Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Подарунки до Дня батька

 Подарунки до Дня батька: Фото 1 - ORNER

Ми сміємося з їхніх листівок у Viber, терпляче відповідаємо на запитання про «кавалерів» і засмучуємося, коли вони не в гуморі. Це про головних чоловіків нашого життя, наших татусів. Вони – супергерої, які вчили нас найважливішим навичкам. Плавати, кататися на велосипеді та відпрошуватися у мами :) І як же їм за це не подякувати?

День батька святкуватимемо 20 червня, а сьогодні виберемо подарунки з наборів ORNER за спеціальними цінами. Поїхали!


 Подарунки до Дня батька: Фото 2 - ORNER


Тато багато працює


Якщо твій тато завжди бізі, йому точно потрібен набір «Працівник року» з яскравими подушкою та блокнотом. Подушка допоможе розслабитися після важкого дня, а блокнот — запланувати всі важливі зустрічі на наступний.


 Подарунки до Дня батька: Фото 3 - ORNER


Тато завжди дає гарні поради

Здається, вони потоваришують з Діно. Адже він радить не відкладати на завтра те, що можна з'їсти сьогодні! З ним у наборі до тата приїде чашка з Кавозавром, щоб давати слушні поради за кавою було ще приємніше.


 Подарунки до Дня батька: Фото 4 - ORNER
Тато бере від життя все

Твій тато любить насолоджуватися життям і вміє це робити. Так само як наш Кіт у короні, він завжди просить подвійну порцію смачненького. Для королівських сніданків, обідів і вечерь, замовляй батьку набір з тарілкою, чашкою та зображенням пухнастого монарха.


 Подарунки до Дня батька: Фото 5 - ORNER
Тато — єдина людина у твоєму оточенні, яка шарить фізику

Вітаємо, твій тато геній! Не забудь нагадати йому про це і подарувати набір посуду із Котом Ейнштейном. Він — кращий компаньйон технарів за сніданком і обідом. (І нарешті в тата на кафедрі або в коворкінгу з’явиться свій гарний посуд!)


 Подарунки до Дня батька: Фото 6 - ORNER
Тато вміє випроваджувати поганих хлопців одним тільки поглядом

Знайомо? Тоді він точно впізнає себе у наборі з Котом Хрю. Цей суворий малий так само не пропускає сумнівних персонажів, несмачну їжу та маленькі порції. Тато зрадіє однодумцю!


 Подарунки до Дня батька: Фото 7 - ORNER
Тато дуже любить маму і її кулінарні шедеври 

Точно невідомо, від чого його серце б’ється частіше: від маминої усмішки чи від маминих котлет. Але точно зрозуміло, що подарувати татові на День батька потрібно набір з Мопсом. Він теж щодня цікавиться: «А где тяфтельки?».



Якщо ти вже придивився до подарунка, шукай його тут. Але не забудь додати до нього теплі обійми та щире «дякую, тату» за всю любов і турботу ❤

Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?