Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку

День батька — важливе свято і в цей день нам дуже хочеться подарувати щось особливе, щоб за допомогою подарунка подякувати йому за невтомну працю, любов і підтримку. Однак, із наближенням цього свята одразу виникає запитання: що подарувати на День батька? У цій статті ми розглянемо ідеї та варіанти креативних подарунків, які зможуть зробити цей день незабутнім для вашого батька чи чоловіка.

 Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку: Фото 1 - ORNER


Як вибрати найкращий подарунок на День батька

Вибрати подарунок на День батька — завдання, яке може здатися складним. Особливо, якщо ви маєте такого тата, у якого «все є» і якому «нічого не потрібно». Однак, деякі поради можуть допомогти вам зробити правильний вибір.

  • По-перше, варто звернути увагу на інтереси та хобі вашого тата. Чи цікавить його спорт, музика, мистецтво чи книги? Врахуйте його особистість і поставтеся індивідуально до вибору подарунка.

  • По-друге, подаруйте щось, що буде корисним та практичним. Розмірковуйте, які речі можуть полегшити життя вашому татові або допомогти йому займатися улюбленими заняттями. Наприклад, якщо він любить готувати, то якісна кухонна техніка або кулінарна книга для запису рецептів можуть бути відмінним варіантом.

  • Не забувайте також про особисті подарунки, які мають глибокий зміст. Наприклад, фотоальбом зі спільними фотографіями. Вони не тільки покажуть вашу турботу, але й створять теплу атмосферу сімейного затишку.

 Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку: Фото 2 - ORNER


Ідеї та варіанти креативних подарунків на День батька

Ідеї креативних подарунків на День батька можуть бути різні та обов'язково залежать від інтересів та вподобань вашого батька. Ось декілька цікавих ідей незабутніх подарунків, що можна подарувати татові на День батька:

  1. Подарунки для хобі. Якщо він любить дивитися спорт по телевізору та пити пивко, подаруйте йому келих для пива «Достатньо пива». Якщо він захоплюється фотографією, подаруйте фотоальбом «Good times» або «Старі фотографії». Якщо татко любить збирати пазл затишними вечорами — сміливо даруйте пазл на 500 елементів «Майбутнє України».   

  2. Подарунки для активного відпочинку: якщо ваш тато любить пригоди та активний відпочинок, подаруйте йому можливість спробувати щось нове. Це може бути квиток на спортивний захід, альпіністську екскурсію або ж заплив на каяках.

  3. Гра про Україну «Шевченко питає» — це 180 карток із запитаннями про Батьківщину. Запитання поділені на 6 розділів: символи, культура, постаті, мова, регіони та історія.

 Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку: Фото 3 - ORNER

Фотоальбом «‎Старі фотографії»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Пазл ORNER «Майбутнє України» 500 елементів
299 269 грн
 Для дітей та дорослих: Фото - ORNER

Для дітей та дорослих

 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше

Що подарувати татові на День батька

Що подарувати татові на День батька? Запитання, яке часто виникає перед цим особливим святом. Однак, варіантів подарунків є безліч і ви з легкістю знайдете той, який найкраще відповідає вашому татові і його інтересам. Ось декілька ідей, які можуть надихнути вас:

  1. Книги. Якщо ваш тато любить читати, подаруйте йому книгу, яка відповідає його смакам і інтересам. Це може бути новий роман його улюбленого письменника, книга з області його хобі або навчальний посібник, який він завжди хотів прочитати.

  2. Оригінальний посуд. Якщо у вашого татка класне почуття гумору — даруйте чашку «Кавозавр». 

  3. Технічні гаджети. Татко цікавиться технологіями? Подаруйте йому новий гаджет, який він може використовувати у своєму повсякденному житті. Наприклад, сучасні навушники чи інша гарнітура, або якісь штучки в машину.

Планер I HAVE A PLAN — ідеальний подарунок для сучасного чоловіка, який весь час у справах. Нехай записує у нього свої справи та плани. Вибирайте лаконічний дизайн та сміливо даруйте. Наприклад, патріотичний синьо-жовтий чи просто чорний. У планері ви знайдете ще вішлісти, сторінки з мотиваційними ілюстраціями та 2 аркуші текстових наліпок. Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку: Фото 4 - ORNER


Що можна подарувати чоловіку на День батька

День батька — це чудова нагода виявити свою любов та вдячність коханому чоловікові, який став таким чудовим татком. Тож якщо ви шукаєте що подарувати чоловіку на День батька, ось декілька варіантів, які вам підійдуть:

  1. Креативний посуд. Вибирайте набір «Кіт-козак» із класним написом — ваш чоловік буде задоволений.

  2. Подарунки для відпочинку. Забезпечте вашому коханому можливість насолодитися відпочинком і релаксацією. Це може бути сертифікат на масаж або день в сімейному SPA-центрі.

  3. Міні подорож. Відсвяткуйте ваше кохання за містом — це теж чудовий подарунок.

 Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку: Фото 5 - ORNER

Тарілка та чашка ORNER «Кіт-захисник»
798 638 грн
 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Екологічно і безпечно: Фото - ORNER

Екологічно і безпечно

 Креативний набір: Фото - ORNER

Креативний набір

Дізнатися більше
Тарілка «Кіт-козак»
399 239 грн
 Виготовлено у Франції: Фото - ORNER

Виготовлено у Франції

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше

ТОП крутих ідей подарунків на День батька від ORNER

  1. Креативні келихи. Вибирайте келих в залежності від улюбленого напою та сміливо вручайте такий подарунок. Наприклад келих для вина «Щасливі моменти» чи келих «Доброго вечора, ми з України» — то для пива.

  2. Планер — ТОП подарунок для татка, який весь час в роботі. З таким подарунком він буде згадувати вас щоразу, як плануватиме день чи підбиваючи підсумки проведеної роботи, хіба це не класно?

  3. Прикольний посуд. В ORNER є величезний асортимент класного посуду з веселими тваринками та написами. Наприклад набір зі здивованим тигром: тарілка з написом «Ти все це з'їси?» та чашка «Ти все це вип'єш?».

  4. Фотоальбом для фото — ідеальний подарунок для татка-фотографа. Або ж купуйте фотоальбом, стікери та кутики, роздрукуйте спільні фото окремо та даруйте набір, щоб вклеювати фото разом та згадувати класні моменти життя. 

 Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку: Фото 6 - ORNER


Які презенти краще не дарувати татові на День батька

Хоча подарунки на День батька можуть бути різноманітними, існують певні предмети, яких треба уникати та певні правила, які варто враховувати при виборі подарунка для вашого татові. Ось деякі з них:

  1. Уникайте подарунків, які можуть свідчити про неповагу до вашого тата. Наприклад, подарунки, які підкреслюють його недоліки або намагаються критикувати його звички, можуть створити негативну атмосферу.

  2. Занадто стереотипні подарунки. Уникайте подарунків, які вважаються загальними, неоригінальними або нудними. Наприклад, повсякденний набір звичайної косметики.

  3. Уникайте подарунків, які не враховують жодних особливостей вашого тата. Наприклад, якщо він не цікавиться спортом, то подарунок, пов'язаний зі спортивною командою, може бути неактуальним і не викликати бажаної радості.

  4. Надмірна екстравагантність. Уникайте подарунків, які є надмірно екстравагантними. Важливо зберігати баланс. Подарунок може бути смішним та потішним, проте він не має бути таким, який не несе жодного сенсу.

 Що подарувати на День батька: ідеї, варіанти та правила вибору найкращого подарунку: Фото 7 - ORNER


Висновки

День батька — особливий день, коли ми відзначаємо важливу роль чоловіку та батька в нашому житті, а вибір подарунка на це свято — це виявлення нашої любові, вдячності та поваги до нього. Хоча існує безліч ідей подарунків, найголовніше — показати, що ви любите його та  приділяєте увагу його особистим потребам, інтересам і бажанням.



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?