Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти


Що може бути кращим, ніж щирий погляд здивування та щаслива усмішка рідної людини, яка отримала саме той подарунок? Тільки процес вибору подарунка. Звісно, вибрати ідеальний подарунок 20 річній дівчині — нелегке завдання, але дууже цікаве. 

Саме тому ми й написали цю статтю — щоб допомогти вам відповісти на запитання «що подарувати дівчині на 20 років» та зробити цей шлях більш приємним. Читайте та готуйтеся дивувати.

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 1 - ORNER

Як обирати подарунки для 20 річних дівчат

Вибір ідеального подарунка для молодої дівчини — це завдання, яке може бути не таким простим, як здається на перший погляд. Однак з правильним підходом і уважністю до її уподобань, ви знайдете подарунок, який змусить її сказати «вау!» чи навіть «ОБОЖЖЖЖЕ, як ти знав/ла?». Ось декілька порад, які допоможуть вам розібратися:

  1. Дізнайтеся про її інтереси. Спробуйте з'ясувати, чим саме ця дівчина захоплюється. Можливо, музика, мистецтво, книги, спорт чи щось інше? Будьте уважними, знайти відповідь на це запитання — це вже зробити половину справи (окей, може 25%).

  2. Зверніть увагу на потреби. Якщо ви помічаєте, що в її житті чогось не вистачає, подаруйте їй те, що може заповнити цю порожнечу. Наприклад, якщо вона завжди мріяла навчитися пекти естетичні бенто-тортики, то абонемент на курс та кулінарна книга для запису рецептів від ORNER — те, що треба.

  3. Орієнтуйтесь на її стиль. Подарунок повинен відповідати стилю дівчини. Навіть колір має значення (іноді колір вирішує все).

  4. Персоналізовані подарунки. Подарунки з особистим підходом завжди вражають. Розгляньте можливість створення або придбання подарунка, який матиме для неї персональне значення.

  5. Сюрприз. Якщо дівчина любить сюрпризи, тоді навіть простий подарунок ви можете подати якось прикольно (до речі, така стаття у нас теж є).

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 2 - ORNER

Що можна подарувати дівчині на 20 років

Якщо ви шукаєте, що подарувати дівчині на 20 років, то ви потрапили саме на ту сторінку! Зараз ми все розкладемо по поличках: що, кому та як.

Ідеї подарунків на День народження 20 річній дівчині

День народження — особливе свято. Це день, коли все відбувається навколо однієї людини, тож ваш подарунок має бути продуманим. Так що ось ідеї того, що подарувати дівчині на день народження 20 років:

  1. Косметичні подарунки. Якщо дівчина — фанатка мистецтва мейкапу, тоді уважно прослідкуйте за тим, що вона говорить та які відео вам скидає, впевнені, вона точно розповідала, про які б'юті засоби вона мріє. Також ви можете запитати, яких блогерів вона любить, це часто полегшує роботу пошуку подарунка. 

  2. Парфуми. Подаруйте їй аромат, про який вона давно мріяла. Класним доповненням до такого подарунка буде якийсь милий додаток, наприклад чашка «Хом'як».

  3. Смартгодинник. Якщо вона цінує технології, подаруйте їй смартгодинник, який відстежуватиме її активність та допоможе залишатися на зв'язку. Або якісь круті навушники.

  4. Квитки. Подаруйте їй квитки на концерт улюбленого виконавця чи на фестиваль.

  5. Товари для хобі. Якщо її хобі — фотографія, тоді фотоальбом — ТОП подарунок. Наприклад, естетичний «Ніжні спогади, теплі миті» із чорними сторінками чи більш класичний «Good times» із білими.

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 3 - ORNER

Що дарувати коханій на 20 років

Не знаєте, що подарувати коханій на 20 років? А ми знаємо:

  1. Романтична подорож. Організуйте подорож до місця, яке вас обох завжди приваблювало. Романтичні вечері, прогулянки під зірками та нові спільні спогади роблять такий подарунок незабутнім.

  2. Ювелірні вироби. Подаруйте їй каблучку, намисто або браслет, які стануть символами вашого кохання.

  3. Фотоальбом зі спільними спогадами. Зберіть улюблені фотографії разом, купіть альбом Our love story та створіть фотокнигу зі спільними спогадами та ніжними побажаннями.

  4. Спа-день для двох. Подаруйте можливість разом розслабитися та насолоджуватися спа-процедурами в розкішному спа-центрі.

  5. Набір улюблених подарунків. Дуже цінно розуміти, що твоя половинка знає тебе на усі 100%. Покажіть, що ви її відчуваєте та купіть все улюблене. Наприклад, сумку-шопер «Сумка спортивна» та покладіть туди блокнотик Totally YES, гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition», набір посуду «Кіт-дракон» та різні смаколики.

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 4 - ORNER

Гра для закоханих «Розкажи мені все! Love edition»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 18+: Фото - ORNER

18+

Дізнатися більше
Блокнот у клiтинку Totally YES рожевий
250 200 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Сторінки у клітинку: Фото - ORNER

Сторінки у клітинку

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Формат А5: Фото - ORNER

Формат А5

Дізнатися більше
Блокнот «Твори!» червоний
250 200 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Сторінки у клітинку: Фото - ORNER

Сторінки у клітинку

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Формат А5: Фото - ORNER

Формат А5

Дізнатися більше

Що можна подарувати подрузі на 20 років

Шукаєте варіанти того, що подарувати подрузі на 20 років? Ось, тримайте купу крутих подарунків:

  1. Карти Таро — вау подарунок для дівчат, які цікавляться такою естетикою. В ORNER є багато колод на вибір:

  •  «Таро Райдера-Уейта» — класична, вже легендарна колода. Вона має дуже велику символічну основу, тож ця колода — ідеальний вибір, щоб починати свій шлях в Таро.

  • «Золота колода» — також більш класичний варіант карт Таро, але вона має дещо переосмислений дизайн. Вона виконана у чорно-золотих тонах та створена із максимальним збереженням символіки.

  • Карти Таро в українському стилі — в першу чергу колекційна колода, але за бажанням її можна використати й для ворожіння. Тут немає всіх класичних значень, проте є дуже класні ілюстрації в українському стилі з українськими митцями та державними діячами.

  • Карти Таро «НЕЗАЛЕЖНІ» — естетична колода про жінок у всіх професіях та життєвих проявах.

Додатково до карт можна подарувати Таро блокнот та свічку ORNER x Sestry Feldman.

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 5 - ORNER

2. Подарунки для творчості. Ой, ви точно 1000 разів обговорювали про те, хто чим хоче займатися, а руки ніяк не доходять. Тож будьте тією рушійною силою, подаруйте подрузі різні приколи для творчості. Наприклад, пазл «Школа Мяугії та чародійства» та картину за номерами «Півонії у променях». 

3. Гра для подруг «Розкажи мені все! Girl's edition» — мастхев ваших вечірок! У цій грі 180 карток із запитаннями, які поділені на 3 категорії: просте, цікаве та гаряче. Тобто поговорите про все: про мрії та плани, про минуле та майбутнє. І про відверте!

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 6 - ORNER

Варіанти подарунків 20-річній дочці

Що подарувати дочці на 20 роківРозуміємо, якщо у процесі пошуку відповіді на запитання ви перерили вже десятки сайтів і відкинули стільки ж варіантів. Але ми маємо круті ідеї:

  1. Ювелірний виріб. Подаруйте їй унікальну каблучку, намисто або браслет — це дуже класний подарунок на пам'ять.

  2. Електронний пристрій. Подаруйте їй смартфон, планшет або ноутбук, якщо це їй потрібно для навчання чи інших особистих справ.

  3. Планер I HAVE A PLAN — супер подарунок будь-кому. Адже в нашому планері є все, що треба: і мотиваційні сторінки, і вішлісти, і трекери звичок. А ще, в наборі йдуть 2 аркуші крутих наліпок.

  4. Модні речі. Якщо дівчина цікавиться модою, тоді подаруйте їй стильний одяг, взуття або аксесуари, які відповідають її смаку.

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 7 - ORNER

Що подарувати на 20 років, орієнтуючись на захоплення дівчини

Подарунок, орієнтований на захоплення, завжди буде вдалим вибором, оскільки він відображає вашу увагу до її інтересів і пристрастей. Ось декілька ідей того, що подарувати дівчині на 20 років в залежності від того, чим вона живе:

  1. Книги. Якщо вона любить читати, подаруйте їй книги від її улюблених авторів або пов'язані з її інтересами (наприклад, науково-популярні книги, фентезі, романи тощо).

  2. Музикальне обладнання. Цікавиться музикою? Подаруйте їй музичний інструмент.

  3. Якщо дівчина обожнює займатися фотографією, тоді альбом «Моменти щастя» — топ вибір. 

  4. Подарунковий сертифікат від ORNER. Нехай вона сама вибирає, що їй потрібно, бо іноді й справді важко вибрати щось одне серед десятків крутих товарів.

  5. Подарунки для подорожей. Якщо вона мріє подорожувати, подаруйте їй рюкзак, подорожню сумку або планер I HAVE A PLAN — щоб досягати мрії було простіше.

  6. Для дівчини, чиє хобі — затишний час наодинці із собою, можна вибрати келих «Жити дивовижне життя», зодіакальний блокнотик та естетичний пазл «Київ вечірній».

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 8 - ORNER

Оригінальні подарунки для 20-річної дівчини

Тримайте ідеї того, що подарувати дівчині на 20 років оригінального:

  1. Карти Таро. Подаруйте їй набір красивих карт Таро, які допоможуть їй розкрити потенціал інтуїції та даватимуть можливість роздумувати над життєвими питаннями. Наприклад, колоду «Незалежні».

  2. Сумка-шопер «Встигнути все». Додайте до нього ще блокнотик «Я все встигаю», в якого вона зможе записувати всі свої плани та цілі, набір келихів для вина «Жити дивовижне життя» чи «Невинний» та картину за номерами «Пудрові півонії».  

  3. Подарунковий абонемент на майстер-класи. Організуйте для неї можливість відвідувати цікаві майстер-класи, такі як малювання, гончарство, кулінарія, танці або інші.

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 9 - ORNER

Що краще не дарувати дівчині на 20 років

На день народження краще уникати подарунків, які можуть викликати негативні емоції чи бути неприйнятними для дівчини. Ось список подарунків, які краще не дарувати:

  1. Подарунки, які натякають на недоліки. Уникайте подарунків, які можуть виглядати як критика її зовнішності, ваги або інших особистих рис.

  2. Подарунки, пов'язані з роботою або навчанням. Не даруйте предмети, які нагадують про обов'язки чи навчання, такі як офісні приладдя, підручники чи курси.

  3. Антивікові косметичні засоби. Уникайте подарунків, які можуть виглядати, як спроба вплинути на її зовнішність.

  4. Подарунки з інтимним підтекстом. Уникайте інтимних товарів — вони можуть викликати тільки незручність. Даруйте таке тільки коли на 100% впевнені у тому, що їй сподобається(але краще наодинці).

  5. Будь-які подарунки, які суперечать її особистим переконанням чи віруванням. Пам'ятайте, що вибір подарунка повинен бути відповідним її цінностям та переконанням.

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 10 - ORNER

Супер ідеї подарунків від ORNER

  1. Купіть альбом «Колекція щасливих моментів» та створіть унікальний фотоальбом, ретельно обираючи фотографії й додаючи особисті коментарі та записи. Це дозволить створити особливу згадку про важливі моменти.

  2. Карти Таро «Золота колода». Подаруйте набір естетичних карт Таро — це дуже естетичний презент.

  3. Набір «Кіт-дракон» — класний подарунок із символом на 2024 рік.  

  4. Сумка-шопер. Подаруйте сумку-шопер, яка буде не тільки практична для повсякденних справ, але і матиме оригінальний дизайн. Наприклад, «TAROT» чи «Вдома все рідне: Калина».

  5. Настільна розмовна гра для подруг «Розкажи мені все! Girl's edition». Виберіть гру, яка сприяє спілкуванню й організуйте класну вечірку разом з подругами. Або подаруйте гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition».

  6. Планер I HAVE A PLAN. Допоможіть їй бути більш організованою та планувати свій час, подарувавши стильний планер.

  7. Картина за номерами «Мальтіпу у квітах» — чудовий вибір.

  8. Пазл — ще один варіант для крутого подарунка. Наприклад, «Львів затишний».

 Що подарувати дівчині на 20 років: супер ідеї та варіанти: Фото 11 - ORNER

Гра для подруг «Розкажи мені все! Girl's edition»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 18+: Фото - ORNER

18+

Дізнатися більше
Пазл «Львів затишний» 1000 елементів
499 грн
 Для дітей та дорослих: Фото - ORNER

Для дітей та дорослих

 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Висновки

Вибір ідеального подарунка для 20-річної дівчини — те ще завдання. Але з правильним підходом ви знайдете подарунок, який якнайкраще виразить вашу любов, увагу і підтримку. 

Пам'ятайте про її особистість, інтереси й захоплення, і ви обов'язково знайдете той подарунок, який зробить день народження особливим!


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?