Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Де і як святкувати День святого Валентина і не сумувати без пари

 Де і як святкувати День святого Валентина і не сумувати без пари: Фото - ORNER

14 лютого розділяє людство на 2 частини: закоханих та тих, хто сам собі валентин. А ще на тих, кого нервує хайп на рожевих сердечках. ORNER підготував ідеї та івенти для всіх: валентинофілів та валентинофобів — бо любить тебе!

 Де і як святкувати День святого Валентина і не сумувати без пари: Фото 1 - ORNER Для закоханих

Home party. Ті, хто люблять не лише свою другу половинку, а і свою хатинку, можуть провести день у спідньому або без нього. Правило одне — жодних смартфонів:

 - готуйте разом улюблену страву та вимащуйтесь борошном;

 - приймайте разом душ або грайтеся піною у ванні;

 - малюйте фарбами для боді-арту на тілі вашої другої половинки сердечка, одяг, абстракції;

 - створіть власний романтичний квест зі скарбами, здійсненням бажань та ключами: ласкаві слова, особисті жарти вашої пари, місце першої зустрічі;

 - влаштуйте тематичну вечірку «Закохані тюлені»: умостіться на ліжку під ковдрою, обкладіться подушками та смаколиками, нестримно та пристрасно насолоджуйтесь улюбленими фільмами. Не забудьте закинути ніжку на свою половинку.

Движ-париж. Тут все залежить від фантазії та наскільки ви крейзі. 

Якщо ви — романтики, проведіть день у SPA, на майстер-класі з гончарного мистецтва, пісочної анімації, виготовлення шоколадних цукерок або танцюйте разом танго.

Відправляйтесь на пошуки пригод в інше місто. Подорожуйте у романтичний Париж, Прагу або Венецію. Це буде «Вау!», навіть якщо ви просто розділите сендвіч на головній площі, споглядаючи захід сонця. 

Якщо ви — екстремали, сміливо спробуйте політ в аеротрубі, скелелазіння, сноубординг, стрільбу з вогнепальної зброї, екстремальне водіння на автодромі. Відчуєте такий самий адреналін, як під час освідчення у коханні, не знаючи, чи взаємні ваші почуття.

Кохання у великому місті. Закохані кияни та гості столиці можуть прийти на все готове.

Романтикам, засліпленим коханням, буде затишно у музеї «Третя після опівночі». На вас чекає 90 хвилин романтичної вечері наосліп, «перегляд» картин та можливість написати листа своїй другій половинці у цілковитій темряві. Кажуть, з пов’язкою на очах відчуття загострюються, а романтичний зв’язок посилюється. Хочете перевірити? Вулиця Гончара, 45В.

Якщо ви любите гумор і у вас є почуття, відвідайте «Дуже романтичний Stand Up» у київському “October Hall” або «Найромантичніший Стендап» у “Fedoriv Hub”. 

Нехай ваш поцілунок стане легендарним. Зареєструйтеся, приходьте 15.02 о 18:00 на ковзанку Національного Експоцентру України біля метро Виставковий центр та візьміть участь у створенні нового рекорду України — наймасовіший поцілунок. Потім можна хоч усі вихідні провести у тематичному парку: беріть участь в іграх, танцюйте, катайтесь на ковзанах, відвідайте ярмарку, спробуйте страви з усього світу на величезному фудкорті та візьміть участь у тематичній розважальній програмі. Нудно не буде.

Разом із другою половинкою та друзями візьміть участь у квесті «Мова кохання». На вас чекає п’ять завдань різної складності з переміщенням по місту. Команда, котра найшвидше пройде гру, отримає скарб. Вартість участі команди — 300 грн.

Відтягніться на музичному концерті. Танцюйте повільні танці під ліричні пісні українських гуртів «Друга ріка», «Скрябін» та LETAY на вечірці #ПроЛюбов у столичному клубі “Stereo Plaza”.  Двіжуйте та смійтеся у клубі “ATLAS” на концерті “Kyivstoner. Сольний концерт для всіх за****них” (ред. — «закоханих», напевно). Або стрибайте на концерті альтернативного гурту «Крихітка» у клубі “Bel Etage” неподалік від метро Палац Спорту.

У сукні та смокінгу відвідайте благочинний бал “All you need is love” у колонній залі КМДА (2 поверх). На вас чекає зона майстер-класів «Вальс», speed dating, ростові ляльки та живі скульптури, фотозона з дитячими роботами на тему кохання, зона кейтерінгу та відпочинку.

Навчайтеся мистецтву кохання на вечірці “Spicy Valentine” у коворкінгу “Creative Women Space”. Ви дізнаєтеся: як написати сценарій побачення із сексом, як у кіно, як безпечно грати з БДСМ девайсами та як робити чуттєвий масаж. Такий Sex Education додасть пристрасті вашій інтимній вечірці.

 Де і як святкувати День святого Валентина і не сумувати без пари: Фото 2 - ORNER Для самовалентинів

Якщо в тебе немає другої половинки, значить ти цілий і зберіг любов у собі. Не сумуй під мелодрами та пост-рок, на тебе чекає безліч івентів у Києві.

Self-love на Куражі. Проведи всі вихідні 15-16.02 на фестивалі кохання Кураж Basic, де ніхто не засуджуватиме, що ти один. Люби себе за те, що ти є: танцюй під DJ сети, дивись кіно та відвідуй лекції про кохання з друзями, красуйся перед дзеркалом та кривляйся для селфі, пригости себе смачненьким, зроби тату, онови аватарку, купуй класні речі та потопай у безлімітних обіймах. Радій, що ти розумієш свої натяки, як ніхто інший.

Tinder вечірка. Якщо 14.02 залізти на барну стійку київського клубу «Гидкий Койот», тебе звідти зніматиме прекрасний принц (або принцеса). Тематична вечірка для знайомств без незграбних ситуацій та бійок у барі. 

На вході кожному запропонують браслети одного з трьох кольорів:

зелений — відкритий до знайомств

жовтий — у стосунках

червоний — не знайомлюсь

Обирай колір та підходь знайомитися першим. Раптом що, свайпай вліво. 

Марафон швидких побачень. Зустрінь свою творчу та інтелігентну другу половинку під час speed dating. У кожного буде 10 хвилин, щоб познайомитися, розповісти про себе та справити перше враження. Співрозмовники постійно змінюють один одного, поки всі гості закладу не перезнайомляться. Вкінці кожен пише ім’я співрозмовника, який сподобався найбільше, та кладе папірець у спільний капелюх. Організатори оголошують ім’я тих, у кого склалася пара. Такі speed dating вечори проводять регулярно не лише у Києві. Можливо, це твій шанс знайти споріднену душу.

Вечірка «Люблю як друга». Збирайтесь із друзями за пляшкою вина та розповідайте історії найдивніших побачень у вашому житті. Буде весело, і ви ще раз переконаєтеся, що краще бути одному, ніж аби з ким.

 Де і як святкувати День святого Валентина і не сумувати без пари: Фото 3 - ORNER Для валентинофобів

Якщо вам набридли м’які іграшки, троянди та їжа у формі серця, можна чудово провести час і без «ванілі».

Квест-кімната. Сховайтеся від “love is in the air” в іншій реальності квест кімнати. Навряд чи там будуть цілуватися парочки у кожному кутку. Тепер головне  не зробити помилку, не виходити з кімнати.

Secret Party.  У Києві 14.02 влаштовують таємну вечірку «Можна без пари». Це означає, що можна прийти з парою, можна і без. Можна прийти й закохатися, а можна розмалювати тачку колишнього. У програмі НЕромантичне кіно, DJ, танці у басейні з кульками, тачки на автодромі та багато іншого. Головне — вхід, напої та розваги — безкоштовні. Вхід лише за запрошенням, а вечірка відбудеться у секретному місці. Де саме — повідомлять у день вечірки. Запрошень всього 50 і їх рендомно розіграють серед тих, хто зареєструвався.

Anti Valentine's day. Киян, які ладні збиратися на мітинг проти Дня святого Валентина, «Паб Товстий Лев» запрошує на вечірку “Anti Valentine's day” та обіцяє «музику, танці без жодної ванілі». Схожа вечірка «Для тих, хто проти» відбудеться у “Crazy Jack pub”.

Love is… зібратися з однодумцями.


У День святого Валентина обійміть свою другу половинку, обійміть себе або розмальовану тачку колишнього. Будьте щасливими з ORNER!







Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?