Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти


День Матері одне з найважливіших свят у році. День, коли ми маємо змогу висловити повагу, любов та вдячність до найважливішої людини у нашому житті. Мама — найкращий друг, наша опора та найбільше натхнення для кожного з нас. Саме тому ідеї подарунків на День матері так багато. Але вибрати щось одне з-поміж величезної кількості варіантів — ще те завдання. Адже вітати з цим днем можна не лише свою маму, а будь-яку жінку, яка подарувала світові життя.. Тож як бути? Не хвилюйтесь! У цій статті ми розповідаємо  де шукати подарунки і як їх вибирати.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 1 - ORNER


Що подарувати на День матері: критерії та правила вибору подарунка

Перед вибором подарунка потрібно врахувати кілька моментів, таких як смак та інтереси жінки, її потреби та бажання, а також бюджет, яким ви готові розпорядитися. Важливо також звернути увагу на те, що подарунок повинен бути якісним та відповідати вимогам безпеки. Наприклад, якщо ви купуєте смаколики, врахуйте, чи не має мама алергії на певні інгредієнти. А якщо вирішили обрати одяг, дізнайтеся розмір заздалегідь.

Так, важливо не лише думати про те, що можна подарувати мамі на День матері, але й про те, як цей подарунок вибрати. Отож підсумуємо — на що варто звертати увагу у першу чергу.

  • Інтереси та захоплення матері. Якщо вона любить готувати, то книга для збереження рецептів стане прекрасним варіантом. Якщо ж полюбляє мистецтво — обирайте картини за номерами або красивий посуд з оригінальним дизайном. До речі, незалежно від смаків та уподобань, ви можете знайти оригінальні подарунки на День матері на нашому сайті. Повірте, там є з чого обрати.

  • Бюджет. При виборі подарунка варто врахувати свої фінансові можливості. Не обов'язково дарувати дорогі речі, головне — увага та емоції, які ви вкладаєте у подарунок. 

  • Вік. Від цього залежить коло інтересів, уподобань, можливостей та хобі. Ідеї подарунків до Дня матері можуть кардинально відрізнятися для бабусі й, наприклад, для вашої подруги. Тож будьте уважними.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 2 - ORNER


Цікаві ідеї та варіанти подарунків до Дня матері

Можна довго шукати подарунок на День матері та так і не знайти щось особливе. А можна скористатися порадами від експертів з приємних вражень (це ми про себе) і швидко знайти презент, щоб у саме серденько. Наприклад, можна завітати у наш онлайн-магазин і знайти там все, що потрібно. Але не будемо забігати на перед. Спершу обговорімо найцікавіші варіанти презентів:

  • Серед популярних подарунків до Дня матері можна згадати книгу для збереження рецептів, цікавий посуд, подушки з принтом та картини за номерами. 
  • Книга для рецептів може стати чудовим подарунком для мами чи для бабусі. Вони зможуть не тільки записувати свої улюблені рецепти та використовувати їх у майбутньому, але й передавати їх наступним поколінням.  
  • Цікавий посуд, на кшталт наших дизайнерських чашок і тарілок, також може стати чудовим подарунком, особливо якщо ви знаєте, що жінка любить естетичні та оригінальні речі.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 3 - ORNER


Що можна дарувати на День матері

День Матері є особливим святом, яке щороку відзначається в Україні в другу неділю травня. Це час, коли ми можемо висловити свою подяку та любов найріднішій людині на світі  нашій мамі. І якщо ви не знаєте, що подарувати своїй на День Матері мамі, бабусі, сестрі, подрузі чи тещі  ми, як завжди не з пустими руками, а з порадами. Поїхали!

Що можна подарувати мамі на День матері

  • Фотоальбом. Зберіть спогади про різні моменти вашого життя разом з матір'ю. Ви можете скористатися фотографіями з дитинства, світлинами з різних подорожей, свят та подій. Це буде дуже чуйний і символічний подарунок для будь-якої жінки.

  • Книга для збереження рецептів. Недаремно ми вже втретє згадуємо про цей варіант подарунка. Просто його оцінить кожна жінка. 

  • Подарунки ручної роботи: якщо ви творча людина, то можна спробувати створити подарунок своїми руками. Наприклад, ви можете зробити прикрасу, яку жінка носитиме з гордістю, вишити серветку зі словами любові, або навіть вишити портрет вашої мами.

  • Подарунковий сертифікат: якщо ви не можете визначитись, що подарувати, подарунковий сертифікат буде гарним вибором. Це дасть вашій мамі можливість обрати той подарунок, який їй до вподоби.

  • Подарунки для кухні: якщо ваша мама любить готувати, то нові кухонні прилади, оригінальний посуд або набір келихів можуть бути чудовим варіантом. Розгляньте можливість придбання нового мультиварки, блендера або набору сковорідок.

Незалежно від того, який подарунок ви виберете, важливо, щоб він був особливим і передавав вашу любов та повагу до вашої мами.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 4 - ORNER

Фотоальбом Good times
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Тарілка «Киця в короні»
399 359 грн
 Виготовлено у Франції: Фото - ORNER

Виготовлено у Франції

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше
Чашка «Киця в короні»
399 359 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше

Який подарунок зробити бабусі до Дня матері

День Матері чудовий привід привітати свою бабусю і подякувати їй за те, як вона вас виховувала. Оригінальний подарунок допоможе зробити цей день ще більш особливим.

1. Один з ідейних варіантів подарунка  це збірка різних ваших фотографій разом з бабусею. Вона зможе насолоджуватися приємними спогадами про минуле і переглядати знімки онуків, що вже давно виросли. 

2. Якщо бабуся любить готувати, то книга з рецептами або прилади для приготування їжі будуть дуже відповідними подарунками. 

3. Також можна подарувати бабусі квіти або веселу подушку з принтом.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 5 - ORNER


Що подарувати свекрусі та тещі на День матері

Подарунки свекрусі та тещі на День Матері мають бути вибрані з особливою пильністю, враховуючи смаки та захоплення кожної жінки. 

1. Один з найбільш вдалих варіантів подарунка це книга, яку вони давно хотіли прочитати, або подарунковий сертифікат улюбленого магазину. 

2. Якщо вони люблять готувати, можна подарувати набір кухонних приладів або оригінальну серветку. 

3. Якщо вони прихильники активного відпочинку, можна подарувати їм квитки на концерт або театральну виставу. 

4. Оригінальним подарунком може стати вишиванка чи інші предмети в національному стилі, які будуть нагадувати про відчуття рідних місць. 

5. Можна також обрати посуд з патріотичними мотивами або інші цікаві варіанти виробів на нашому сайті.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 6 - ORNER


Потішити кохану жінку: що подарувати дружині на День матері

День матері — особливе свято, яке підкреслює важливість материнства та ролі, яку матері відіграють у житті дітей. І, звичайно ж, мамі вашої дитини потрібно зробити чудовий презент в цей день. Що подарувати дружині на День матері — питання непросте, але й не риторичне. Маємо для вас кілька ідей, які допоможуть вам зробити день вашої дружини незабутнім.

  • Сертифікат у СПА. Даруйте їй релакс та спокій. Знайдіть найближчий спа-салон та подаруйте мамі вашої дитини сертифікат на процедури, які їй сподобаються.

  • Подарунок-сюрприз. Такі презенти завжди привертають увагу та заряджають позитивом. Наприклад, можна зробити веселий букет з м'яких іграшок чи квітів, який буде дивувати вашу дружину цілий день.

  • Кулінарний подарунок. Якщо вона любить готувати, подаруйте їй книгу з рецептами чи приготуйте разом з дітьми її улюблену страву. Також, можна подарувати кулінарні інструменти та аксесуари, які вона завжди хотіла мати.

  • Подарунок для краси. Даруйте їй косметику чи парфуми, які вона завжди хотіла мати, але не купувала собі.

  • Подарунки з душею. Завжди надавайте перевагу презентам, які мають особливий підтекст, транслюють особливу для вашої близької людини меседж.

Не забувайте, що головне  це ваша любов та увага.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 7 - ORNER


ТОП оригінальних ідей подарунків на День матері від ORNER

ORNER  це виробник оригінальних подарунків, які можуть стати прекрасним вибором до Дня матері. Ми вкладаємо увесь свій креатив, гумор, харизму та душу у свої вироби, аби ваші близькі люди отримували купу приємних емоцій. Ділимося нашим особистим топом подарунків до Дня матері.

  • Яскрава канцелярія. Це може бути один з наших сімейних фотоальбомів, календар чи неординарний блокнот з наліпками на додачу. Такі речі точно сподобаються як подрузі, так і бабусі, мамі чи дружині.

  • Картина за номерами. Оригінальний і творчий подарунок. Близька людина буде вдячна вам за нагоду провести час у творчій медитації.

  • Оригінальний посуд. Незвичайні келихи, гарні тарілки чи чашки такий подарунок точно не залишить байдужою жодну жінку. Вибір наших виробів вражає, тож ви точно знайдете щось для себе.

  • Кулінарна книга. Це чудовий подарунок для тих, хто слідує сімейним традиціям і любить перетворювати рутинне приготування їжі на справжній ритуал.

 Що подарувати на День матері: креативні ідеї та варіанти: Фото 8 - ORNER

Келих для вина «Котик з вином» 400 мл
399 359 грн
 Богемське скло: Фото - ORNER

Богемське скло

 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

Дізнатися більше
Картина за номерами «Котики у вiдкритому космосi»
375 299 грн
 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Кріплення до стіни для готової картини: Фото - ORNER

Кріплення до стіни для готової картини

 Пензлик та фарби в комплекті: Фото - ORNER

Пензлик та фарби в комплекті

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Яких подарунків краще уникати на День матері

Це свято, коли ми вшановуємо та дякуємо своїм матерям за любов, турботу та піклування, які вони вкладають у наші життя. І, звісно, ми хочемо підібрати найкращий подарунок на День матері, який би відображав нашу повагу та прихильність до неї. Але є певні речі, які краще не презентувати, щоб уникнути незручностей та неприємних ситуацій. Ось кілька прикладів:

  • Подарунки з неоднозначним підтекстом. Наприклад, фітнес-програма або сертифікат у салон краси. Це може виглядати так, ніби ви радите щось змінити жінці у своїй зовнішності або стилі одягу. Такі речі можуть бути образливими і навіть зіпсувати святом.

  • Подарунки, що суперечать вподобанням матері. Наприклад, якщо ваша мама не п'є алкоголь, безглуздо дарувати їй келихи для вина. Якщо близька людина захоплюється спортом, то спортивні аксесуари будуть не зовсім доречним подарунком.

  • Речі, що суперечать віруванням та переконанням. Якщо жінка має певні релігійні переконання, краще уникати подарунків, які суперечать їм. Не варто, наприклад, дарувати сакральні речі, обереги, ікони. 


Сподіваємося, наші поради бодай трохи допоможуть вам розібратися у хаосі подарунків до Дня матері й вибрати саме те, що потрібно. Тим паче, що у нас величезний асортимент ексклюзивних виробів. Тож переходьте до каталогу і вибирайте подарунок для мами, бабусі, дружини чи подруги. Вітайте матусь, цінуйте та радуйте їх!



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?