Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Нові чашки ORNER: як, чому та для кого

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото - ORNER

Чотири роки тому з'явилися наші чашки у формі бочечки. Сьогодні вони стали нашим символом, нашою візитівкою та улюбленим продуктом. Вони заполонили всю територію України, розлетілись по країнах Європи та США. Щодня десятки тисяч людей заварюють у них ранкову каву. І ми теж серед цих людей.

Але настав час змін! Ми готові показати вам наші нові чашки.


Що змінилося?

  • Нова форма

Більш універсальна, пряма, мінімалістична. А найголовніше — супер фотогенічна! Ідеальна зірка ваших ранкових сторіз та флетлеїв.


  • Нові написи

Фрази на чашки ми готували і підбирали всією командою. Близько 2-х місяців ми шукали, слухали людей на вулицях, передивились велику кількість контенту в соціальних мережах, обговорювали, сперечалися, сміялися та знаходили ідеальні рішення, щоб кожен покупець знайшов свою, особливу чашку, яка виражає саме його особистість та життєві бачення. 


  • Нові кольори

ORNER та яскраві кольори нерозлучні! Тож ми не зрадили собі та створили кольорову гаму, яка точно недозволить сірим зимовим будням псувати твій чудовий настрій. Насичений жовтий, стильний бузковий та сміливий пінк готові захопити світ!


Кольори написів теж обрали контрастні: на фіолетовій чашці використали темно-фіолетову деколь. Це був експеримент, адже ми вперше використали цей колір і одразу в яблучко!  

Червона деколь гармонійно доповнила рожеву чашку, створивши на 100% дівочий продукт. А жовта чашка, на нашу думку, заслуговує найконтрастнішого кольору — чорного! 


Для кого наші чашки?


Рожева чашка «GIRLS» для тієї, хто обожнює проводити час з подругами, нагріваючи чайник по колу цілу ніч, обговорюючи плітки з життя зірок та сміючись до сліз.

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 1 - ORNER

«Лидер сомнений» — чашка, що створена для того, хто постійно все зважує, зокрема такі життєво важливі проблеми, як вибір між шоколадкою та авокадо, чаєм та кавою, або поїздкою на метро чи маршруткою. Господар цієї чашки може часто змінювати думку, але розуміє це та самоіронічно жартує про свою невизначеність.

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 2 - ORNER

Королеві танцполу теж потрібна кава. Особливо, вранці в понеділок. А чашка «Dancing queen» нагадає про те, як класно було вчора ввечері!

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 3 - ORNER

Чашка «I’m the boss here» сумує, коли ти не купуєш її, щоб поставити на робочому столі в офісі. Вона створена для дівчинки, яка любить все тримати під контролем, складати чек-лісти, але попри свою надприродну організованість все одно горить у пеклі дедлайнів, щоразу дивом рятуючи ситуацію в останній момент.

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 4 - ORNER

Чашка «Have a nice day» — ідеальний подарунок для того, кому постійно здається, що раніше було краще. Цей напис та малюнок поєднали настрій ностальгії за 90-ми і заклик помітити, що життя — чудове вже тут і зараз.

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 5 - ORNER

Як казав Сократ, від easy до busy один крок! І не важливо, що він так не казав. Важливим є те, що наша нова чашка ідеально підходить всім станам твоєї душі. Адже відволіктись від всіх справ та випити кави в тиші — це не розкіш, це життєва необхідність! 

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 6 - ORNER

Надихнувшись фільмом про те, як класно смакувати піцу в Італії та шукати кохання по всьому світу ми створили чашку «Мрій. Живи. Люби». Ми впевнені, що вона мотивуватиме тебе щоранку на маленькі і великі справи та завжди нагадує, що твої мрії обов'язково справдяться!

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 7 - ORNER

«You’re not my type» — чашка для веселих офісних жартів, інтриг, розслідувань та легкого флірту у перерві між важкими бізнес-зустрічами. 

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 8 - ORNER

Бути щасливим дуже просто! Записуйте рецепт: смачна кава в чашці ORNER «Happiness maker», улюблена музика і сонечко. Ефект настає вже після першого ковтка. Перевірено на собі всією командою ORNER.

 Нові чашки ORNER:  як, чому та для кого: Фото 9 - ORNER

Подивитись всі чашки та обрати свою ідеальну можна тут






Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?