Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору

Що можна подарувати дівчинці на 9 років, свято Миколая або Новий рік – питання дуже цікаве. Іменинниця може бути вашою донькою, сестрою, онукою, або похресницею, неважливо. Важливо вибрати те, що їй сподобається.

Нестримне бажання батьків дати дитині все найкраще – досить природний стан, який складно контролювати. Та й навіщо це робити, якщо дочці виконується 9 років і свято з нагоди Дня народження вже зовсім скоро? 

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 1 - ORNER

Як вибирати подарунок дівчинці на 9 років

У цей період дитина розвивається швидкими темпами, їй потрібна увага батьків та інших родичів, а також своїх однолітків. Зазвичай в цьому віці вона вже переходить у 4 клас, а це означає, що дівчина щиро вірить у пригоди, дива, магію і таке інше, вона на порозі нового, але ще незвіданого.

Звичайно, у важливий день свого народження кожен чекає на яскравий і приємний сюрприз, тому подарунок на 9 років дівчинці має сподобатись! Нехай він містить якийсь магічний елемент чи зображення її улюбленого мультгероя. Не забувайте, хоча дівчата схожі, кожна – індивідуальність, хтось захоплюється феями та єдинорогами, а інші – в захваті від автомобілів. Якщо ви не надто близькі, обов'язково поцікавтеся її захопленнями!

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 2 - ORNER

Що можна подарувати дівчинці на 9 років

Все ж таки більшість дівчаток полюбляють в цьому віці щось казкове, пов'язане з чаклунством, вони з інтересом дивляться певний мультфільм і починають копіювати дорослих. Пропонуємо вибрати дещо з переліку найбажаніших подарунків, які дівчика точно оцінить!

Прекрасним вибором на День народження будуть:

  • подушка в ніжних кольорах, наприклад “Леді Йорк”;

  • магічний планер,  куди можна записувати свої творчі ідеї та плани;

  • набір посуду з яскравим малюнком, наприклад “Кролик” в жовто-блакитній кольоровій гамі;

  • іграшку або пазли, щоб розвивати дитину як творчу особистість;

  • набір для творчості – плетіння з бісеру або малювання картини за номерами.

Багато дівчат займаються творчістю, вони збираються групами, влітку на покривалі на вулиці та починають плести, малювати, виготовляти щось. Для них це процес створення і втілення у виробі власної ідеї та фантазії. Це дуже корисне заняття, бо розвиває розумові здібності, формує творчих особистостей. До того ж готовий виріб можна використовувати як декор чи прикраса.

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 3 - ORNER

Що подарувати на День народження дівчинці 9 років

Буває складно вибрати подарунки для дітей, які ще не зовсім підлітки, але вже й не маленькі. Нижче ми зібрали декілька найкращих ідей того, що можна подарувати дев’ятирічній дівчинці:

  1. Тарілка із зображенням панди неабияк сприятиме прояву апетиту дівчинки, нанесене зображення безпечним способом, а сама тарілка виготовлена у Франції. Запакований посуд в яскравий подарунковий кейс!

  2. Керамічна чашка з пандою обов'язково сподобається і налаштує на приємне чаювання з друзями, якщо подарувати її в тандемі з тарілкою, донька отримує розкішний набір і в неї точно підніметься настрій!

  3. Творчий фотоальбом для спогадів допоможе зберігати пам'ятні фото та проявити фантазію, – розфарбувати та підписати все на свій розсуд.

  4. Картина за номерами, наприклад, з котами у космосі, такого точно не знайдеш в картинній галереї чи у звичайному магазині, але дитина зможе створити власну унікальну колекцію!

Незалежно від того, чи хоче ваша тинейджерка прикрашати свою спальню чи конструювати, у нас ви знайдете все, що вам потрібно, ще й в унікальному дизайні!  

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 4 - ORNER

Фотоальбом «Історії щасливого життя» графітовий
899 809 грн
 Кутики в комплекті: Фото - ORNER

Кутики в комплекті

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

Дізнатися більше
Тарілка «Панда ням-ням»
399 359 грн
 Виготовлено у Франції: Фото - ORNER

Виготовлено у Франції

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше

Ідеї подарунків для дівчинки 9 років на Миколая

Перше, що спадає на думку подарувати в зимове свято, – це солодощі! Виберіть набір смаколиків, що подобаються дитині. Але крім цього батькам варто приділити дитині увагу. Можна порадувати дівчину дрібничкою на кшталт popit чи плюшевого ведмедика, але є декілька подарунків на Миколая дівчинці 9 років, на які ми пропонуємо звернути увагу:

  1. Варто зацікавити доньку грою, наприклад, складання пазлів “United world” на 500 деталей допоможе саморозвитку і сподобається обов'язково, якщо вибрати нетривіальну тематику. До того ж складати дрібні частинки докупи можна разом з друзями. 

  2. Цікавий і не дуже дорогий подарунок – фотоальбом “Найтепліші моменти життя”. У ньому маленька принцеса буде зберігати пам'ятки, які для неї важливі. Моменти у вигляді сімейних фотокарток або селфі з подругами обов'язково заповнять цей милий альбом.

  3. Якщо людина змалечку любить готувати їжу, це чудовий привід подарувати яскраву канцелярію для її домашніх страв. Кулінарна книга з текстильною закладкою і резинкою на люверсах обов'язково сподобається дівчині. Дизайнерське рішення від ORNER задовольнить потреби вибагливої кулінарки, незважаючи на те, що в інтернеті є можливість завести свій кулінарний блог, зручний блокнот можна  взяти з собою на прогулянку і поділитися рецептами власної кухні з друзями.

Щодо гаджетів – електроніка ніколи не замінить ті речі, які приносять користь для моторики пальців, розвинення творчих здібностей. До того, ж всі товари з магазину сувенірної продукції створені для особистих навичок, вони практичні та корисні у повсякденному житті.

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 5 - ORNER

Що можна подарувати на Новий рік 9-річній дівчинці

Дитина перед Новим роком чекає сюрпризу під ялинкою, вона, звісно, загадала подарунок… про який ви знаєте. Що подарувати дівчинці 9 років на Новий рік, якщо ви не батьки дівчини? Яким, на вашу думку, повинен бути подарунок? Звичайно – чарівним, і тоді він запам'ятається надовго. Найкращі поради щодо сюрпризу на зимове свято:

  • зодіакальний блокнот  посприяє розвиненню творчої особистості;

  • перекидний календар надихатиме, допоможе посміхатися кожен день, попри те, що протягом року трапляються різні прикрощі; 

  • дизайнерська річ створена у стилі мемів та жартів, це незамінний подарунок у побуті;

  • магічний щоденний планер (і на додачу стікери-наклейки), щоб дитина заздалегідь вчилася планувати свої справи та встигала більше;

  • яскравий пазл “Майбутнє України” чи творчій набір іншої тематики сподобається всім обдарованим особам, вік дозволяє складати “картину” з 500 частин і навіть більше.

Діти люблять святкувати весело, тому варто запастись різними бенгальськими вогниками та купити карнавальне вбрання. Ну і не забувайте, що подарунки з'являються під ялинкою, і можливо, дорослі теж  отримають сюрприз…

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 6 - ORNER

Який подарунок вибрати 9-річній дівчинці на 8 березня

Весняне свято настає, коли природа розквітає зеленню та фарбами, а квіти вже починають радувати на вулицях своїм виглядом і ароматом. Щоб дитина світилася посмішкою, як квітка, варто приділити їй увагу. Що можна подарувати 9-річній дівчинці 8 березня? Подаруйте їй дитячий косметичний набір та яскравий букет, щоб вона відчула до себе увагу. На додачу вручіть гарний блокнот чи щоденник із зображенням весняних квітів для теплого настрою.

Рекомендуємо також звернути увагу на такі подарунки для дівчат 9 років, як подушки, посуд із принтами милих звіряток чи українською символікою: “Киця в короні”, “Хомяк” та інші. 

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 7 - ORNER

Варіанти подарунків для доньки 9 років від батьків

Батьки знають про свою дитину все, тому їм набагато легше підібрати презент своїй крихітці. Що подарувати дочці на 9 років? Якщо дівчина полюбляє читати та дізнаватися щось нове, підійде книга з цікавим сюжетом, наприклад, чарівні пригоди чи веселі захоплюючі розповіді. Так чи інакше, книгу не варто залишати в минулому. Але, крім неї, можна вручити:

  • кулінарний набір з фартухом, книгою для нотаток і кулінарних шедеврів;

  • настільну гру, в яку вона буде гратися у сімейному колі;

  • індивідуальний подарунок з фото, або фотоальбом з сімейними світлинами;

  • творча особистість оцінить пазли чи картину “Карате Коти”, яку можна створювати самостійно, розфарбовуючи ділянки під цифрами.

Пам'ятайте, що увага батьків – це не тільки про матеріальне! Це дійсно увага, хоча б по декілька годин на тиждень. Не завжди подружки звуть її на вулицю, та ваша донька варта турботи та підтримки у будь-яку хвилину!

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 8 - ORNER

Картина за номерами «‎Карате Коти»‎
375 299 грн
 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Кріплення до стіни для готової картини: Фото - ORNER

Кріплення до стіни для готової картини

 Пензлик та фарби в комплекті: Фото - ORNER

Пензлик та фарби в комплекті

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Картина за номерами «‎Мальтіпу у квітах»‎
375 299 грн
 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Кріплення до стіни для готової картини: Фото - ORNER

Кріплення до стіни для готової картини

 Пензлик та фарби в комплекті: Фото - ORNER

Пензлик та фарби в комплекті

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Фотоальбом А4 Hello
550 220 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше

Ідеї бюджетних подарунків для 9-річних дівчат 

Подарувати дівчинці емоції так легко! Іноді достатньо дрібного подарунку у вигляді брелку чи стікерів – і дитина буде задоволена. У продажі багато цікавинок, наприклад, у вигляді прикрас для зачісок чи невеликих творчих наборів. Отримавши шоппер із лозунгом про Україну чи символом власної домівки, вона запам'ятає подарунок і те, що справді цінно. Покладіть щось в сумочку –дівчата полюбляють сюрпризи, особливо, якщо вони допомагають їм виглядати більш дорослими та привабливими. 

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 9 - ORNER

Наш ТОП - 5 ідей оригінальних подарунків для 9-річної дівчинки

Коли дівчаткам виповнюється дев’ять, вони хочуть бути сяючими, гарно виглядати, створювати довкола красу. Щоб сприяти саморозвитку, ви можете допомогти їй знайти цікаві прикраси для кімнати, дозволити їй виразити особистий стиль в одязі та аксесуарах або підтримати інтереси: дизайн одягу, відеоігри або мистецтво.  

До того ж, незважаючи на всі їхні протести, що вони вже дорослі, 9-річні діти все ще люблять бавитися з іграшками та іграми. Це залишає широкий вибір того, що можна подарувати дівчинці на День народження на 9 років.

Незалежно від того, чи збираєтеся ви робити покупки на День народження, свята чи будь-який інший день, цей вибірковий перелік речей стане в нагоді:

  1. Картина за номерами, наприклад, “Кіт у відпустці” – дитина проведе час із задоволенням, а веселий малюнок стане прикрасою для кімнати.

  2. Набір – подушка та тарілка, припустимо, під назвою “Леді Йорк”.

  3. Кулінарна книга, в середині якої буде сюрприз – прикольні стікери у подарунок.

  4. Яскравий пазл.

  5. Блокнот зі знаком зодіаку.

  6. Календар з передбаченнями.

До 9 років діти починають формувати справжні соціальні стосунки та заводити дружбу. Учениці, які переходять до четвертого класу, здатні зосереджуватися на більш тривалий період часу, що означає інтерес до більш складних ігор. 

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 10 - ORNER

Що краще не дарувати дівчинці 9 років

Останнім часом тенденція дарувати гроші в конверті є розповсюдженою, але психологи впевнені, що не варто це робити кожний раз, а тільки тоді, коли дитина збирає на мрію. Не рекомендують дарувати і дорогу техніку, наприклад, ноутбук. Канцтовари, такі як зошити, ручки для школи та інші приладдя не підійдуть для подарунка, навіть якщо в дівчинки є бажання навчатися. Іграшки, які не відповідають віку, будуть зовсім не доречними.

 Що подарувати дівчинці на 9 років: оригінальні ідеї та рекомендації щодо вибору: Фото 11 - ORNER

Висновки

Отож, подарувати дівчинці молодшого шкільного віку можна будь-що – прикрасу, набір для творчості та натхнення, спортивних занять чи її власної кімнати. У цьому віці вони люблять увагу та приємні дрібнички, різні цікаві подарунки для дівчат 9 років. Приділіть значну увагу розвитку розумових здібностей, уваги та фантазії. Це допоможе в майбутньому розкриватися в обраній професії з різних сторін та знаходити легкі відповіді на вкрай складні життєві питання. Але не забувайте про солодощі та квіти, бо дівчинка – це майбутня дама, їй приємно відчувати себе дорослою, але при цьому залишатися дитиною для своїх батьків.


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?