла, не забувай щодня дарувати мамі любов і турботу. Це найцінніші подарунки, які зовсім нічого не коштують❤


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?