Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти


Буває так, що відповісти на запитання «Що подарувати свекру» — завдання із зірочкою. Але ми тут, щоб допомогти. У цій статті ми поділимося корисними порадами щодо вибору ідеального подарунка. Тут ви знайдете ідеї для різних вікових категорій, а також практичні та незвичайні варіанти. 

Незалежно від того, чи це День народження, просто сімейне свято або звичайне бажання виразити свою турботу, наші рекомендації точно допоможуть зробити вибір, або, як мінімум, почнете думати у вірному напрямку.

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 1 - ORNER

Як обрати подарунок свекру: важливі поради

Вибираючи подарунок свекру, важливо враховувати деякі моменти. Ось кілька порад, які допоможуть вам розібратися із тим, що подарувати свекру:

  1. Дізнайтесь про його хобі й захоплення. Якщо свекор цікавиться, наприклад, пазлами, тоді подаруйте новенькі пазли. Якщо він цінує якісне вино, тоді пляшка смачного вина та келих — те, що треба.

  2. Вибирайте подарунок від серця. Ваша щирість і бажання зробити свекру приємність важливіше за ціну подарунка, тож потрібно довіряти інтуїції — ви точно знаєте, що йому треба (варто тільки подумати та розшукати подарунок у власних теренах розуму).

  3. Розгляньте його поточні потреби. Подумайте, чи є у свекра якісь невирішені потреби або бажання, які ви можете задовольнити подарунком. Можливо, йому потрібен новий гаджет, взуття або інструменти.

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 2 - ORNER

Що подарувати свекру на День народження

День народження будь-якої рідної людини — особлива подія, тож ми розуміємо ваше щире бажання дізнатися, що подарувати на День народження свекру. Далі ми розповімо, які подарунки можна придбати в залежності від віку.


Що можна подарувати свекру на 50-55 років

Думаєте, що подарувати свекру на 55 років? Ми маємо ідеї:

  1. Ґаджет — чудовий подарунок. Наприклад, навушники, смартфон чи просто читалку. 

  2. Планер I HAVE A PLAN — корисний подарунок сучасному чоловікові, який має багато різних планів на кожен свій день.

  3. Подарунок для активного відпочинку. Розгляньте можливість здійснити мрію про активну подорож. Це може бути відпочинок у горах або тур мальовничими місцями. Важливо! Такі подарунки варто дарувати тільки якщо на 100% впевнені, що людина цього хоче. Інакше — це привід скоріше для паніки, ніж для радості.

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 3 - ORNER

Ідеї подарунків для свекра на 60-70 років

Не знаєте, що подарувати свекру на 60 років? Маємо декілька класних варіантів:

  1. Настільні ігри — ТОП вибір. Це може бути як окремим самостійним подарунком, так і доповненням до іншого. Гарним вибором будуть такі настільні ігри: дженга «Хмарочос» ЕКО чи Патріотичний, набір ігор про Україну «Шевченко питає» та «Шевченко питає про Незалежну Україну».  

  2. Подарунковий абонемент у спа-салон. Подаруйте свекру можливість розслабитися та відпочити, вручивши йому абонемент на спа-процедури або масаж.

  3. Щось для хобі. Якщо свекор має хобі, подаруйте відповідні інструменти або матеріали для творчості. Наприклад, фотографу можна подарувати фотоальбом «Найтепліші моменти життя», любителю хмільного напою — келих пивний «Здивований кіт».

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 4 - ORNER

Настільна гра «Шевченко питає про Незалежну Україну»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше
Дженга «Хмарочос» Патріотичний
799 399 грн
 54 шт дерев'яних брусочків: Фото - ORNER

54 шт дерев'яних брусочків

 Вік 3+: Фото - ORNER

Вік 3+

 Екологічні матеріали: Фото - ORNER

Екологічні матеріали

 Для 1-5 гравців: Фото - ORNER

Для 1-5 гравців

Дізнатися більше
Фотоальбом «Найтепліші моменти життя»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше

Ідеї подарунків свекру на Новий рік та інші свята

Будь-які свята, наприклад, Різдво, Новий рік або інші особисті свята — нагода подарувати рідним щось красиве. Ось декілька ідей для подарунків свекру на різні свята:

  1. Подарунковий кошик зі смаколиками. Купіть красиву коробку та наповніть усім улюбленим: шоколадом, вином, ковбасками (кому що 🙂) та додайте набір посуду «Кіт-дракон» + астрологічний блокнот з його знаком зодіаку. 

  2. Подарунок для дому. Подаруйте свекру щось корисне для дому, наприклад, затишний плед та новий календар-планер на 2024 рік «Рік вогонь і я теж». 

  3. Аксесуари. Виберіть якісний аксесуар, такий як гаманець, ремінь або годинник, який підкреслить його стиль і смак.

  4. Подарунки для релаксу. Допоможіть йому розслабитися і відпочити, подарувавши набір для ароматерапії, масажу або спа-процедур.

  5. Гра для компанії «Хто я in UA?» — це така смішна гра, де треба клеїти картки на лоба та вгадувати, кого з українського світу наклеїли. 

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 5 - ORNER

Які практичні подарунки можна обрати для свекра

Практичні подарунки завжди актуальні, оскільки вони допомагають спростити повсякденне життя та додають зручності. Ось декілька ідей того, що подарувати свекру практичного:

  1. Інструменти. Якщо свекор цінує та любить будівництво, подаруйте йому класний інструмент, наприклад, електричний дриль, набір ключів або мультитул.

  2. Планер «I HAVE A PLAN» — супер подарунок, якщо він має безліч справ та планів.

  3. Книги або журнали. Цінує читання? Подаруйте книги або підписку на улюблений журнал.

  4. Подарунок для автомобіля. Якщо свекор користується автомобілем, подаруйте йому корисні аксесуари для автомобіля, такі як автопилосос, дорожню аптечку, чи навіть блокнот «Все встигаю» для запису термінових думок.

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 6 - ORNER

Ідеї пам'ятних подарунків свекру

Думаєте, що подарувати свекру пам'ятного? Ми маємо декілька варіантів:

  1. Календар із передбаченнями «Мій переможний 2024 рік» — це 366 сторінок із класними, милими ілюстраціями та стільки ж приємних побажань на кожен день. Цілий рік цей календар буде тішити свекра та нагадувати про вас. 

  2. Фотоальбом «Жити. Любити. Радіти» — класний подарунок. Тільки не забудьте вклеїти туди фото ваших теплих сімейних моментів. 

  3. Подарунок від онука. Якщо у вас є діти, допоможіть їм створити особливий подарунок для діда, наприклад, малюнок чи якийсь виріб ручної роботи.


Що оригінального подарувати свекру

Ось що можна подарувати свекру оригінального:

  1. Настільну гру «Доміно» — грайте всією сім'єю чи з друзями. 

  2. Авторське вино. Подаруйте вино відомого виробника або навіть замовте вино з власною етикеткою. Також можете подарувати «Келих щасливої людини». 

  3. Фотосесія. Організуйте фотосесію для всієї сім'ї, щоб створити нові незабутні спогади.

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 7 - ORNER

Що свекру краще не дарувати: приклади невдалих подарунків

Під час вибору подарунка для свекра важливо уникати варіантів, які можуть викликати незручність або негативні відчуття. Ось кілька прикладів подарунків, які краще залишити там, де вони продаються:

  1. Засоби особистої гігієни. Подарунки, які наголошують на особистій гігієні, такі як дезодоранти, креми для гоління або антисептики не містять нічого особистісного і можуть бути сприйняті як недоречні.

  2. Одяг з неправильним розміром може виявитися невдалим презентом. Якщо ви все ж хочете подарувати одяг, то виберіть подарунковий сертифікат в магазин одягу.

  3. Анекдотичні подарунки. Подарунки, які мають глузливий чи образливий характер, можуть засмутити людину. Уникайте товарів, які можуть вразити його почуття.

  4. Подарунки, які вимагають багато догляду. Наприклад, садові рослини або домашні тварини можуть створювати незручності.

  5. Подарунки, які не враховують інтереси. Уникайте подарунків, які не відображають інтереси та уподобання свекра. Наприклад, якщо він не цікавиться готуванням, то подарунок для кухні може виявитися невдалим.

  6. Подарункові набори з відомим брендом, але непотрібні. Наприклад, дорогий набір алкоголю, який свекор не вживає, або ґаджет для гоління, якщо він не бриється.

  7. Занадто особисті вироби. Уникайте подарунків, які можуть викликати незручність, наприклад, різкі парфуми чи інтимні товари.

  8. Подарунки, які ви уже отримали до того. Подарунок, який ви раніше отримали, але він не подобається вам, не є відмінним варіантом презенту для свекра.

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 8 - ORNER

Варіанти небанальних подарунків для свекра від ORNER

  1. Календар з передбаченнями «Мій переможний 2024 рік». Цей календар містить цікаві фрази на кожен день, які подарують позитивний настрій і стануть джерелом натхнення для свекра. Кожен день — нова порція оптимізму.

  2. Планер I HAVE A PLAN.  Стильний планер допоможе організовувати свій час та важливі події.

  3. Настільні ігри. Ви можете подарувати свекру ігри, в які він зможе грати з родиною або друзями. Це чудовий спосіб провести час разом та розвинути логічне мислення. Супер вибором будуть такі ігри:

  • «Шевченко питає» — тут треба відповідати на запитання про Україну.

  • «Шевченко питає про Незалежну Україну» — відповідаємо на запитання про все, що стосується років каденції кожного з президентів України.

  • «Хто я in UA?» — клеїте картки на лоба та вгадуєте, що саме з українського світу ви наклеїли.

  • «Розкажи мені все! Friends edition» — розмовна гра, яка була створена для того, щоб друзі чи родина поговорили про все: минуле та майбутнє, про те що тішить та засмучує. 

  • Гра дженга «Хмарочос» Патріотичний чи ЕКО — вже давно класична гра для дорослих та малих. 

  1. Фотоальбом. Створіть фотоальбом зі спільними фотографіями та спогадами. Додайте особисті підписи та коментарі до кожного знімку, щоб зробити цей подарунок особливим.

  2. Келих для вина. Якщо свекор цінує вишуканий смак вина, подаруйте йому стильний келих для вина «Відбій тривоги» чи «Котик з вином». Якщо цінує пиво, тоді даруйте келих «Пивотерапія». 

  3. Пазл на 1000 елементів «Львів» чи «Київ». Ідеальний подарунок, щоб розслабитися та поринути у чарівну атмосферу найкращих міст у світі. 

  4. Прикольний посуд — класний та цікавий подарунок. Наприклад, набір «Зона комфорту». 

 Що подарувати свекру: цікаві ідеї та варіанти: Фото 9 - ORNER

Гра для компанії «Хто я in UA?»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше
Келих для пива «Пивотерапія»
399 359 грн
 Об'єм: 550 мл: Фото - ORNER

Об'єм: 550 мл

 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

Дізнатися більше
Пазл «Київ вечірній» 1000 елементів
499 грн
 Для дітей та дорослих: Фото - ORNER

Для дітей та дорослих

 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Пазл «Львів затишний» 1000 елементів
499 грн
 Для дітей та дорослих: Фото - ORNER

Для дітей та дорослих

 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Висновки

Пам'ятайте, що найважливіше — це ваша увага та вдячність. Вибирайте подарунок з любов'ю та думкою про свекра, його інтереси та особистість. Навіть невеликий і здавалося б звичайний подарунок може бути ідеальним саме для нього. 



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?