Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Першовересневий двіж: ORNER долучається до акції savED зі зведення тимчасової школи в місті Апостолове на Дніпропетровщині

1 вересня завжди було особливим днем для всіх школярів. Це початок нового навчального року, в якому завжди є місце новим зошитам, щоденникам, друзям. 

Це час подивитися, як змінилися інші, розповісти, як за літо змінився ти.

Але для багатьох дітей в Україні цей день останніми роками став особливим викликом, адже не всі мають можливість повернутися за парти у своїх школах. 

Така реальність застала й місто Апостолове, в якому ворог однією масованою атакою знищив усі три школи ще 22 липня 2022 року. 

Дещо вже відновили, дечим допомогли, але наразі належні умови для повноцінного навчання діточок ще відсутні.


Саме тому ORNER долучається до акції від savED «Першовересневий двіж», яка має на меті зібрати кошти на облаштування тимчасової школи в Апостоловому на Дніпропетровщині. 

 Першовересневий двіж: ORNER долучається до акції savED зі зведення тимчасової школи в місті Апостолове на Дніпропетровщині: Фото 1 - ORNER

Що до чого?

savED — міжнародний благодійний фонд, який відновлює доступ до освіти в громадах, що постраждали від війни, розв’язаної росією проти України.

«Першовересневий двіж» — акція, яка має на меті дооблаштувати тимчасову школу в місцевому будинку культури.


Що можемо зробити ми?

З 29 серпня по 2 вересня ми віддаємо 10% від продажу всіх товарів з категорії «Канцелярія» на підтримку цієї акції. Тож в цей час будь-яка ваша покупка з категорії «Канцелярія» сприятиме створенню комфортних умов для навчання дітям з Апостолово.

До «Першовересневого двіжу» вже долучилися відомі українські бренди і ми раді бути частиною цієї великої справи.


Цікаво, що такий напрямок нашої діяльності має більш глибокі коріння. 

Наші з British Camp благодійні планери «STRESSLESS PLANNER» також допомагають дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, адже 100% доходу від продажів спрямовується у проєкт підтримки «British Camp Supports», що опікується допомогою дітям, які постраждали від війни в Україні. 


Долучайтеся до акції «Першовересневий двіж» й ви — купуйте вироби з категоріїї «Канцелярія» від ORNER в період з 29 серпня до 2 вересня та зробіть свій внесок в забезпеченні умов для навчання тих, хто творитиме наше світле майбутнє!

Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?