Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя

Вибір ідеального подарунка для коханого — завдання, яке може викликати багато труднощів, емоцій і запитань. Від того, наскільки добре ви знаєте свого партнера залежить те, наскільки вдалим виявиться ваш вибір. Але ми розуміємо, що ви можете розгубитися, навіть якщо знаєте коханого «як свої 5 пальців». Тож ми допоможемо вибрати подарунок, який виражатиме ваші почуття, підкреслить спільні моменти і потішить рідну людину. 

Щоб вам було легше зрозуміти, що подарувати коханому на різні свята та у різному віці, ми підготували для вас підбірку ідей та варіантів. Читайте та робіть особливі миті незабутніми.

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 1 - ORNER

Які правила вибору подарунка для коханого

Вибір подарунка для вашого коханого — це майже мистецтво, яке має поєднувати спільні моменти,  знання інтересів коханого та почуття до нього. Однак, існують деякі загальні правила, які допоможуть зробити правильний вибір:

  1. Слухайте уважно. Партнер може іноді натякати, про що він мріє, навіть якщо це будуть просто випадкові слова, реакція на виріб чи довга пауза біля товару у ТЦ. Слухайте його побажання, старайтеся помічати дрібнички та робіть відповідні нотатки.

  2. Подумайте про хобі. Якщо у вашого коханого є улюблене заняття чи хобі, подарунок, пов'язаний з ним, буде особливо приємним.

  3. Романтика важлива: навіть простий подарунок може набути романтичного відтінку, якщо ви вкладете в нього частинку вашої душі. Подаруйте щось, що символізує ваші почуття. Наприклад, романтичну вечерю, келихи для вина «Щасливі моменти» та розмовну гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition».  

  4. Персоналізація. Підбираючи подарунок, зверніть увагу на можливість додати особисту нотку. Наприклад, ви можете зібрати бокс з його улюбленими приколами, смаколиками, зодіакальним блокнотом та з фотоальбомом «Good times» у який ви потім разом будете вклеювати фото (їх можна попередньо роздрукувати та додати у бокс).

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 2 - ORNER

Що подарувати коханому на День народження

День народження — це відмінна нагода виявити своє кохання. Однак, вибір подарунка може виявитися нелегкою задачею. Нижче ми пропонуємо кілька ідеї того, що подарувати коханому на День народження в залежності від його віку.

Що можна подарувати коханому хлопцю на 18 років

18 років — цікавий та особливий вік, тож якщо ви саме думаєте над тим, «що подарувати коханому на 18 років», то ми вже тут. Розповідаємо: 

  1. Електроніка. Навушники відомого бренду, сучасний смартфон, ґаджет для читання книг — виберіть залежно від його інтересів. 

  2. Квитки на подію. Подаруйте йому емоції — купіть квитки на концерт чи фестиваль.

  3. Набір подарунків. Купіть красиву коробку та покладіть туди усе улюблене: солодощі, пляцки, солоності, планер «I HAVE A PLAN» чорний та набір посуду «Кіт-захисник» з настільною грою про Україну «Шевченко питає».

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 3 - ORNER

Планер «I HAVE A PLAN» чорний
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше
Тарілка та чашка ORNER «Кіт-захисник»
798 638 грн
 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Екологічно і безпечно: Фото - ORNER

Екологічно і безпечно

 Креативний набір: Фото - ORNER

Креативний набір

Дізнатися більше

Що подарувати коханому на 20 років

Шукаєте, що подарувати коханому хлопцю на 20 років? Ось наші ідеї:

  1. Подорож. Це може бути як вікенд у сусідньому місті так і СПА вихідні десь за містом.

  2. Якщо ваш коханий захоплюється спортом або активними видами відпочинку, подаруйте йому можливість випробувати щось нове. Запишіть його на екстремальний вікенд, наприклад, сплав на каяках, скелелазіння чи підкорення Говерли(або Хомяка). Якщо Хомяка, то крутим доповненням до такого подарунка буде чашка і тарілка «Хомяк». 

  3. Подарунковий сертифікат. Якщо ви хочете бути впевнені, що ваш подарунок буде йому до смаку, віддайте перевагу подарунковому сертифікату від ORNER. Тут він зможе придбати все, що потрібно: товари для хобі та настільні ігри; канцелярію та навіть карти Таро.

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 4 - ORNER

Ідеї подарунків для коханого на 25 років

День народження 25 років — це особлива подія, яка символізує завершення одного етапу та початок нових пригод. Відповісти на запитання «що подарувати коханому на 25 років» може бути важко, але не для нас. Ось кілька ідей, які допоможуть зробити цю дату незабутньою:

  1. Подаруйте йому можливість відкрити для себе новий куточок світу чи рідної країни — сплануйте подорож, де ви зможете побути лише удвох. І не забудьте захопити туди гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition». 

  2. Створіть фотоальбом «Щасливі моменти життя» із фотографіями, які відображають ваші спільні моменти. Додайте також короткий підпис, що розповідає історію, яку прожили ви разом. 

  3. Здійснення мрії. Це завжди викликатиме вау ефект. При чому мрії можуть бути різними: майстер клас поводження з глиною, курси пекарства чи нова гітара. Це дуже індивідуально, варто просто слухати та помічати.

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 5 - ORNER

Що подарувати коханому чоловікові на 30 років

Якщо ви думаєте, що подарувати коханому на 30 років, ось класні ідеї:

  1. Подарунок для саморозвитку. Після 30 років людина ще більше цінує можливість рости та розвиватися, тож круті курси чи майстер клас — чудовий подарунок.

  2. Планер «I HAVE A PLAN» — ідеальний подарунок чоловікові, у якого безліч справ і планів. До речі, це недатований планер, тож можна починати вести його хоч з травня. 

  3. Товари для хобі. Зберіть йому всі товари які він любить: пазли «Космічний корабель», картину за номерами «Котики у відкритому космосі» та настільну гру «Шевченко питає про Незалежну Україну» — 180 карток із запитаннями, які поділені на 7 категорій. Це запитання про роки Незалежності та про те, що відбувалося за часи каденції президентів України. У цій грі запитання про все: про наших Героїв та їх неймовірні вчинки; про цікаві події та улюблені народні меми.   

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 6 - ORNER

Варіанти подарунків коханому на 40 років

Святкування 40 років – це день який заслуговує особливої уваги та незабутніх подарунків. Виразіть вашу любов та повагу вибором того, що буде символізувати ваші глибокі почуття та вдячність за спільні моменти. Ось кілька ідей того, що подарувати коханому на 40 років:

  1. Спа-відпочинок. Всім потрібен відпочинок, тож сертифікат у розкішний спа-комплекс, де можна розслабитися та насолодитися процедурами — крутий подарунок.

  2. Романтичний вечір: свічки, улюблені страви та келихи для вина «Жити дивовижне життя» — те, що треба. 

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 7 - ORNER

Ідеї подарунків коханому на свята

Свята — особливий час, коли ми маємо можливість виявити нашу любов. Однак вибір подарунка може виявитися трошки стресом(неабияким). Але не хвилюйтеся, ми маємо ідеї того, що подарувати коханому на різні свята.

Який подарунок можна вибрати коханому хлопцеві на Миколая

День святого Миколая — час, коли всі, від малого до старого, очікують побачити зранку щось приємне під своєю подушкою. Тож ось ідеї того, що можна подарувати коханому хлопцю на Миколая:

  1. Смаколики. Звісно, не можна обійтися без цього на Миколая. Виберіть набір якісних шоколадок чи цукерок. Але обов'язково врахуйте його смакові уподобання. Тож якщо він більше по мясу ніж по цукеркам, то подаруйте різні солоності. Це буде смішно та мило. Додатком до такого подарунка може бути набір посуду «Зона комфорту». 

  2. Технічні дрібниці. Якщо він цінує новітні технології, подаруйте йому ґаджет. Це може бути портативна колонка, розумний годинник, стилус для смартфона або навіть весела гірлянда.

  3. Товари для хобі. Миколай — ідеальне свято для того, щоб потішити внутрішню дитину, тому чудовим подарунком будуть товари для хобі. Наприклад, картина за номерами ORNER x InnaRuda «Крик» чи пазл «Майбутнє України». Чи навіть різні смаколики + кулінарна книга для запису рецептів. 

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 8 - ORNER

Ідеї подарунків для коханого на Новий рік

Що подарувати коханому на Новий рік, коли відчуття свята та очікування свята так і гуляє повітрям? Це завдання, в якому розкривається ваша творчість та знання партнера. Радимо приглянутися до таких ідей:

  1. Спільний відпочинок. Організуйте романтичний відпочинок на гірськолижному курорті чи десь у горах. Спільні пригоди та зігріваючі напої створять неповторні спогади.

  2. Планер «I HAVE A PLAN» — чудовий подарунок на Новий рік, адже кожен новий рік — новий початок.

  3. Набір подарунків. Купіть якусь класну коробочку та покладіть туди різні улюблені речі: нову книжку, свічку ORNER x SestryFeldman «Кохання», блокнот «Think different» та гру для компанії «Хто я in UA?»(це така гра, де треба клеїти картки на лоба та вгадувати кого чи що ти наклеїв). 

  4. Календар з передбаченнями «Мій переможний 2024 рік» — чудове доповнення, або самостійний подарунок. Він уже в подарунковому пакованні та має 366 передбачень, які змусять усміхатися щоранку. 

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 9 - ORNER

Що подарувати коханому на річницю

Річниця — це особливий момент у стосунках, який варто відзначити незабутнім подарунком. Цей день символізує вашу спільну подорож та силу вашого кохання.

Якщо ви шукаєте ідеї того, що подарувати коханому на річницю, то ось:

  1. Фотоальбом «Найтепліші моменти життя». Виберіть найкращі спільні фотографії та створіть незабутню фотокнигу. 

  2. Подарунок з сенсом. Знайдіть подарунок, який має особливе значення для вас як пари. Це може бути ключниця із вашими іменами, сувенір із важливого для вас місця тощо.

  3. Вечеря улюбленими стравами. Проведіть романтичний вечір удома з вашими улюбленими стравами. Підготуйте все так, щоб день річниці був повним гастрономічних насолод. До цього можна придбати додатково келихи для вина «Котик з вином» та гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition» — це 150 карток із запитаннями, які дозволять пізнати одне одного ще краще.

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 10 - ORNER Що подарувати коханому на пам'ять

Це гарна ідея — зробити подарунок, який надовго залишиться в пам'яті та стане символом глибокого кохання. Отож, давайте розглянемо, що подарувати коханому на пам'ять.

  1. Вибираючи подарунок на пам'ять, зверніть увагу на речі, які мають символічне значення для вас двох. Це може бути прикраса зі спільними ініціалами, датою важливої події або навіть координатами місця, де ви вперше зустрілися. Такий подарунок завжди матиме особливе значення та нагадуватиме про вашу унікальну історію.

  2. Створення фотокниги з вашими спільними фотографіями — це неймовірно зворушливий спосіб зберегти в пам'яті всі ті миті, які ви разом пережили. Виберіть найяскравіші знімки, вклейте в фотоальбом «Скарбничка щасливих спогадів» та додайте свої думки — це буде дуже зворушливим подарунком.

  3. Келих для пива — класний подарунок поціновувачу хмільного. Наприклад, «Здивований кіт» чи «Пивотерапія».  

  4. Один з найромантичніших подарунків — це зіркова карта неба, яка відображає розташування зірок в певний момент вашої важливої дати. Це може бути день вашого першого побачення, річниця весілля чи будь-який інший день, що має для вас значення.

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 11 - ORNER

Який подарунок вибрати коханому просто так

«Що подарувати коханому просто так» — це запитання, яке може з'явитися в голові кожної закоханої людини. З приводом і без. На вихідні і в будні. І хоча іноді немає конкретної причини для подарунка, сама можливість потішити улюблену людину створює особливий настрій. 

Дарувати «просто так» — це підтримка, ніжність і найкращий спосіб висловити свої почуття. Це може бути абсолютно будь-яка річ, але ось пару ідей: 

  1. Романтичний пікнік на відкритому повітрі. Організуйте маленький відпочинок на природі. Візьміть з собою улюблені страви, напої і ковдру. І гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition» прихватіть.

  2. Створіть кошик із його улюбленими смаколиками, кавою, чаєм та іншими дрібницями, які йому до вподоби. Ще туди можна додати набір чашок «Ти — моє кохання». 

  3. Запис на майстер-клас або воркшоп. Якщо він зацікавлений у якійсь новій справі, виберіть для нього майстер-клас або воркшоп. Це — чудовий спосіб підтримати коханого.

  4. Дрібнички. Зовсім не важливо, який це буде подарунок, головне — ваша уважність. Завжди пише списки в не стильних рекламних блокнотах? Подаруйте йому новенький астрологічний блокнот. Має багато планів та організовує їх у голові? Купуйте планер «I HAVE A PLAN». Просто прослідкуйте за його буденністю і ідея подарунка прийде сама собою. 

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 12 - ORNER

Що оригінального подарувати коханому

Що оригінального подарувати коханому — це запитання, яке завжди стоїть перед нами, коли наближається будь-яке свято. Але не хвилюйтеся, ми знаємо оригінальні подарунки:

  1. Спільний майстер-клас. Оригінальною ідеєю може стати організація спільного кулінарного майстер-класу, під час якого ви разом приготуєте нову страву або вишуканий десерт. Це не лише можливість весело провести час, а й створити смачні спогади.

  2. Екстремальна активність. Якщо ваш партнер любить активний відпочинок, подаруйте йому активність — скелелазіння, скачки з парашутом або подорож на гірському велосипеді. Цей подарунок точно змусить його серце битися швидше. Маленьке попередження: даруйте такі подарунки, лише якщо на 100% впевнені, що йому сподобається. Інакше це може викликати прискорене серцебиття від незручності чи навіть паніки.

  3. Карти Таро — дуже оригінальний подарунок для чоловіка, який цікавиться езотерикою. Класним додатком до такого подарунка буде Таро-журнал від ORNER x Sestry Feldman та свічка «Життя».

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 13 - ORNER

Що коханому хлопцеві чи чоловіку краще не дарувати

При виборі подарунка для коханого хлопця чи чоловіка важливо уникати ситуацій, які можуть викликати незручність чи негативні емоції. Ось декілька типів подарунків, які можуть бути краще уникнути:

  1. Одяг. Якщо у вас не прийнято дарувати та купувати одяг одне одному, то краще не починати дарувати його на свята. Вибір одягу може бути досить особистим, і важко передбачити його стиль та розмір. Тож краще уникнути купівлі одягу, якщо ви не впевнені в його смаках.

  2. Парфуми. Аромат — це теж дуже особиста річ. Ліпше попередньо дізнатися, які запахи він вподобає.

  3. Специфічні товари. Подарунки, які можуть викликати незрозумілі емоції чи сором, краще залишити в магазині.

  4. Дорогі подарунки. Якщо ваші стосунки ще не настільки близькі, уникайте подарунків, які можуть поставити його у незручне становище.

  5. Подарунки з підтекстом. Уникайте товари, які можуть бути сприйняті як критика чи підколка. 

  6. Банальні подарунки. Не даруйте прості, не цікаві шкарпетки чи звичайні засоби для щоденного догляду за собою.

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 14 - ORNER

Варіанти крутих подарунків для коханого від ORNER

  1. Планер I HAVE A PLAN. Подаруйте йому стильний планер від ORNER, де він зможе фіксувати важливі дати, плани та мрії. Цей подарунок допоможе бути організованим та завжди все встигати(майже🙂).

  2. Картина за номерами ORNER x InnaRuda «Кіт-Шевченко» — класний презент без приводу.

  3. Цікаві пазли. Виберіть пазли з сюжетами або малюнками, які йому подобаються та сміливо даруйте — це чудовий спосіб розслабитися та провести час з користю.

  4. Набір посуду «Сміливі завжди мають щастя» — ще один класний подарунок «просто так».  

  5. Настільні ігри. Подаруйте круті настільні для веселих вечорів разом. Якщо хочете грати тільки вдвох, купуйте гру для закоханих «Розкажи мені все! Love edition» Полюбляєте проводити час у компанії? Тоді такі ігри — чудовий вибір:  гра дженга «Хмарочос», дууже 18+ гра для близьких друзів «Хто тут Хто?» та серія ігор про Україну: «Хто я in UA?»,  «Шевченко питає» та «Шевченко питає про Незалежну Україну». 

  6. Карти Таро. Якщо він цікавиться містикою та езотерикою, подаруйте йому набір класичних карт «Таро Райдера-Уейта» чи карти «Золота колода», які є цікавою інтерпретацією класичної колоди у чорно-золотих тонах . 

  7. Відривний календар з передбаченнями «Мій переможний 2024 рік» — крутий спосіб почати день з позитиву.

 Що подарувати коханому: ідеї та варіанти подарунків для коханого на всі випадки життя: Фото 15 - ORNER

Дженга «Хмарочос» Патріотичний
799 399 грн
 54 шт дерев'яних брусочків: Фото - ORNER

54 шт дерев'яних брусочків

 Вік 3+: Фото - ORNER

Вік 3+

 Екологічні матеріали: Фото - ORNER

Екологічні матеріали

 Для 1-5 гравців: Фото - ORNER

Для 1-5 гравців

Дізнатися більше
Гра для вечірок «Хто тут Хто?»
749 674 грн
 Для трьох та більше гравців: Фото - ORNER

Для трьох та більше гравців

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 18+: Фото - ORNER

18+

Дізнатися більше
Планер «I HAVE A PLAN» зелений
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше
Пазл «Київ вечірній» 1000 елементів
499 грн
 Для дітей та дорослих: Фото - ORNER

Для дітей та дорослих

 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Висновки

Вибір подарунка для коханої людини — те, що вимагає особливої творчості та уважності. Ваша здатність підібрати подарунок, який відображає ваші почуття та спільні моменти, може зробити ваші відносини ще глибше. 

Чи то романтична подорож, спільний кулінарний експеримент, чи оригінальний подарунок від ORNER — важливо, щоб подарунок був вибраний із максимальною увагою до того, яка він людина. Але якщо ви настільки сильно про це думаєте, що прочитали цю статтю та навіть читаєте висновки, то ви точно підберете найкращий подарунок вашій коханій людині!

Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?