Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків


Процес вибору ідеального подарунка для брата може бути доволі не простим. І зовсім не має значення,  він школяр, підліток або уже доросла людина, необхідно знайти щось особливе, що відображає ваші почуття та зв'язок. Якщо ви зараз саме задумуєтеся над тим, що подарувати брату на День народження та знаходитесь в активному пошуку натхнення, не хвилюйтесь! 

У цій статті ми поділимося з вами цікавими ідеями, які допоможуть вам розібратися з тим, що подарувати брату на 10, 20 та навіть на 50 років. Незалежно від його віку, ви знайдете щось відповідне та особливе. Ми вам допоможемо із цим.

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 1 - ORNER


Як вибрати подарунок брату на День народження

Думаєте, що подарувати брату на День народження та на які критерії опиратися? Не хвилюйтеся, зараз ми все гарненько розкладемо по поличках. Врахуйте наступне:

  1. Інтереси. Подумайте про хобі, захоплення або інтереси вашого брата. Він любить спорт, музику, літературу, кіно або мистецтво? Виберіть подарунок, який відображає його улюблені заняття або допоможе розвивати його інтереси. До прикладу, це може бути картина за номерами чи платівка улюбленого виконавця.

  2. Персоналізація. Зробіть подарунок особливим, додавши до нього персональну нотку. Можливостей багато: фотоальбом з фотографіями разом, виготовлення подарунка своїми руками або купівля унікального предмета на замовлення.

  3. Потреби. Поспостерігайте за братом, щоб з'ясувати, які речі йому потрібні або які він хотів би мати. Недатований планер - практичний подарунок, який задовольнить його потреби, завжди буде в нагоді.

  4. Стиль. Обов'язково зверніть увагу на його стиль. Чи він вдягається в спортивний, класичний або кежуал варіанти? Які кольори полюбляє та як ставиться до візерунків.Вибирайте подарунок, який підходить його стилю та особистості.

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 2 - ORNER

Фотоальбом «‎Колекція щасливих моментів»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Картина за номерами «Котики у вiдкритому космосi»
375 299 грн
 Цікавий сюжет: Фото - ORNER

Цікавий сюжет

 Кріплення до стіни для готової картини: Фото - ORNER

Кріплення до стіни для готової картини

 Пензлик та фарби в комплекті: Фото - ORNER

Пензлик та фарби в комплекті

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

Дізнатися більше
Планер «I HAVE A PLAN» чорний
699 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 2 аркуші стікерів: Фото - ORNER

2 аркуші стікерів

 Недатований планер: Фото - ORNER

Недатований планер

 12 мотивуючих сторінок: Фото - ORNER

12 мотивуючих сторінок

Дізнатися більше

Що оригінального подарувати брату-школяру на День народження

Якщо ваш брат — школяр, і ви хвилюєтесь та не можете вирішити, що подарувати братові на День народження, то наступні декілька розділів — для вас. Ми зараз розповімо, що подарувати брату-школяру в залежності від його віку, інтересів та вподобань. 


Ідеї подарунків брату на 10-13 років

Шукаєте, що подарувати брату на 10-13 років? Ми вже підготували ідеї:

  1. Конструктор. Виберіть набір з відповідною тематикою, яка його зацікавить. Це сприятиме розвитку його творчих та логічних навичок.

  2. Настільна гра — класний варіант розваг. Наприклад, гра «Хто я in UA». Правила прості: клеїте картки на лоба та намагаєтеся вгадати, хто є хто в світі українських концептів. 

  3. Книжка. Дослідіть, яка тема цікавить вашого брата, і виберіть книгу, пов'язану з цією темою.

  4. Класний блокнот зі стікерпаком — Топ подарунок творчому хлопчику. Наприклад, блокнот «Мої котячі справи» та стікери «Фан едішн».  

  5. Пазли — ще один крутий подарунок, який допомагає розвивати логіку та витримку, особливо в такому юному віці. Обирайте пазл ORNER «Майбутнє України», який ідеально підійде на подарунок брату 10-13 років.

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 3 - ORNER


Що подарувати брату 14-16 років

Для підлітків важливо враховувати їхні інтереси, стиль та потреби. Тож, якщо ви в легенькому ступорі від того, що подарувати брату на 14-16 років, то ось декілька варіантів подарунків:

  1. Спортивні товари. Якщо ваш брат захоплюється спортом, подаруйте йому нову футболку з логотипом його улюбленої команди або спортивний інвентар, який він завжди хотів мати.

  2. Товари для хобі. Любить малювати? Тоді купуйте картину за номерами «Карате коти». Якщо він — фанат кулінарії, тоді кулінарна книга з класними ілюстраціями, кулінарними лайфхаками та наліпками — супер подарунок. 

  3. Музичні пристрої. Розгляньте можливість подарувати йому навушники, портативний гучномовець або інший музичний пристрій, який дозволить йому насолоджуватися улюбленою музикою.

  4. Смішний посуд — Топ подарунок хлопцю з класним почуттям гумору. Наприклад, набір посуду «Здивований кіт».

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 4 - ORNER


Що можна подарувати брату на 17 років

17 років — вік, коли інтереси часто змінюються. Підлітки багато часу приділяють пошуку себе, тож вибрати, що подарувати брату на 17 років стає трошечки складніше. Але нічого, зараз ми вам накидаємо ідей. Ось декілька варіантів подарунків, які можуть йому сподобатися:

  1. Книга або журнал за його улюбленою темою. Врахуйте його інтереси та подаруйте йому книжку або журнал, пов'язаний з його улюбленою темою або галуззю. 

  2. Аксесуари. Виберіть аксесуари, які відповідають його стилю. Це може бути як модний годинник, так і сумка. Тільки будьте уважні, будь ласка, в такому віці все має значення: і стиль, і кольори, і візерунки, і бренд.

  3. Планер — супер подарунок для активного хлопчика та такого, у якого завжди куча справ. Вибирайте відповідний дизайн та даруйте. До речі, до всіх планерах «I HAVE A PLAN» йде стікерпак в подарунок — 2 аркуші стильних текстових наліпок.

  4. Квитки на концерт або спортивний захід. Якщо ваш брат цікавиться музикою або спортом, подаруйте йому білети на концерт його улюбленого виконавця або на матч його улюбленої команди.

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 5 - ORNER


Який подарунок вибрати брату на 18 років

18 років — особливий вік, коли ваш брат стає повнолітнім. При виборі подарунка врахуйте його новий статус та потреби, Тож ось ідеї, що можна подарувати брату на 18 років:

  1. Фотоальбом «Good times» з фотографіями ваших часів разом. 

  2. Аксесуари для кар'єри. Врахуйте майбутні плани вашого брата та подаруйте йому аксесуари, які будуть йому потрібні в професійному житті. Наприклад, суперстильний планер «I HAVE A PLAN» чорний. А може, патріотичний? 

  3. Фітнес-абонемент. Якщо ваш брат цікавиться фітнесом або спортом, подаруйте йому абонемент у спортзал або на тренування з тренером. Це допоможе йому підтримувати здоров'я та форму.

  4. Келих для вина чи пива — класний подарунок брату на 18 років. Такий собі прикольний подарунок на «вхід» у доросле життя. Наприклад, «Келих щасливої людини».  

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 6 - ORNER


Ідеї корисних подарунків для старшого брата на День народження

Старшим братам можуть бути потрібні речі, які полегшують їхнє повсякденне життя або підтримують їх у хобі та інтересах. Або ж взагалі щось дуже неочікуване та те, чого б вони самі собі ніколи не придбали б. Отже, якщо ви саме шукаєте, що подарувати старшому брату на День народження, то ви — саме там, де треба. Читайте далі, ми все розкажемо.


Подарунки для брата на 25-30 років

25-30 років — це такий період, коли людина має певний досвід, визначені інтереси та цікаве минуле. Тож якщо ви думаєте над тим, що можна подарувати брату на 25-30 років, то ось наші класні ідеї:

  1. Товари для хобі. Ваш брат обожнює фотографувати? Подаруйте йому крутий фотоальбом Little moments big memories. Якщо він — фанат Таро, тоді класична колода «Таро Райдера-Уейта» — топ подарунок.

  2. Квиток на концерт або спортивну подію. Якщо ваш брат захоплюється музикою або спортом, подаруйте йому можливість відвідати живий концерт чи спортивну подію свого улюбленого виконавця чи спортивної команди. Це створить незабутні враження та дозволить йому насолодитися своїм улюбленим видом розваги.

  3. Настільні ігри. Це супер подарунок для любителя проводити час в компанії з найріднішими. В ORNER є велика кількість класних ігор. Наприклад, гра про Україну «Шевченко питає», розмовна гра для друзів «Розкажи мені все! Friends edition» або ж класична «Хто я in UA»(це коли треба картки на лоба клеїти та вгадувати, хто ти).

  4. Книга або курс з професійного розвитку. Врахуйте його професійні цілі та подаруйте йому книгу або онлайн-курс, які допоможуть йому розвиватися в вибраній сфері.

  5. Експериментальний подарунок. Розгляньте можливість подарувати йому можливість спробувати щось нове або несподіване. Наприклад, курс кулінарії, заняття йогою чи майстер-клас з мистецтва.

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 7 - ORNER

Настільна гра про Україну «Шевченко питає»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше
Гра для компанії «Розкажи мені все! Friends edition»
749 674 грн
 Для двох та більше гравців: Фото - ORNER

Для двох та більше гравців

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Цікаві питання: Фото - ORNER

Цікаві питання

 14+: Фото - ORNER

14+

Дізнатися більше

Що подарувати для брата на 35-45 років

Вагаєтеся та ніяк не можете вирішити, що подарувати брату на 35-45 років? Без паніки, ми вже зібрали різні ідеї:

  1. Технологічні гаджети. Розгляньте можливість подарувати йому технологічні гаджети, які полегшать його повсякденне життя. Наприклад, нові навушники чи комп'ютерну мишку для роботи.

  2. Планер — супер подарунок зайнятим людям. Вибирайте наймодніший та сміливо даруйте. Наприклад, «I HAVE A PLAN» синій. 

  3. Келих для вина чи для пива — те, що треба. Вибирайте прикольний келих у залежності від того, що ваш брат любить випивати та подаруйте з пляшкою якісного вина чи крафтового пива.

  4. Аксесуари для хобі. Якщо ваш брат захоплюється певним хобі, подаруйте йому аксесуари, які допоможуть йому в його заняттях. Наприклад, якщо він любить готувати, то якісний ніж або нова кухонна техніка будуть чудовим вибором. Або ж кулінарна книга для запису рецептів — це топ подарунок для шефів, які завжди дивують друзів неймовірною їжею).

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 8 - ORNER


Ідеї подарунків брату на 50 років

Коли ваша рідна людина святкує 50-річчя, ви хочете зробити особливий подарунок, який відзначає його життєві досягнення та враховує його інтереси. Тому якщо ви не знаєте, що подарувати брату на 50 років, ось декілька ідей подарунків:

  1. Індивідуальний подарунок. Подаруйте йому щось особливе та індивідуальне, наприклад, фотоальбом «Family and friends» та роздруковані фотки його цікавого життя. Ви можете вклеїти їх самостійно або ж подарувати набір з фотоальбому, стікерів та фотографій.

  2. Подарунки для релаксу. Подаруйте йому можливість розслабитися та насолодитися спокоєм. Сертифікат на спа-процедури, масаж або відпустку в живописному курорті будуть чудовим варіантом.

  3. Подарунки, пов'язані з його інтересами. Дізнайтеся, в якій сфері він зацікавлений, і подаруйте йому речі, які підтримають його хобі. Наприклад, якщо він любить складати пазли, тоді пазл «Майбутнє України» може бути крутим доповненням до вашого подарунка.

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 9 - ORNER


Що краще не дарувати не День народження брату

Важливо пам'ятати, що є певні подарунки, які можуть бути не найкращим варіантом для брата на День народження. Ось декілька речей, які краще не дарувати:

  1. Спідня білизна та дивний одяг. Вибір одягу є вкрай особистим, тому краще не ризикувати та не купувати одяг для брата без його участі. Він може мати власний стиль та вподобання, які вам можуть не відомі. Даруйте одяг тільки коли ви точно впевнені, що брат хоче цю річ.

  2. Подарунки з підтекстом. Уникайте подарунків, які можуть мати негативний підтекст або нагадувати про незручні ситуації. Наприклад, подарунок, який підкреслює його недоліки або нездолані перешкоди, може бути образливим.

  3. Нецікаві або загальні подарунки. Уникайте подарунків, які виглядають загальними або нецікавими. Якщо ви не впевнені в його інтересах або потребах, краще підібрати подарунок, який буде більш особистим або спеціально підібраним для нього.

  4. Надмірно особисті подарунки. Хоча особисті подарунки можуть бути приємними, важливо враховувати межу приватності. Уникайте подарунків, які занадто втручаються у його особисте життя або можуть бути незручними.

  5. Квиток на екстремальні події. Краще не дарувати квитки на екстремальні події. В кращому випадку людина може відчувати незручність від такого подарунка, в гіршому — це викличе негативну емоцію та зіпсує настрій на день. Тому, будь ласка, якщо ви вже вирішили дарувати квитки на екстремальні події чи активності — впевніться на 100%, що ваш брат буде задоволений.

 Подарунки для брата на День народження: варіанти та рекомендації небанальних подарунків: Фото 10 - ORNER


Висновки

Вибір подарунка для брата на День народження може бути захоплюючим завданням. Варто враховувати його вік, інтереси, хобі та стиль життя, щоб зробити подарунок особистим та значущим. Від практичних подарунків до емоційних вражень, ви маєте безліч варіантів для вибору. 

Пам'ятайте про його особистість та унікальність і не забувайте вкласти свою любов і турботу в кожен подарунок. Нехай ваш подарунок стане символом ваших щирих почуттів.



Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?