Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

8 речей, які потрібно зробити на Куражі

 8 речей, які потрібно зробити на Куражі: Фото - ORNER

17-18 серпня на ВДНХ відбудеться «Реп Шмеп Йо Кураж Базар». Ми й самі збираємось, і тебе кличемо і розповідаємо, чим там можна буде зайнятися.

1. Сходити на майстер-клас по тверку від Mamasita. Почати з келишка апероля, для хоробрості, а після такого розігріву можна відразу і на баттл — як раз на цьому Куражі будуть вперше проходити змагання з вуличних танців Red Bull Dance Your Style.

2. Смачно поїсти і спробувати щось новеньке. Досвідчені радять: якщо збираєшся йти на обидва дні Куражу, правильно розподіли навантаження і пробуй всього потрошку. З новачків на фуд-корті обіцяють традиційний англійський стріт-фуд Fish and Chips і гуакамоле бар для любителів авокадо.

 8 речей, які потрібно зробити на Куражі: Фото 1 - ORNER

3. Обов'язково купити що-небудь на барахолці. Адже Кураж це, в першу чергу, барахолка! Пройтися по рядах, подивитись, що є нового, що є старого. Забрати з собою хоча б масочку для обличчя або пару вінтажних окулярів.

4. Потанцювати! Під Alyona Alyona, Kyivstoner, Fo Sho і ще цілу купу діджеїв.

5. Почистити кросівки в справжній снікер-хімчистці. О, це буде автентично! Легка чистка на троні від першої в Україні мережі снікер-хімчисток Sneaker Mate приведе до тями твої кросівки. Як мінімум, вдома так не вийде.

 8 речей, які потрібно зробити на Куражі: Фото 2 - ORNER

6. Навчитися нарешті кататися на скейті. Тільки не кажи, що ніколи не хотілося спробувати! Хлопці з BORN Skateshop кожні півгодини готові навчати тебе базовим елементам.

7. Зробити круті фотографії на фоні графіті та прокачаних тачок! І обов'язково викласти пару сторіз, щоб друзі-домосіди теж підтягнулись на тусу.

8. Заглянути на точку ORNER. Наше місце №74, шукай нас поруч з двометровим Снуп Догом, шубою та золотим ланцюгом. Ми веземо з собою лімітовану чашку з MC Хаскі, тимчасові татуювання і багато чого ще. Приходь, будемо обійматися!

 8 речей, які потрібно зробити на Куражі: Фото 3 - ORNER

Загалом, починай з цих 8 пунктів, а далі воно понесеться. До зустрічі на Куражі, йоу!




Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?