Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї

Вручити гроші на свято — ТОП вибір. Це практично, зручно і доречно. Але чи реально оформити цей презент по-особливому? У цій статті будуть круті підказки того, як подарувати гроші.

Ми поділимося з вами різними ідеями, які перетворять кошти на подарунок, що запам'ятається. Читайте далі та готуйтеся дивувати.

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 1 - ORNER

Як зазвичай дарують гроші

Зазвичай, коли люди дарують гроші, вони роблять це досить простими і традиційними способами. Ось кілька найбільш поширених методів того, як оформити гроші на подарунок:

  1. Конверт. Найпопулярніший та найпростіший варіант — помістити їх у конверт(звичайний білий або декоративний). 

  2. Гроші на подарунковій картці. Іншим способом є вкладення грошей у спеціальну подарункову картку, яка дозволяє людині придбати в конкретному магазині все, що завгодно в межах суми, що написана на картці.

  3. Електронний переказ. В епоху цифрових технологій, все більше людей віддає перевагу електронним переказам через банківські додатки або платіжні системи. Це швидко, зручно і не вимагає фантазії. Але чи викличе це емоції, які б ви хотіли отримати?

  4. Готівка. Просто вручення готівки без конверта також є варіантом, хоча це може сприйматися як більш офіційний спосіб.

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 2 - ORNER

Подарувати гроші креативно та оригінально

Не знаєте, як креативно подарувати гроші? Тримайте варіанти:

  1. Скарбничка-сюрприз. Купіть красиву коробку, заповніть її різними дрібничками, наприклад, блокнотиком «Мої котячі справи», різними смаколиками та покладіть гроші на саме дно коробки, має бути класно. 

  2. Грошовий букет. Створіть букет, де кожна «квітка» — згорнута купюра. Це не тільки оригінально, але й виглядає естетично. Такий букет може стати чудовою альтернативою звичайним квітам.

  3. Зробіть гроші лише частиною подарунка. Наприклад, купіть гаманець і покладіть їх всередину.

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 3 - ORNER

Блокнот «Мої котячі справи» зелений
250 200 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Сторінки у клітинку: Фото - ORNER

Сторінки у клітинку

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Формат А5: Фото - ORNER

Формат А5

Дізнатися більше
Блокнот «Мої котячі справи» синій
250 200 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Сторінки у клітинку: Фото - ORNER

Сторінки у клітинку

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Формат А5: Фото - ORNER

Формат А5

Дізнатися більше

Красиво оформляємо гроші на подарунок

Мізкуєте, як красиво подарувати гроші? Ловіть варіанти:

  1. Грошове оригамі. Складайте купюри використовуючи техніку оригамі. Наприклад, у вигляді сердечок, зірочок або навіть складніших форм, таких як голуби чи метелики. 

  2. Грошова гірлянда. Створіть гірлянду або стрічку з грошима. Прикріпіть складені купюри до нитки або стрічки, рівномірно розташувавши їх. Спочатку таку гірлянду можна використовувати навіть як декоративний елемент під час святкування.

  3. Пап'є-маше із грошима та солодощами всередині. Звісно, процес творення такого подарунка потребує багато зусиль, але результат має перевищити всі очікування. 

  4. Зробіть гроші логічним продовженням основного подарунка. Даруєте гроші фотографу? Купуйте фотоальбом «Скарбничка щасливих спогадів», а всередину приклейте гроші та встроміть листівку із написом «На спогади і картриджі 😉». 

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 4 - ORNER

Чи можна прикольно подарувати гроші

  1. Повітряна кулька. Покладіть згорнуті купюри всередину повітряних кульок, перш ніж надувати їх. Одержувач повинен буде лопнути кульки, щоб отримати свій подарунок. 

  2. Квест. Зробіть якийсь цікавий квест, де фінальним подарунком будуть гроші, а на шляху траплятимуться різні маленькі презентики: астрологічний блокнот, гра «Доміно».

  3. Скринька з головоломкою. Любителям головоломок напевне сподобається, якщо ви подаруєте круту та складну скриньку з головоломкою. А гроші покладіть всередину, тоді буде подвійний сюрприз.

  4. Сюрпрайз-сюрпрайз. Замініть частину або всі шоколадні цукерки в коробці грошима. Це буде приємним сюрпризом, коли одержувач відкриє його! Але попередьте якось отримувача про те, що це не весь подарунок, а то ще передарує(🥲), буде неприємно. Або ж запропонуйте відкрити та спробувати.

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 5 - ORNER

Як цікаво подарувати гроші на День народження

Не знаєте, як оригінально подарувати гроші на День народження? Тримайте різні ідеї:

  1. Презент книгоману. Купіть круту книгу та покладіть у неї гроші. Це чудовий сюрприз для книголюба. Тільки можна якось натякнути на подарунок, додавши листівку.

  2. Грошові конфетті. Замість звичайного конфетті використайте маленькі скручені купюри. Вони можуть бути спаковані у велику кульку, яку іменинник лусне, або ж у спеціальну коробку, у якому будуть лежати різні міні подарунки та гроші.

  3. «Грошова» книга зі спогадами. Створіть альбом або книгу зі спогадами, де сторінки будуть прикрашені купюрами та фотографіями, що символізують різні моменти життя іменинника.

  4. Набір для коханої людини. Візьміть готівку, купіть чашку «Ти — моя радість», чекову книжку «Романтика» чи «Пристрасть», та спакуйте це все в яскравий кошик.

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 6 - ORNER

Як оригінально подарувати гроші на весілля

Гроші — чи не основний презент на таке свято, тож ми розуміємо ваше бажання оформити їх якось цікаво. Ось наші поради того, як оригінально подарувати гроші на весілля:

  1. Весільний альбом. Купіть фотоальбом «Щасливі моменти разом» та додайте туди різні фотографії молодят, а кожну сторінку прикрасьте купюрами та побажаннями. Це не тільки грошовий подарунок, але й згадка про їхнє спільне життя.

  2. Подарунковий сертифікат на медовий місяць. Якщо ви знаєте, куди молодята планують поїхати у медовий місяць, створіть тематичну листівку з купюрами. Якщо ви знаєте, що вони їдуть в Європу, подаруйте гроші в євро та якийсь подарунок, наприклад, гру для пар «Розкажи мені все! Love edition», аби молодята стали ще ближчими. 

  3. «Коробка мрій». Подаруйте молодятам спеціально оформлену коробку, всередині якої будуть купюри та картки з написаними мріями або побажаннями для їх спільного майбутнього. Також можна додати різні презенти: смаколики, чекові книжки для пар та з парні чашки «З тобою — дивовижно».

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 7 - ORNER

Головне не перестаратися, або у якому вигляді краще не дарувати гроші

Думаєте «як оригінально подарувати гроші»? Ви маєте знати і як НЕ треба їх дарувати:

  1. Уникайте занадто складних головоломок. Хоча ідея зробити подарунок у вигляді головоломки може здатися веселою, важливо не перестаратися. Складність у відкриванні подарунка може викликати роздратування замість радості.

  2. Не даруйте занадто великі суми на публіці. Дарування великої суми грошей може поставити одержувача у незручне становище, особливо якщо це відбувається на публіці. Тож якщо ви хочете таке вручити, виберіть вдалий момент.

  3. Уникайте недоречних жартів. Подарунки, які містять гроші, повинні бути подані з повагою та гідністю. 

  4. Не використовуйте пошкоджені купюри. Пошкоджені, брудні або старі купюри створять враження того, що ви неуважні та нешанобливо ставитеся до отримувача.

  5. Не перетворюйте грошовий подарунок на обов'язок робити будь-що. Важливо, щоб подарунок у вигляді грошей не виглядав як спроба вплинути на рішення або дії отримувача. Якщо ви вже даруєте гроші, даруйте їх без очікувань або умов.

  6. Не робіть подарунок занадто особистим. Хоча індивідуалізація подарунка є ключовим фактором, важливо уникати занадто особистих або інтимних жестів, особливо у професійних або формальних відносинах. Подарунок повинен відповідати ступеню близькості та відносинам між вами та одержувачем.

  7. Уникайте непрозорості щодо суми. Наприклад, не даруйте подарункових карт без конкретно вказаної суми.

 Як оформити гроші на подарунок: цікаві та креативні ідеї: Фото 8 - ORNER

Висновки

Подарунок у вигляді грошей не обов'язково має бути просто у конверті. 

Додайте трохи креативності та уваги до деталей і ви точно зможете перетворити цей практичний жест на щось особливе та таке, що запам'ятається. 

Головне — це показати вашу увагу та турботу через подарунок та спосіб його вручення.

Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?