Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Містер рятівний подарунок Осінь/Зима 2020 — новий настільний календар від ORNER

Попереду сезон свят, подарунків і одвічного питання «Що подарувати колезі/сестрі/дівчині?». У ORNER вирішили допомогти всім чоловікам і випустили настільний відривний календар. Цей подарунок потішить дівчат будь-якого віку. У чому секрет? Розповідаємо нижче.


 Містер рятівний подарунок Осінь/Зима 2020 — новий настільний календар від ORNER: Фото 1 - ORNER



«Щасливий 2021 рік» — це 365 ілюстрацій, які викликатимуть усмішку щодня. До них ми додали мотивуючі фрази, передбачення та жарти. 


Календар прикрасить робочий стіл чи поличку вдома, і не дасть забути, які сьогодні дата і день тижня. Ми створили його, щоб кожен ранок починався з позитиву, а новий день надихав на більше. Чого варта лише назва!



 Містер рятівний подарунок Осінь/Зима 2020 — новий настільний календар від ORNER: Фото 2 - ORNER


Наша новинка рятує від сумних корпоративних подарунків. Project-а Марину чи цілий відділ бухгалтерії потішать подарункові упаковки з золотим тисненням та напис «Щасливий 2021 рік». Він дає надію на ліпші фінансові показники у наступному році та піднімає настрій. І з ним всі знатимуть скільки днів залишилось до зарплати, звіту, відпустки (потрібне підкреслити).


 Містер рятівний подарунок Осінь/Зима 2020 — новий настільний календар від ORNER: Фото 3 - ORNER


З подарунком колезі ти впорався. Некст левел — найрідніші дівчата. Мама чи сестра теж зацінять календар. Мама — бо знайде там душевні фрази на кожен день і пам’ятатиме сьогодні четвер чи вівторок. Сестра — бо календар виглядає круто і в сторіз, і в стрічці, і на робочому столі. Естетика на 365 днів до її послуг!


 Містер рятівний подарунок Осінь/Зима 2020 — новий настільний календар від ORNER: Фото 4 - ORNER


Рівень PRO — потішити кохану. Згадай все, про що вона захоплено розповідала або просто запитай про омріяну річ. Що б це не виявилось, треба додати трохи милих дрібниць до головного подарунку. 


І тут настільний календар від ORNER теж врятує. Кожен день на неї чекатиме міні-сюрприз. Нова яскрава ілюстрація, нове передбачення чи жарт, новий день щасливого року.


 Містер рятівний подарунок Осінь/Зима 2020 — новий настільний календар від ORNER: Фото 5 - ORNER


Даруй речі, що піднімають настрій. Без нагоди або в подарунок на Новий рік, день народження, річницю. І хай на нас всіх чекає щасливий 2021 рік.


Замовляй набір календарів зі знижкою до -25%: https://orner.com.ua/ua/category/kalendari 

Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?