Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки


Повноліття — особливий період у житті кожної дівчини. Він символізує перехід до дорослого життя і відкриває нові можливості. І, звичайно ж, така особлива подія потребує особливого подарунка. Але що подарувати дівчині на її 18-річчя

У цій статті ми розглянемо правила вибору подарунка, оригінальні ідеї для різних випадків, а також дамо поради щодо того, що подарувати донці на 18 років чи коханій дівчині. Загалом, читайте, ми зараз все вам розповімо.

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 1 - ORNER


Що можна подарувати дівчині на 18-річчя: правила вибору

Якщо ви думаєте на тим, що можна подарувати дівчині на 18 років та не знаєте, з чого взагалі почати цей шлях, то ось декілька важливих правил, які варто врахувати:

  1. Інтереси та хобі. Подарунок повинен відображати інтереси та захоплення дівчини. Наприклад, якщо вона цікавиться музикою, можна подарувати квитки на концерт улюбленого виконавця.

  2. Практичність. Подумайте, можливо варто вибирати такий подарунок, який буде корисним у повсякденному житті. Наприклад, стильний годинник, чи планер I HAVE A PLAN.

  3. Особистий підхід. Віддайте перевагу індивідуальним подарункам, які відображають ваші спільні моменти та емоції. Наприклад, фотоальбом «Life in pictures» зі спільними фотографіями.

  4. Творчий підхід. 18-річчя — це час, коли дівчина входить у світ дорослих і має багато можливостей перед собою. Розгляньте подарунки, які допоможуть їй розвиватися і розкривати свій потенціал, наприклад, курси або тренування з обраної нею сфери, майстер-класи або підписку на освітню платформу.

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 2 - ORNER


Що оригінальне подарувати дівчині на 18 років

Якщо ви шукаєте, що оригінальне подарувати дівчині на 18 років, то ось декілька оригінальних ідей:

  1. Подорож. Запропонуйте їй незвичайну подорож, наприклад, у країну, яку вона завжди хотіла відвідати. Це буде незабутнім досвідом та можливістю побачити нові місця.

  2. Курси або майстер-класи. Допоможіть їй розвиватись в обраній сфері, подарувавши курси або майстер-класи. Наприклад, курс малювання або кулінарні заняття. Але є і інший спосіб підтримати починання. Наприклад, якщо вона завжди хотіла спробувати себе у малюванні, ви можете подарувати картину за номерами «Пудрові півонії» або ORNER x Юлія Гречух «Українські краєвиди». Головне — вибрати картину згідно з вподобаннями дівчини.

  3. Келих для вина з прикольним написом. Наприклад, келих «Для котика? Най буде» або «Лисиця з вином». 

  4. Оригінальна прикраса. Подаруйте їй унікальну прикрасу, яка підкреслить її стиль та особливість. Наприклад, модний чокер або сережки.

  5. Набір таролога. Якщо вона цікавиться тарологією, то такий набор — ТОП ідея. Купуйте сумку-шопер «TAROT», кидайте в неї будь-які карти Таро (в ORNER є різні колоди) та додайте до набору журнал таролога ORNER x Sestry Feldman. І все, вау ефект гарантований. 

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 3 - ORNER

Картина за номерами «‎Пудрові півонії»‎
375 299 грн
 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Кріплення до стіни для готової картини: Фото - ORNER

Кріплення до стіни для готової картини

 Пензлик та фарби в комплекті: Фото - ORNER

Пензлик та фарби в комплекті

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Келих для вина «Для котика? Най буде» 400 мл
399 359 грн
 Богемське скло: Фото - ORNER

Богемське скло

 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

Дізнатися більше

Що подарувати подрузі на 18 років

Повноліття подруги — класна подія. Тож якщо ви саме зараз напружуєтеся думками та не знаєте, що подарувати подрузі на День народження 18 років, то ось наші круті ідеї: 

  1. Фотоальбом спогадів. Купуйте фотоальбом «Щасливі моменти разом», роздрукуйте всі найкращі спільні фотографії та створіть фотоальбом, який нагадуватиме про ваші незабутні миті.

  2. Подарункова коробка. Зберіть унікальну колекцію предметів, які вона любить. Наприклад, якщо вона — фанатка рожевого кольору, то до подарункової коробки можна зібрати ось такі подарунки: планер «I HAVE A PLAN» рожевий, свічку ORNER x Sestry Feldman «Кохання» і різні рожеві дрібнички. 

  3. Гру для подруг «Розкажи мені все! Girl's edition» — ідеальний подарунок для приємних вечорів із подругами. У цій грі 180 карток із запитаннями про все-все на світі. Усі картки поділяються на такі категорії: прості, цікаві та гарячі (є навіть 18+ запитання). 

  4. Квитки на подію. Запросіть її на концерт улюбленого виконавця, спектакль або фестиваль, щоб разом насолодитися незабутніми враженнями.

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 4 - ORNER


Що можна подарувати дочці на 18 років

Коли донька стає повнолітньою — це велика подія і важливий етап її життя, тож ми розуміємо ваші переживання та думки стосовно того, що подарувати донці на 18 років. Але не хвилюйтеся, ми маємо декілька гарних ідей, які допоможуть зробити її день особливим:

  1. Ювелірні вироби. Подаруйте їй елегантне кольє або браслет, як символ дорослішання.

  2. Пакунок символічних подарунків. Це може бути і класна кулінарна книга для запису рецептів (з ілюстраціями, кулінарними лайфхаками та 3 аркушами наліпок для систематизації та естетичного ведення), і супер стильний планер «I HAVE A PLAN» із будь-яким дизайном. 

  3. Здійснення мрії. Можливо, ваша донечка мріяла відвідати якийсь концерт чи іншу подію? Або піднятися на Говерлу? Поміркуйте над цим)

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 5 - ORNER


Що подарувати коханій на 18 років

18-річчя вашої коханої дівчини — це чудова нагода показати свою любов і зробити її щасливою. Ось декілька романтичних ідей, що можна подарувати коханій дівчині на 18 років:

  1. Сюрприз-вечеря. Організуйте романтичну вечерю вдома або в ресторані. Підготуйте улюблені страви, прикрасьте столик квітами та свічками, щоб створити особливу атмосферу. До речі, ви можете подарувати також набір посуду «Киця вихідного дня» чи просто класні келихи. 

  2. Подорож. Подаруйте їй класну романтичну подорож кудись, куди вона давно мріяла поїхати. Або ж недалечко, у заміський спа комплекс.

  3. Розмовна гра для пар «Розкажи мені все! Love edition» — ідеальна гра для пар та найкрутіше доповнення до романтичної вечері. Це 150 карток із запитаннями, які були розроблені спеціально для того, аби закохані дізналися одне про одного ще більше. Навіть такі пари, які можуть похвалитися щасливими та дуууже довготривалими стосунками. Тож ви точно станете ще ближчими.

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 6 - ORNER


Чи є універсальні подарунки для 18-річної дівчини

Універсального подарунка, який би підійшов кожній дівчині, не існує. Однак, деякі ідеї того, що подарувати дівчині на 18 років, можуть сподобатися багатьом:

  1. Подарунковий сертифікат. Дайте їй можливість самостійно обрати те, що їй сподобається, подарувавши подарунковий сертифікат в улюблений магазин. Наприклад, в ORNER, адже у нас вона точно вибере собі щось класне.

  2. Подарункова коробка. Складіть туди класну канцелярію, блокнотик «YES», прикольну гру для друзів «Розкажи мені все! Friends edition» та улюблені солодощі і вона точно зрадіє.

  3. Досвід або подорож. Подаруйте їй можливість відчути емоції та досвіди, наприклад, квитки на концерт, екскурсію або пригодницький вікенд. Але у такому випадку варто бути впевненими у тому, що такий подарунок точно сподобається, адже деякі люди зовсім не люблять сюрпризи і такі подарунки можуть поставити людину в незручне становище. Тож врахуйте такий момент)

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 7 - ORNER


ТОП 5 ідей подарунків для 18-річної дівчини від ORNER

Думаєте, що подарувати дівчині на 18 років? Ми маємо класні ідеї:

  1. Планер «I HAVE A PLAN» — ідеальний подарунок дівчині, яка має багацько планів кожного дня. Це супер класний датований блокнот на 12 місяців з різними інтерактивними сторінками: вішлістами, планами на рік, дошкою бажань, ілюстративні мотивуючі сторінки. А ще, в кінці кожного планера є маленька кишенька, куди можна складати важливі папірці та всередині якої знаходяться 2 аркуші фанових стікерів.

  2. Гра для подруг «Розкажи мені все! Girl's edition» — ідеальний подарунок дівчині, у якої безліч подруг, з якими вона проводить свій вільний час. Якщо ж вона має різних друзів, тоді ігри «Хто я in UA?» та «Розкажи мені все! Friends edition» — більш влучний варіант.

  3. Набір тарілка та чашка «Киця вихідного дня» — подарунок, який приємно здивує дівчину та додасть родзинки до її сніданків чи вечері. Наш посуд виготовлено зі склокераміки, є екологічним та безпечним. 

  4. Фотоальбом. Це супер подарунок для творчої дівчинки, яка обожнює фотографувати. Але можна зробити такий подарунок ще більш особливим. Як? Все просто! Купуйте фотоальбом «Ніжні спогади, теплі миті», роздрукуйте спільні фотографії та подаруйте все це разом. Або ж вже вклейте, зробивши книгу спогадів.

  5. Набір подарунків. Купуйте сумку-шопер з улюбленим дизайном та наповніть її різними класними товарами. Наприклад, сумку можна вибрати «Встигнути все», а туди ще додати блокнотик Work, різні смаколики та набір посуду «Здивований кіт».

 Що можна подарувати дівчині на 18 років: обираємо найвдаліші подарунки: Фото 8 - ORNER

Гра для подруг «Розкажи мені все! Girl's edition»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 18+: Фото - ORNER

18+

Дізнатися більше
Гра для компанії «Хто я in UA?»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Висновки

Вибір подарунка на 18-річчя для дівчини є важливим завданням, яке вимагає уваги та розсудливості. Пам'ятайте, що кожна дівчина унікальна, тому немає універсального подарунка, який підійде всім. Важливо враховувати інтереси, хобі, стиль та особистість отримувача.

Незалежно від того, який подарунок ви оберете, важливо пам'ятати, що найціннішим дарунком є ваша увага, любов і підтримка. Подарунок — це символ ваших відносин та віри в щасливе майбутнє дівчини.


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?