Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

2 річниця весілля: що подарувати?

Друга річниця весілля — особливе свято для кожної подружньої пари. 

Вона ще може називатися «паперовим весіллям», що символізує початок плідної спільної подорожі. 

І, звісно ж, важливо обдумано вибрати подарунок, що виразить вашу любов і повагу. Чи то до коханої людини, чи то до друзів. У цій статті ми розглянемо ідеї подарунків на паперове весілля, а також поділимося різними оригінальними варіантами.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 1 - ORNER

Що заведено дарувати на другу річницю весілля 

Згідно з традиціями на другу річницю весілля вручають подарунки, які, або створені з паперу або дотичні до теми.

Ось ідеї того, що подарувати на паперове весілля:

  1. Альбом. Якщо ви вибираєте подарунок коханій людині, тоді радимо придбати фотоальбом «Найтепліші моменти життя» чи «Скарбничка щасливих спогадів» та заповнити його спільними фотографіями з перших двох років шлюбу, розповідаючи особисту історію кохання. Якщо ви вибираєте подарунок комусь, тоді просто подаруйте класний фотоальбом, нехай вони заповнять його самостійно. Разом!

  2. Скретч-мапа світу. Виберіть скретч-карту і позначте місця, які ви хотіли б відвідати разом у майбутньому. Це стане джерелом натхнення для подорожей.

  3. Паперовий сертифікат на спільну подорож. Заплануйте романтичний відпочинок разом, можливо навіть в той самий день, і вручіть коханій людині цей сертифікат як подарунок — буде прикольно.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 2 - ORNER

Що подарувати на паперове весілля 

Взагалі, відповісти на запитання «що подарувати на паперове весілля» і легко і важко одночасно. З однієї сторони, відповідь очевидна — щось паперове, з іншої сторони — «а що?». От саме тому ми й написали цю статтю. Щоб ви мали ідеї того, що подарувати на паперове весілля будь-кому.  


Ідеї подарунків для чоловіка 

Ось декілька ідей того, що подарувати чоловіку на другу річницю весілля:

  1. Квитки на спортивний або культурний захід. Квитки на футбольний матч, концерт  улюбленого виконавця або виставу —  чудовий спосіб провести час разом.

  2. Подарунковий сертифікат на якусь активність. Подаруйте йому можливість розслабитися та провести час так, як він любить.

  3. Набір приємностей. Подаруйте коханому набір символічних приємностей: бенто-тортик з улюбленою начинкою, сертифікат в улюблений книжковий магазин та планер «I HAVE A MAGIC PLAN» чорний.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 3 - ORNER

Що можна подарувати дружині на 2 річницю весілля 

Не знаєте, що подарувати дружині на 2 річницю весілля? Тримайте ідеї:

  1. Романтична подорож. Заплануйте романтичну подорож у відоме місце або до міста, яке завжди було у її списку бажань. А ще крутим додатком до такого подарунка буде гра для закоханих «Розкажи мені все! Love edition» — супер романтична гра, яка допоможе вам поговорити про все на світі та пізнати одне одного ще краще. 

  2. Спільна активність. Наприклад, подаруйте квитки на концерт улюбленого виконавця, організуйте романтичний вечір в ресторані або навіть купіть сертифікат на уроки якоїсь цікавої справи (тільки вибирайте те, що цікаво їй, наприклад, урок гончарства).

  3. Подарунковий сертифікат на спа-процедури. Подаруйте їй можливість розслабитися та насолодитися днем в спа-салоні.

  4. Букет квітів. Подаруйте їй красивий букет улюблених квітів разом з квитками чи сертифікатом.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 4 - ORNER

Що дарувати друзям на паперове весілля 

Думаєте, що подарувати на паперове весілля друзям? Маємо топ варіанти:

  1. Альбом для фотографій. Подаруйте альбом «Щасливі моменти разом», де вони зможуть зібрати фотографії зі свого подружнього життя. Також можете подарувати якісь додаткові вироби для затишку, наприклад, келихи «Жити дивовижне життя».

  2. Спільна подорож. Подаруйте можливість романтичного відпочинку або вікенду, де вони зможуть насолодитися якісним часом разом.

  3. Подарунковий сертифікат на ресторан чи кафе. Вони зможуть насолодитися смачним обідом чи вечерею в улюбленому закладі.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 5 - ORNER

Фотоальбом «‎Щасливі моменти разом»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Келих «Жити дивовижне життя» 400 мл
399 359 грн
 Богемське скло: Фото - ORNER

Богемське скло

 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

Дізнатися більше

Які є оригінальні подарунки на паперове весілля 

На паперове весілля можна також подарувати різні оригінальні подарунки, які виражають теплі почуття та увагу до подружньої пари. Ось декілька оригінальних ідей:

  1. Скретч карта. Купіть географічну карту світу, на якій вони зможуть відзначати місця, де побували разом.

  2. Подаруйте набір для створення альбому про історію кохання, в якому будуть зібрані фотографії та артефакти з сімейних подорожей. Наприклад, ґаджет для друкування фото з телефону, фотоальбом із чорними сторінками «Ніжні спогади, теплі миті» та біла гелева ручка, щоб все красиво підписувати. 

  3. Сертифікат на майстер-клас — оригінальний подарунок для молодої пари.

  4. Календар з передбаченнями «Мій переможний 2024 рік» — ідеальний спосіб подарувати ритуал. Кожного ранку пара прокидатиметься, відриватиме сторінки та радітиме тому, що прикольний календар «сказав» цього разу. Або ж настінний календар-планер на 2024 рік ORNER x MALIUNOK «Рік вогонь і я теж» — 12 прикольних ілюстрацій про те, як проходить наш рік. Про свято закоханих у лютому, про поїздки «на картоплю» у квітні та про морську відпустку у липні.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 6 - ORNER

Круті ідеї подарунків на другу річницю весілля від ORNER 

  1. Альбом для фотографій «Найтепліші моменти життя».  Це вишуканий спосіб зібрати спільні моменти «під одним дахом». Вклеюйте фото, записуйте емоції та спогади, а потім передивляйтеся кожен рік. 

  2. Дитячий фотоальбом «Дракончик» — гарний подарунок для пари, яка саме чекає дитинку. Цей фотоальбом містить безліч сторінок для фото та різні інтерактивні сторінки: генеалогічне дерево, конверт для волоссячка, карту для зображення перших зубчиків та 12 карток — по одній на кожен місяць (для того, аби відстежувати ріст дитини). 

Він розрахований на перший рік із життя дитини, тож це супер подарунок.

  1. Розмовна гра для пари «Розкажи мені все! Love edition» —  чудовий спосіб поглибити стосунки та провести незабутній вечір разом. Гра містить 150 запитань, які допоможуть вам краще пізнати одне одного, поділитися спогадами та виразити свої думки про все: про минуле та майбутнє. про те, що тішить та засмучує. Ну і про інтимне, звісно.

  2. Парні чашки «Ти — моє кохання» — топ доповнення до основного, паперового подарунка.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 7 - ORNER

Що краще не дарувати на 2 річницю весілля 

На 2-у річницю весілля краще уникати товарів, які можуть бути сприйняті як невідповідні або не будуть відображати ваші теплі почуття до пари. Ось деякі речі, які краще не дарувати:

  1. Подарунки, які не враховують інтереси отримувачів. Наприклад, дивні «універсальні» подарунки з магазинів сувенірів. 

  2. Подарунки з негативним підтекстом. Уникайте товари, які можуть бути сприйняті як критика самої концепції шлюбу або містять натяки на проблеми в парі.

  3. Подарунки із натяком на дітей. Якщо пара чекає на малюка, тоді такі подарунки — ОК, якщо ж ні, тоді ні в якому разі, ні словом, ні подарунком не натякайте на поповнення. Як мінімум, це буде сприйнято як втручання, як максимум — може зіпсувати настрій та зачепити душу. 

  4. Подарунки, які нагадують про неприємні події. Не купуйте речі, які можуть нагадувати про конфлікти або неприємні події в минулому.

  5. Банальні подарунки. Уникайте стандартних і нудних подарунків.

  6. Надмірно дорогі подарунки. Якщо подарунок занадто дорогий, це може викликати незручність або навіть паніку.

  7. Подарунки, які не враховують паперову тему. Оскільки це паперове весілля, подарунки, які не відображають паперової тематики, можуть не вписуватися в концепцію свята. При чому, ви можете це якось обіграти. Тож навіть якщо ваш подарунок не паперовий, все одно подаруйте щось з паперу, наприклад, цікаву листівку чи настільну гру, а вже далі вручайте те, що підготували додатково.

  8. Подарунки, які не враховують індивідуальність отримувачів. Пам'ятайте, що кращі подарунки враховують інтереси та смаки пари.

  9. Предмети для шлюбних утіх. Якщо ви настільки близькі, щоб дарувати подібні подарунки, то зробіть це непублічно, інакше може бути незручно. Якщо ж ви не впевнені, що пара зацінить 18+ подарунок, тоді краще не купуйте його.

 2 річниця весілля: що подарувати?: Фото 8 - ORNER

Висновки

Річниця — супер важлива подія. Тож якщо ви саме думаєте, що подарувати на паперове весілля, то врахуйте наші поради. 

Подумайте гарненько про того, кому ви даруєте подарунок, сміливо вибирайте те, що викличе ВАУ ефект, та створюйте спогади.


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?