Сподобалася стаття?
 Фото - ORNER  Фото - ORNER
Нагору Нагору

Що подарувати на весілля


Місія здійсненна: як обрати подарунок на весілля

Весілля — це особлива подія в житті кожної пари, коли двоє об'єднують свої життя в одне ціле. І, звичайно ж, друзі, родичі та гості не можуть пройти повз цю подію, не привітавши закоханих особливим подарунком. Але що обрати? Аби вам легше було визначитися, ми підготували для вас кілька ідей що подарувати молодятам на весілля.

 Що подарувати на весілля: Фото 1 - ORNER


Весільні подарунки: що вибирають зазвичай 

Одруження — це новий етап у житті пари. Тому традиційно на весілля дарують речі, які можуть бути корисними для молодої сім’ї у майбутньому. Нижче розповідаємо що дарують на весілля найчастіше.

  • Гроші. Можливо, це найбільш популярний подарунок на весілля. З цим пов’язана навіть цілий ритуал, про який так часто жартують молоді: рахування коштів у першу шлюбну ніч. І це, мабуть, оптимально, якщо ви не визначилися з подарунком заздалегідь. Гроші завжди можна використати на будь-які потреби, або внести їх у сімейний бюджет.

  • Посуд. Новенький посуд — це завжди корисно, особливо якщо молодятам потрібно обладнати свою першу спільну квартиру. Найчастіше це келихи, тарілки, столове начиння та інші речі для приготування їжі. Такі весільні подарунки молодятам вибирають досить часто.

  • Постільна білизна. Це також дуже популярний подарунок на весілля, оскільки, по-перше, постільної білизни ніколи не буває забагато, а по-друге, є в цьому певна символіка.

  • Техніка для дому. Холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч та інші електроприлади це також корисні подарунки для молодят, які можуть знадобитися їм у їхньому новому житті.

  • Подарунки для подорожей. Якщо молодята часто подорожують, їм точно сподобається подарунковий сертифікат на відпустку, авіаквитки або речі для яскравих подорожей.

  • Крім того, часто дарують речі ручної роботи, декоративні предмети, книги та інші предмети, які можуть стати приємним доповненням до подарунків.


Весільні подарунки: правила вибору

Обрати подарунок на весілля може бути нелегко. Важливо врахувати багато факторів, щоб він приніс лише приємні емоції. Отож, на що варто звернути увагу при виборі подарунка для молодої пари?

  • Розгляньте бюджет. Важливо врахувати, скільки грошей ви готові витратити. Головне, щоб подарунок був зі змістом та відгукувався молодятам.

  • Зверніть увагу на інтереси пари. Якщо ви знаєте молодят достатньо добре, то ви зможете вибрати те, що сподобається напевне. Наречений полюбляє риболовлю? Беріть якісний спінінг. Наречена закохана у мистецтво? Картина чи артдекор точно будуть доречними.

  • Дізнайтеся, чи існує список бажань. Деякі молодята створюють список бажань — що саме вони хочуть отримати в подарунок. Це зручно і головне — завжди в ціль.

  • Розгляньте можливість спільного подарунка. Якщо ви не знаєте, що краще купити окремо, можна попросити інших гостей об'єднатися, щоб купити спільний подарунок.

  • А ще можна врахувати особливості весілля. Якщо свято тематичне, варто обрати подарунок, який відповідає цій темі.

 Що подарувати на весілля: Фото 2 - ORNER


Не весіллям єдиним: що подарувати молодятам на розпис

Обрати подарунок на розпис може бути не просто. Завжди виникають певні сумніви: яким він має бути — стриманим і лаконічним, практичним і утилітарним чи, може, символічним? Маємо для вас кілька порад.


Якщо ви знаєте, що молодята облаштовують разом нове житло, ви можете подарувати їм якісь універсальні меблі: кухонні стільці, полиці, стильне крісло. А якщо хочете подарувати щось менш вагоме. можна обрати незвичайний посуд, набір склянок, тарілок чи столового начиння. Наприклад, щось із нашої серії посуду з оригінальними принтами. 

Можна також обрати різні аксесуари для дому, які прикрасять і поліпшать інтер'єр. Наприклад, світильники, картини, подушки, килими чи навіть ароматичні свічки. Такі деталі завжди додають інтер’єру затишку та особливого настрою. В нашому інтернет-магазині ви можете знайти товари для дому та затишку на будь-який смак.

 Що подарувати на весілля: Фото 3 - ORNER


Цікавий та недорогий подарунок на весілля

Вибір оригінального та недорогого подарунка для молодят може стати справжнім викликом. З одного боку подарунок має підкреслювати величність події, з іншого — відповідати вашому бюджету.  Маємо кілька ідей, які можуть стати в пригоді.


Фотоальбом. Сімейна скарбничка для зберігання особливих моментів. Це може бути зворушливим та оригінальним подарунком. Наприклад, наш альбом «Найтепліші моменти життя» це дуже чуйний та символічний варіант: молода сім’я почне відлік спільного життя у новому статусі та зможе зберігати важливі моменти у світлинах. Можна обрати будь-який інший фотоальбом в нашому асортименті головне, щоб він відповідав настрою та вподобанням закоханих. Що подарувати на весілля: Фото 4 - ORNER

Фотоальбом «Найтепліші моменти життя»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше
Фотоальбом «Моменти щастя»
550 495 грн
 Швидка доставка: Фото - ORNER

Швидка доставка

 Якісний картон: Фото - ORNER

Якісний картон

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Для фото різних розмірів: Фото - ORNER

Для фото різних розмірів

Дізнатися більше

Також недорогим подарунком на весілля можуть стати незвичайні подушки або келихи. Завжди вдалий подарунок ароматичні свічки. Наприклад, можна обрати нашу серію, присвячену темі кохання та родини.

А щоб пара зблизилася ще більше, можна подарувати їй настільну гру. Це чудовий варіант для спільного часу ввечері. Можна також розглянути інші товари для хобі та розваг. Це може бути пазл або картина на за номерами. Останнє дозволить молодятам власноруч створити щось для спільної оселі.

Пам’ятайте, що при виборі подарунка варто враховувати інтереси та хобі молодят. Даруйте речі, які будуть використовуватися, а не лежатимуть роками на верхній полиці у шафі.

 Що подарувати на весілля: Фото 5 - ORNER


Оригінальний подарунок на весілля — який він

На весілля хочеться подарувати щось особливе та незвичайне, щоб залишити приємні спогади у молодят. 

Якщо їм подобається мистецтво, то можна подарувати артоб'єкт від українських митців. Це може бути картина, скульптура або незвичайний килим. А ще чудовим подарунком може бути фотосесія. Це чудовий спосіб зберегти найкращі спогади з весілля. І як додаток можна вручити молодятам фотоальбом. Так презент буде наповнений змістом та матиме завершений вигляд.

Посуд це, звісно, не найоригінальніший подарунок, скажете ви. А ми скажемо — дивлячись який. В нашому інтернет-магазині є великий вибір чашок, тарілок та келихів з принтами, які можуть як розвеселити й розчулити. Не забувайте, що спільний побут закоханих має бути наповнений особливими речами. Смішні подарунки на весілля теж вітаються.

 Що подарувати на весілля: Фото 6 - ORNER

Набір чашок для пари «Ти – моє кохання»
798 398 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше
Набір чашок для пари «Завжди разом»
798 638 грн
 Унікальний дизайн: Фото - ORNER

Унікальний дизайн

 Подарункова упаковка: Фото - ORNER

Подарункова упаковка

 Зроблено в Україні: Фото - ORNER

Зроблено в Україні

 Екологічно та безпечно: Фото - ORNER

Екологічно та безпечно

Дізнатися більше

Символічний подарунок на весілля

Наша місія — наповнювати звичні речі особливим змістом та підтекстом. Тому символічний подарунок на весілля для нас не виклик — а досить просте завдання. Наприклад, ви сміливо можете вибирати для новоспечених молодят кулінарну книгу. Там вони зможуть зберігати сімейні рецепти двох поколінь та записувати власні. А ще можна придбати оригінальні товари для тварин. Якщо у пари є улюбленець, такий виріб точно їм знадобиться. А якщо немає — можливо, це стимулюватиме їх завести чотирилапого.  Ці та інші товари можна знайти у відповідному розділі на нашому сайті.


Не лише красиве, а й практичне: корисні весільні подарунки

Весільні подарунки повинні бути особливими та корисними для молодят. Ділимося прикладами практичних весільних подарунків:

  • Посуд: сервізи для обіду або вечері, набори для чаю або кави, тарілки й інше начиння.
  • Подарункові сертифікати: якщо ви не впевнені, що подарувати, подарунковий сертифікат відмінний варіант. 
  • Книги: ви можете вибрати книгу з рецептами, посібник з ремонту або художню літературу, залежно від уподобань пари.
  • Абонемент у фітнес-центр: якщо молодятам подобається займатися спортом, то абонемент на фітнес-центр може бути ідеальним весільним подарунком.


Найкращі ідеї подарунків друзям на весілля

Здавалося б, що тут складного обрати подарунок на весілля друзям. Проте, як то кажуть, кожному своє. Те, що подобається вам, не обов’язково сподобається другу чи подрузі. Є щось універсальне? Так, маємо й такі варіанти.

  • Набір чашок для пари «З тобою — дивовижно». Аби закохані щодня пам’ятали про силу своїх почуттів.
  • Фотоальбом LOVE. This is us. Дуже тонко та романтично цей альбом передає цінність кожного моменту вдвох. 
  • Картина за номерами ORNER x Sestry Feldman «Закохані». Це історія про родинне гніздечко, силу зв’язку та спорідненість двох душ.

Ви можете обрати ці та інші варіанти подарунків на весілля для друзів на нашому сайті, вибравши потрібну категорію. Асортимент вас приємно здивує.

 Що подарувати на весілля: Фото 7 - ORNER


Як обрати подарунок сестрі на весілля

Вдало обрати подарунок сестрі на весілля можна,  знаючи її інтереси та враховуючи її потреби. Додаємо кілька ідей, які можуть стати корисними.

  • Розгляньте можливість подарувати їй щось особисте, наприклад кулон або браслет, які будуть нагадувати про вашу прив'язаність. Можливо, сестра давно мріє про красиву прикрасу, але не має змоги її придбати. 

  • Якщо ваша сестра любить тримати все під контролем або навпаки є досить творчою натурою, можна подарувати їй кілька прикольних блокнотів. Щоб і для планів, і для мрій, і для замальовок.

  • Якщо її цікавить мистецтво, можна подарувати їй, наприклад, картину відомого художника. Або зробити художника з неї, обравши одну з наших картин за номерами.


Що подарувати на весілля брату

Брат відчуває брата. Тож ви, напевне, знаєте що подарувати брату на весілля. А раптом ні — підказуємо.

  • Подаруйте йому враження. Наприклад квитки на спортивний матч або концерт його улюбленого виконавця.
  • Якщо ваш брат любить активний відпочинок, подаруйте йому екстремальний досвід, наприклад скелелазіння або сплав на каяках.
  • Можна також подарувати йому обкладинку на паспорт, блокнот, тематичний брелок або бокали з цікавим написом. Такі речі завжди потрібні, а якщо вони ще й оригінальні — тим паче. Один з таких виробів можна обрати на нашому сайті.

 Що подарувати на весілля: Фото 8 - ORNER


Подарунок на весілля: заборони

Існують деякі речі, які можуть бути не дуже вдалим вибором для подарунка на весілля. Про що мова?

  • Речі, що мають інтимний характер.  Такі речі не зовсім відповідають тону заходу і можуть поставити молодят у незручне становище.  

  • Вироби, які мають релігійний або політичний підтекст. На весіллі повинна панувати атмосфера взаєморозуміння, тому не варто провокувати конфлікт, даруючи подарунок з таким контекстом.

  • Подарунки, які вимагають спеціального догляду або обслуговування. Краще не дарувати акваріуми, вазони чи домашніх тварин, якщо ви не знаєте напевне, що пара про це мріє.


Не забувайте, що головне при виборі подарунка на весілля — це індивідуальний підхід. Значення має все — характер, темперамент, вподобання, професія, переконання пари. Але от що тішить: з ORNER помилитися не так і просто! Усі наші вироби мають певний зміст, наповнені любов’ю та турботою. Тож сміливо вибирайте наші товари. Закохані будуть у захваті!


Сподобалася стаття?
Коментарі
Бажаєте вімкнути режим Darkmode?
Бажаєте вімкнути в світлий режим?