Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

5 причин, чому ми вирішили завести блог

Тваринок в ORNER вже достатньо, тому ми вирішили завести блог. Звісно, в нас на це були вагомі причини.

1. Первая причина это ты… Ну добре-добре, будемо серйозними.

2. Хочемо познайомитися ближче. Нас часто запитують, хто наші дизайнери і хто для нас малює. Нарешті ми про всіх розповімо! Нас багато, ми всі різні, а хтось (не будемо показувати пальцем) навіть вміє говорити голосом Фібі з «Друзів». Прийшов час познайомитися ближче!

 5 причин, чому ми вирішили завести блог: Фото 1 - ORNER

3. Тепер ти будеш знати все про наш бренд. Щоразу, коли нас просять зробити тарілочку з тваринками, які вже є, десь на складі плаче один мопсик. Розуміємо, встежити за всіма новинками, акціями та колекціями важко. Тому ми вирішили розповісти про нашу продукцію заново — весь шлях від ідеї до виробництва, а головне, навіщо ми взагалі все це робимо.

 5 причин, чому ми вирішили завести блог: Фото 2 - ORNER

4. Запрошуємо на нашу «внутрішню кухню». Напевно тобі завжди було цікаво, як створюється продукція ORNER і чи схоже це на креативний процес, як у фільмах? Ми думаємо, це навіть крутіше, ніж у фільмах, тому що все по-справжньому! Якщо раніше хроніки творчого 3-го поверху зберігалися тільки в чатиках, тепер ми готові трохи поділитися.

 5 причин, чому ми вирішили завести блог: Фото 3 - ORNER

5. Хочемо бути корисними і надихати. Насправді ми тут не тільки тарілочки робимо і жарти жартуємо, але і займаємося корисними справами. Бігаємо марафони, подорожуємо, читаємо книги, вирощуємо дітей і рослини, займаємося благодійністю, сортуємо сміття і намагаємося кожен день ставати краще. Хочемо поділитися своїми інсайтами і натхненням! Бо наша місія — робити людей щасливими і нагадувати, що святкувати треба кожен день.


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?