Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору


Досягнення 30-річного віку є значним етапом в житті кожної людини. Це час, коли людина перебуває на піку своєї молодості та вже має чимало досягнень і планів на майбутнє. 

Тому вибір подарунка для такої особливої події має бути унікальним і відображати індивідуальність та інтереси людини. У цій статті ми відповімо на запитання «Що подарувати чоловіку на 30 років», починаючи від бюджетних варіантів до незвичайних та ексклюзивних. А також розкажемо, як вибрати подарунок та що дарувати точно не варто.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 1 - ORNER


Як вгадати з подарунком для чоловіка на 30 років

Вибір ідеального подарунка може бути складною задачею. Однак, при правильному підході ви можете вразити людину та подарувати йому незабутні враження. Ось декілька порад, які допоможуть вам розібратися із запитанням «Що подарувати чоловікові на 30 років»:

  1. Досліджуйте його інтереси. Приділіть увагу тим речам, які він любить робити у свій вільний час. Це можуть бути хобі, спорт, подорожі або навіть книги та фільми, які він цінує. 

  2. Подаруйте особистісний подарунок. Зробіть подарунок особливим, додавши до нього персональну нотку. Це може бути як створення подарунка власноруч, так і просто дууже вдало підібраний подарунок (той, про який він говорив 1000 і 1 раз).

  3. Врахуйте, що може знадобитися чоловікові на цьому етапі його життя. Це може бути нова техніка, інструменти, книги або планер.

  4. Подаруйте враження.Це можуть бути квитки на концерт улюбленого виконавця, подорож до нового місця або навіть новий вид спорту.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 2 - ORNER


Коли звичайні подарунки не варіант: що оригінального подарувати хлопцю на 30 років

Часом, хочеться подарувати щось таке, що гарантовано здивує, викличе блиск в очах та багато сміху. Але що оригінального подарувати хлопцю на 30 років? Без паніки, ось декілька ідей оригінальних подарунків:

  1. Подарунок з персональним значенням. Створіть альбом спогадів «Good times»  з фотографіями з його життя та з вашими спільними моментами. 

  2. Здійснення мрії. Дуже оригінальний подарунок, адже зазвичай подарунки більш тривіальні. Подумайте, можливо він має мрію, яку ви здатні здійснити.

  3. Унікальний досвід. Подаруйте унікальний досвід, який він ніколи не забуде. Це може бути політ на повітряній кулі, курси занять улюбленим видом спорту або навіть майстер-клас з чимось новим та цікавим. Важливий момент: ви повинні бути впевненими у тому, що він це оцінить. Інакше це може викликати негативні емоції.

  4. Сюрприз-подорож. Це може бути відпустка в екзотичному місці, романтичний вікенд (якщо ви пара) або подорож на спортивний захід.

  5. Карти Таро — дуже оригінальний подарунок. Але й дуже крутий. Головне — вибрати правильний дизайн. Наприклад, класичну колоду «Таро Райдера-Уейта». 

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 3 - ORNER


Найактуальніші ідеї подарунків для 30-річного чоловіка

Ми розуміємо, що усі люди різні та побажання до подарунка можуть бути різні. Саме тому далі ми розкажемо, що подарувати чоловіку на 30 років в залежності від різних критеріїв вибору.


Бюджетні подарунки чоловікові на 30 років

Якщо ви шукаєте, що подарувати на 30 років чоловіку та хотіли б вибрати щось бюджетне, не хвилюйтесь, існує багато варіантів подарунків, які не потребують великих фінансових витрат. Ось кілька ідей:

  1. Книги. Виберіть книгу з його улюбленою тематикою. Це не тільки збагатить його знаннями, але й дозволить розслабитися і насолодитися часом для себе.

  2. Випічка. Спечіть торт самостійно. Власноруч приготована їжа завжди цінується, особливо коли з любов'ю.

  3. Келих для вина «Жити дивовижне життя» — класний подарунок поціновувачу вина. Або ж купуйте келих для пива «База» — ТОП для любителя пива.

  4. Прикольний посуд на кожен день. Купуйте набір «Кіт-козак». Це дууже класний подарунок, який даруватиме настрій щодня. 

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 4 - ORNER


Що практичного подарувати чоловіку на 30 років

Якщо ви шукаєте практичний подарунок, який буде корисним у повсякденному житті чоловіка, ось декілька ідей:

  1. Гаджети. Подаруйте смартгодинник — такий подарунок буде корисним, якщо він любить займатися спортом, а також дозволить йому ніколи не спізнюватися))

  2. Планер — класний та практично корисний подарунок людині, яка має багато планів на життя чи багато роботи. «I HAVE A PLAN» має аж 16 обкладинок та однакове наповнення: недатовані сторінки, вішлісти та мотиваційні сторінки. А ще, в кишеньці ззаду є 2 аркуші стікерів.

  3. Абонементи на тренування. Якщо чоловік займається спортом або цікавиться фітнесом, подаруйте йому абонемент на тренування в спортзалі, йогу або іншу фізичну активність, яка йому подобається.

  4. Кулінарна книга — ідеальний подарунок людині, яка готує смачно й багато. Він має безліч сторінок для записів та 3 аркуші наліпок для систематизації.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 5 - ORNER

Планер «I HAVE A PLAN» синій
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше
Планер «I HAVE A PLAN» зелений
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше

Корисні подарунки чоловікові на 30 років

Не знаєте, що корисного подарувати чоловікові на 30 років? Ось декілька ідей:

  1. Книги про саморозвиток. Виберіть книгу, яка допоможе йому розвиватися особистісно та професійно. Це можуть бути книги про лідерство, фінанси, психологію або мотивацію.

  2. Товари для хобі. Наприклад, картину за номерами «Карате коти» або пазл «United world».  

  3. Абонемент на онлайн-курс. Підтримайте його починання — подаруйте доступ до онлайн-курсу, який зацікавить його. Це може бути курс з мови, програмування, фотографії або іншої корисної навички.

  4. Сертифікат в улюблений магазин. Наприклад, в ORNER. У нас він зможе знайти багато товарів, які були б і корисними, і практичними.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 6 - ORNER


Емоційні подарунки чоловікові на 30 років

Подарунки, які пробуджують емоції та створюють незабутні враження, завжди особливі. Ось кілька ідей таких подарунків:

  1. Квитки на подію. Подаруйте квитки на концерт його улюбленого виконавця або на матч команди, за якою він давно слідкує. Це буде дуже класним подарунком.

  2. Розмовна гра для друзів «Розкажи мені все! Fiends edition» — ідеальна гра для друзів та гарна можливість пізнати одне одного ще краще. Або ж гра для компанії «Хто я in UA?» — яка дозволяє весело провести час в колі друзів та дізнатися багато нових слів.

  3. Подорож. Організуйте незабутню подорож для нього. Виберіть місце, яке він завжди хотів відвідати або здивуйте його поїздкою у невідомому напрямку. Подорожі завжди наповнені емоціями та пригодами.

  4. Фотокнига. Створіть фотокнигу зі спільними спогадами «Good times»  — це чудовий подарунок для хлопця, чиє життя насичене друзями та подіями.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 7 - ORNER


Що незвичного подарувати чоловіку на 30 років

Якщо ви хочете подарувати щось дійсно незвичне та унікальне, ось декілька ідей:

  1. Кулінарний курс чи кулінарна книга. Якщо він любить готувати, тоді можете подарувати кулінарну книгу від ORNER. У ній безліч сторінок для запису та різні кулінарні поради. А ще, в кишенці ззаду є 3 аркуші наліпок для систематизації. Якщо він хоче навчитися готувати, тоді подаруйте йому таку можливість. Запишіть на кулінарний курс, де він зможе навчитися готувати вишукані або екзотичні страви.

  2. Квест-гра. Організуйте квест-гру, де треба вирішувати загадки та здійснювати завдання, щоб отримати подарунок. Це буде не тільки цікавим, але і захоплюючим досвідом.

  3. Блокнот — класний подарунок тому, хто завжди має натхнення на щось нове, а також тисячу ідей і планів на майбутнє. А можливо він любить малювати скетчі чи писати вірші? Загалом, стильний блокнот — класний подарунок. Наприклад, Think different. 

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 8 - ORNER


Чи є універсальні подарунки чоловіку на 30 років

Звісно, однакових людей не існує, тож на 100% універсальних подарунків теж. Але можна спробувати підібрати щось, що сподобається усім:

  1. Модний аксесуар. Подаруйте йому стильний годинник, гаманець або ремінь, які будуть класним доповненням його образу.

  2. Розмовна гра для пар «Розкажи мені все! Love edition» — дуже нестандартний, але дуже класний подарунок. У ній 150 карток із запитаннями про все: майбутнє, минуле та теперішнє. Розповісте одне одному все-все та станете ще ближчими.

  3. Келих — крутий подарунок для людини, яка полюбляє розслабитися з улюбленим напоєм. Наприклад, «Єнот з вином».

  4. Планер. Подаруйте його людині, яка завжди в роботі та завжди кудись біжить) Він буде крутим супутником швидких буднів.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 9 - ORNER

Гра для закоханих «Розкажи мені все! Love edition»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 18+: Фото - ORNER

18+

Дізнатися більше
Келих для вина «Котик з вином» 400 мл
399 359 грн
 Богемське скло: Фото - ORNER

Богемське скло

 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

Дізнатися більше

Що подарувати коханому чоловікові на 30 років

Саме замислюєтеся про те, що подарувати коханому чоловіку на 30 років? Ми маємо декілька класних ідей:

  1. Романтична подорож. Заплануйте романтичну подорож на двох. Виберіть місце, яке ви обидва мрієте відвідати або поверніться до місця, де ви провели свій перший спільний відпочинок.

  2. Створіть персоналізований подарунок, який відображатиме вашу любов і взаємні спогади. Це може бути фотоальбом спогадів «Ніжні спогади, теплі миті». Просто роздрукуйте улюблені фото разом та гарненько все оформіть. Впевнені, він буде розчулений.

  3. Квитки на романтичну подію. Подаруйте квитки на романтичну вечерю, концерт або спектакль.

  4. Розмовна гра «Розкажи мені все! Love edition» — романтичне доповнення до будь-якого подарунка. У ній 150 карток із запитаннями, які були створені спеціально для того, щоб пара пізнала одне одного ще краще. 

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 10 - ORNER


Як уникнути невдалих подарунків для 30 річного чоловіка

При виборі подарунка для 30-річного чоловіка існує кілька речей, які слід уникати:

  1. Кліше подарунки. Уникайте загальних подарунків, які не відображають його індивідуальність та інтереси. 

  2. Подарунки, які не враховують особливості віку. Пам'ятайте, що 30-річний чоловік перебуває на певному етапі життя. Уникайте подарунків, які вказують на старість або недостатню зрілість. Замість цього, виберіть подарунки, які підкреслюють його досягнення і плани на майбутнє.

  3. Образливі подарунки. Уникайте подарунків, які можуть образити або викликати незручність. Наприклад, жартівливі подарунки, що ставлять під сумнів його навички, зовнішність або вік, можуть бути некоректними та викликати негативні емоції.

  4. Занадто особисті подарунки. Далеко не кожному сподобається таке втручання в особисте життя.

  5. Занадто екстравагантні та екстремальні подарунки. Таких подарунків теж краще уникати. Даруйте таке тільки якщо на 100% впевнені, що людина прийме його із радістю.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 11 - ORNER


ТОП ідей супер подарунків чоловіка на 30 років від ORNER

Якщо не знаєте, що можна подарувати чоловікові на 30 років, то ми маємо великий асортимент того, що може сподобатися. Ось наш ТОП ідей:

  1. Планер I HAVE A PLAN —  стильний та практичний подарунок, який допоможе йому організувати свої плани та досягати поставлених цілей. 

  2. Келих. Якщо чоловік любить вино чи пиво, подаруйте йому келих. Виберіть прикольний дизайн та сміливо вручайте! Наприклад «Мудрість у вині». 

  3. Настільна гра. «Шевченко питає» — крута настільна гра із запитаннями про Україну. А «Хто я in UA?» — гра, в якій треба діставати картки, клеїти собі на чоло та вгадувати, кого(чи що) ви наліпили)

  4. Посуд. Якщо чоловік має класне почуття гумору, подаруйте йому посуд з прикольними тваринками та смішними написами. Наприклад, набір «Кіт-захисник». 

  5. Фотоальбом «Moments of hapiness». Зберіть найкращі спогади та фотографії з його життя в особливий фотоальбом. Додайте креативні написи, коментарі та вітальні слова, щоб створити особливу атмосферу. Фотоальбом стане незабутнім подарунком, який дозволить йому переглядати та насолоджуватися спогадами протягом багатьох років.

 Що подарувати чоловікові на 30 років: ідеї, варіанти та підказки з вибору: Фото 12 - ORNER


Висновки

Вибір ідеального подарунка для чоловіка на його 30-річчя може бути викликом, але з правильним підходом можна зробити цей день особливим та незабутнім. Під час вибору подарунка слід враховувати інтереси, хобі та потреби отримувача, зосереджуватися на особистих індивідуальних деталях. 

Будь-то бюджетний подарунок, практичний предмет, новий досвід або незвичайний подарунок, найголовніше — щоб сподобалось вашому отримувачу.



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?