Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти


Завдання із зірочкою: Що подарувати чоловіку на День народження

День народження — це особливе свято для кожної людини, яке має запам'ятатися на все життя. Від дорослих до дітей, кожен чекає цей день з нетерпінням. Але коли мова йде про вибір подарунка, то часто виникає питання — що подарувати? Особливо складно вибрати подарунок чоловікові. Тому ми підготували для вас декілька критеріїв та ідей, які допоможуть зробити правильний вибір.


Що подарувати чоловікові на День народження: правила і критерії вибору

Кожен із нас — унікальна особистість, тому необхідно враховувати індивідуальні потреби та захоплення отримувача. Проте, існують деякі правила і критерії, які підкажуть, що подарувати на День народження чоловіка:

  • Врахуйте вік та інтереси. Якщо він — фанат спорту, подаруйте квитки на матч. Якщо любить дивитися спорт по телевізору, купіть йому келих для пива.

  • Виберіть подарунок, який буде корисним та практичним. Наприклад, новий гаджет чи аксесуари для його хобі.

  • Врахуйте індивідуальну історію. Не обов'язково вибирати дорогі речі, необхідно, щоб це було від серця.

 Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти: Фото 1 - ORNER


Що незвичного можна подарувати чоловіку на День народження

Коли наближається День народження вашого коханого, друга або батька, завжди хочеться зробити якийсь незвичайний дарунок, щоб здивувати та залишити незабутні враження. Але що подарувати на День народження чоловікові, який каже, що йому взагалі нічого не потрібно? Ми зібрали кілька презентів, які стануть чудовою альтернативою традиційним подарункам.

  • Абонемент на відвідування заходу. Якщо він цікавиться історією або мистецтвом, то абонемент на відвідування якогось тематичного заходу може бути чудовим подарунком.

  • Карти Таро — дуже незвичний подарунок, тому даруйте його лише такому чоловіку, який виявляв бажання їх отримати, тоді він точно буде в захваті. Вибирайте колоду по дизайну та замовляйте. Новачку у ворожінні радимо класичну колоду «Таро Райдера-Уейта» українською мовою.

  • Прикольні настільні ігри. Наприклад, гра про Україну «Шевченко питає». Це — 150 карток із запитаннями про нашу країну: про культуру, мову, символи, постаті, географію та регіони.

  • Активний відпочинок. Якщо чоловік любить активний відпочинок, подарунок може бути пов'язаний з ним. Наприклад, спортивне спорядження чи спеціальний одяг. Чи, власне, сам абонемент на якесь активне дозвілля.

 Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти: Фото 2 - ORNER

Таро Райдера — Уейта українське видання
649 584 грн
 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 78 карт в колоді: Фото - ORNER

78 карт в колоді

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Матова ламінація: Фото - ORNER

Матова ламінація

Дізнатися більше
Настільна гра про Україну «Шевченко питає»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Чи є універсальні подарунки чоловіку на День народження

Часто люди шукають універсальний подарунок, який підійде для кожного. Проте, варто зрозуміти, що ідеальний дарунок для кожної людини є індивідуальним та напряму залежить від його інтересів, хобі, віку та інших особистих характеристик.

Однак, є деякі речі, які можуть сподобатися чоловікам.

  • Аксесуари. Наприклад, гарний парфум, стильний годинник або навушники.

  • Подарунковий сертифікат в улюбленому магазині. Такий подарунок точно сподобається кожній людині.

  • Також універсальним подарунком можуть бути прикольні келихи для вина чи пива. Наприклад, келих для пива «Доброго вечора, ми з України». Це і веселий подарунок і дуже функціональний посуд. 

  • Товари для хобі. Якщо він захоплюється мистецтвом фотографування — сміливо даруйте фотоальбом «Good times»; якщо він полюбляє розслабитися з пазлами — тоді купуйте новенький пазл на 500 елементів «United world».

  • Класно, коли такий чоловік одночасно полюбляє музичні фестивалі, тоді взагалі вийшов би чудовий вечір складання та спогадів.

 Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти: Фото 3 - ORNER


Ідеї подарунків для чоловіка на День народження

Далі ми розкажемо вам, що можна подарувати чоловікові в залежності від того, хто отримувач та який ефект ви взагалі хочете викликати своїм подарунком.


Ідеї корисних подарунків для чоловіка на День народження

Якщо ви хочете подарувати щось корисне і практичне, то в нас є декілька ідей подарунків для чоловіка на День народження.

  • Прикольний посуд з креативними написами та ілюстраціями. Наприклад, набір посуду «Кіт-козак» із написом «Котоцькому роду нема переводу». 

  • Класні інструменти — якщо він захоплюється ремонтом та будівництвом, то комплект інструментів або іншого приладдя, про які він давно мріяв стане гарним вибором.

  • Курси або майстер-класи. Немає нічого важливішого, ніж підтримка. Послухайте його, можливо він саме хотів навчитися чогось нового, та все руки не доходили? Тоді курси — те, що треба.

  • Книги — якщо чоловік кожен вільну хвилинку проводить за читанням, то хороша книга на улюблену тему або новинка улюбленого жанру буде приємним подарунком. Також до книг можна додати його улюблені смаколики та свічки для ще більш затишного читання. Наприклад, свічки без аромату з колекції ORNER х Maliunok, щоб нічого не відволікало від читання.

 Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти: Фото 4 - ORNER


Ідеї креативних подарунків для чоловіка на День народження

Якщо ви хочете вразити нестандартним та оригінальним подарунком на День народження, то деякі креативні ідеї можуть допомогти вам:

  • Подарунок-коробка з його улюбленими штуками. Ви можете роздрукувати його улюблені меми, комікси, фотографії та подарувати їх разом з фотоальбомом  «Moments of hapiness». Також додайте до цього набору класний стікерпак та кутики для фото. Додатково можна додати його улюблені смаколики і він точно буде задоволений

  • Якщо чоловік любить приготування їжі, ви можете подарувати йому оригінальну дошку для різання чи інше кухонне приладдя, чи навіть ґаджети. Також можете подарувати чоловікові кулінарну книгу для запису рецептів. В ній є затишні ілюстрації, кулінарні лайфхаки та 3 аркуші класних та функціональні наліпки. 

  • Розмовна гра «Розкажи мені все! Friends edition» — 158 карток із запитаннями, які створені спеціально для того, аби пізнати своїх друзів ще краще. Запитання охоплюють різні аспекти, включаючи особисті думки, спогади, цілі, уподобання та багато іншого. 

  • Любителю читати можна подарувати улюблені книги, мерч по його мотивах, свічки для атмосфери та оригінальні світильники, які можна підібрати під інтер'єр або під його смак.

 Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти: Фото 5 - ORNER


Що подарувати коханому чоловіку на День народження

Шукаєте ідеї подарунків для коханого чоловіка на День народження? А зверніть увагу на такі класні варіанти:

  • Романтичний відпочинок в готелі. Забронюйте номер в готелі та проведіть спільний відпочинок у затишному місці. Класно іноді побути туристами у власному місті.

  • Міні відпустка. Якщо ваш коханий чоловік любить сюрпризи та подорожі, то міні відпочинок за містом — супер несподіванка. Заплануйте все самі, скажіть йому збирати валізу для вікенду релаксу і насолоджуйтеся.

  • Класні келихи для вина чи пивка. Наприклад, «Котик з вином» чи «Все буде Україна».

  • Смартгодинник — це ще один популярний варіант. Важливо звернути увагу на стиль та функціональність годинника, щоб він відповідав інтересам, потребам та особливостям чоловіка.


Що подарувати чоловіку на ювілей

Вибір подарунка чоловікові на ювілей може стати важливим завданням. Але все-таки ми маємо кілька ідей, які допоможуть вам зробити правильний вибір:

  • Подаруйте подорож. Навіть невеличкий відпочинок від робочих буднів — це один з найбільш цінних подарунків, який ви можете подарувати на ювілей.

  • Смішний посуд. Наприклад, чашку з пандою «Зараз як насьорбаюсь». 

  • Незабутні емоції. Якщо чоловік не фанат подорожів, ви можете подарувати йому враження, яке він не забуде ніколи. Наприклад, політ на повітряній кулі, екстремальний вид спорту або день на перегоновому треку. Важливо, щоб цей день був насичений емоціями та запам'ятався назавжди. Але даруючи такі подарунки варто бути на 100% впевненому, що людині таке сподобається, інакше ви можете поставити в людину в незручне становище чи навіть викликати негативні емоції.

  • Подаруйте сертифікат на товари, які він нам собі вибере. Наприклад, сертифікат в інтернет-магазині ORNER. Тут можна придбати різні товари, наприклад: функціональні планери та блокноти, товари для хобі, різний креативний посуд та стильні фотоальбоми.

 Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти: Фото 6 - ORNER


Найкращі варіанти подарунків чоловіку на День народження від ORNER

  1. Планер — супер презент для кожної людини, яка полюбляє планування та різні класні аксесуари для цього. В ORNER ви знайдете планери з різними обкладинками: класичні, патріотичні, магічні, таро, квіткові. Вони є універсальними, тож вибрати залишається лише дизайн. Ці планери недатовані, містять круті сторінки для вішлістів та інших нотаток, а також мають невелику кількість мотиваційних сторінок та 2 аркуші текстових наліпок для крутого планування в подарунок.

  2. Келихи. В ORNER є багато прикольних келихів для вина і пива з різними дизайнами: смішними написами, прикольними малюнками та патріотичні. Вибирайте келих в залежності від вподобань у напоях та насолоджуйтеся моментом красиво. До речі, келихи для вина мають одну круту особливість — вони виготовленні з богемського скла, тож кожен тост буде супроводжуватися класним та дзвінким звуком з відлунням.

  3. Фотоальбоми. Подаруйте чоловіку фотоальбом з вже вклеєними фотографіями близьких та рідних. Можна навіть придумати якийсь класний інтерактив, наприклад залучити його улюблених колег та побратимів.

  4. Прикольний посуд зі смішними тваринками — класний подарунок чоловікові з почуттям гумору. Вибрати можна як нейтральні тваринки, так і нестандартні, наприклад динозаврика «Працівника року» чи «Обжирактеля».

 Що можна подарувати чоловікові на День народження: поради, ідеї та варіанти: Фото 7 - ORNER

Фотоальбом «Найтепліші моменти життя»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Планер «I HAVE A PLAN» чорний
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше
Тарілка та чашка ORNER «Кіт-захисник»
798 638 грн
 Дуже швидка доставка: Фото - ORNER

Дуже швидка доставка

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Екологічно і безпечно: Фото - ORNER

Екологічно і безпечно

 Креативний набір: Фото - ORNER

Креативний набір

Дізнатися більше

Висновки

Вибір подарунка для чоловіка на День народження може бути викликом, але ви з усім справитеся, якщо врахуєте деякі правила вибору та розглянути різноманітні ідеї. Якщо ви знаєте інтереси та смаки чоловіка, то вибрати подарунок стане легше.

Нехай подарунок стане не тільки приємним додатком до свята, але й підкреслить вашу увагу та любов до отримувача. 



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?