Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Let`s party! ORNER запустили лінійку келихів

 Let`s party! ORNER запустили лінійку келихів: Фото - ORNER

Все, друзі. Вечірки більше не будуть такими, як раніше! Абсолютно новий продукт для нас — абсолютно нові подарунки для ваших свят.


  • Дівич-вечір у найкращої подруги? Келих «Girls party» вже поспішає співати пісні Меладзе та наповнюватися шампанським до світанку!

 Let`s party! ORNER запустили лінійку келихів: Фото 1 - ORNER

  • Випускний? Хапай «Келих щасливої людини» і готуйся танцювати, обійматися, зронити сльозинку та запам'ятати назавжди кожну хвилину.

 Let`s party! ORNER запустили лінійку келихів: Фото 2 - ORNER

  • Перша вечірка у власній квартирі, де не потрібно хвилюватися, що батьки раптово повернуться? Тут не обійтися без келиха «Сильна і незалежна», адже це про тебе на всі 100%!

 Let`s party! ORNER запустили лінійку келихів: Фото 3 - ORNER

І навіть якщо немає приводу для гучного та галасливого свята, завжди є привід пишатися собою, піднімаючи келих «Girl power» за те, що ти змогла сьогодні закрити дедлайни, не забула полити квіти і навіть сходила в спортзал!

 Let`s party! ORNER запустили лінійку келихів: Фото 4 - ORNER

Ми закохалися в новий продукт ORNER остаточно та назавжди. І впевнені, що ви теж його полюбите. Особливо, якщо дізнаєтеся історію!


Як все почалося?


Про те, як з'явилася ідея зробити келихи ми запитали Олену Сіденко, арт-директора ORNER:

«Наш слоган — Celebrate the everyday. Ми створюємо товари, що тішать кожен день: посуд з милими тваринками, веселі фрази на чашках, планери. Але в один момент, ми зрозуміли, що не маємо товарів для свят. Товарів, які створюють класний настрій в особливих випадках.

Тому ми придумали келихи! Довго вибирали фрази, що максимально несуть настрій свята і щастя. Ми вибрали універсальну форму й оптимальний обсяг, щоб кожному було приємно тримати келих в руках. Тепер товари ORNER будуть радувати наших клієнтів не тільки в звичайні дні, але і в найособливіші моменти життя!».


Чим особливі наші келихи?


По-перше, келих зроблений у Франції. Він дзвенить, переливається на сонці і стійко тримається на тендітній ніжці.

По-друге, ми розробили функціональну та красиву упаковку. Вона надійно захищає келих під час транспортування і при цьому гарна, яскрава та готова стати найкращим подарунком без додаткових бантиків і обгорток.

 Let`s party! ORNER запустили лінійку келихів: Фото 5 - ORNER

По-третє, напис нанесений на келих за допомогою гарячої скляної деколі в 3 накати. Таким чином, ми отримали насичений колір та рівні краї навіть у найтонших і витончених ліній. Але щоб зберегти зовнішній вигляд напису ми не рекомендуємо мити келихи в посудомийній машині або стерти напис грубими мочалками.


Подивитися всі варіанти написів на келихах, вибрати свій ідеальний і замовити можна тут.




Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?